Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bielszczanka123

DOBRY ginekolog- BIELSKO-BIAŁA!

Polecane posty

Gość mala81
witam! jestem w 7tyg. ciąży i po wizycie u doktora Stoleckiego w Supra - med na Olszówce. za wizytę z usg zapłaciłam 100zł. pan doktor bardzo delikatny, konkretny i odpowiedział na każde pytanie . Przyjmuje również w Polimedzie na kasę chorych, bardzo polecam. Wcześniej chodziłam do dr Wieczorkiewic-Waluś do Diagnomedu, ul. Komorowicka. Pani doktor bardzo mila ale nie chętnie rozmawiała i miałam wrażenie, że ważniejsze dla niej jest pisanie diagnozy na komputerze niż rozmowa ze mną.

Gość madzik1492
czesc dziewczyny;) przeczytalam bardzo duzo opini o doktor Agnieszce Zemanek i mam pytanie, pozniewaz bedzie to moja pierwsza wizyta u ginekologa czego bardzo sie bojee;/ chcialam sie dowiedziec czy doktor Zemanek przpisuje tabletki antykoncepcyjne i czy mozna z nia o tym wszystkim porozmawiac:)ahaa i ile bedzie mnie kosztowac pierwsza wizyta u niej??? Pozdrawiam

Gość mamusia kotusia
to dziwne że ktoś ma złą opinię o Chudybie. Ja do niego chodzę i uważam że jest super specjalistą. Rozmawia się z nim bardzo dobrze tylko trzeba pytać, mi zawsze spokojnie odpowiada na wszystkie pytania poza tym ma takie podejście, że człowiek się jakoś mniej krępuje. Ciekawa sprawa... Czy ktoś jeszcze może coś powiedzieć na ten temat??

Gość ania 80416
Może komus wizyta u Chudyby odpowiada.Ja bylam już u kilku ginekologów(Orzeł,Widenka ,Ozimina,Wietrzny)i w sumie to ze wszystkich jestem zadowolona(może tyjko minus,że Orzeł dużo kasuje)ale wizyta u Chudyby była dla mnie bardzo nie miła.No nie wiem ,może temu ,że nie prywatnie...

Ja własnie bylam na drugiej wizycie u Chudyby i jestem baaardzo zadowolona, chodzę do niego prywatnie i chyba ze wszystkich lekarzy robi to dobrze i niedrogo.... i odpowiada dokladnie na każde pytanie prosto w twarz, a nie z pełną olewką:)

Gość bolek18
Jezu! Tylko nie do Chudyby!!!Większego mruka nie znajdziecie.A poza tym to nie bez powodu wyleciał z Wadowic...

Gość ewa84
Cześc dziewczyny czy możecie coś napisac o dr Monice Małeckiej-Holerek. ja planuje tak na konie 3 miesiąca isc na zwolnienie. Czy ona daje bez problemu? odp

Gość majówka 27
Cześć byłam niedawno u pani dr Małeckiej-Holerek. Jest bardzo miła. Dała L4 bez problemu. Jest bardzo wyrozumiała i empatyczna. Niestety minusem jest to ze w przychodni w wojewódzkim cięzko złapać tego samego lekarza. A słyszałyście coś o dr Ewie Putowskiej? Jaka jest ile bierze za prywatną wizytę? Będę wdzięczna za jakieś informacje. A tak w ogóle jak przechodziłyście lub przechodzicie ciąże? ja od kilku tygodni fatalnie się czuję a jestem w 10 tygodniu. Nie mogę nic jeść, bo od razu wszystko zwracam. Jestem dosłownie na sucharkach i wodzie mineralnej, wiem ze to niedobrze, ale na sama myśl o jedzeniu mi niedobrze. Nie wiem czy to aż takie normalne zeby nie móc pić nawet herbaty z sokiem. boję się o maleństwo. Jeszcze kilka miesięcy temu cieszyłabym się ze zgubionych kilkogramów, ale dziś wcale mnie to nie cieszy.

Gość ania 80416
Dr Putowska odbierała mój poród w wojewódzkim.Całkiem miła babka no i starała się jak mogla żeby mi pomóc urodzić choć nic jej nie dawałam(CHodzi o łapówkę).Natomiast jeśli chodzi o przebieg ciąży to ja nie mam co narzekać przeszłam ją SUPER

Dziewczyny, moge prosic jakis namiar na dra Niemcewicza, badz kogos innego, kto przyjmie mnie jutro...

Gość bolek 18
Byłam u Oziminy.Faktycznie świetna babka.Miła ,delikatna ,fajnie się z nia rozmawia.Naprawdę warto polecić

Gość myszka 99
Hej orientujecie się może kiedy Pani doktor Zemanek-Wojnowska wraca z urlopu??

Gość fokarnia
HEJ. DZIEWCZYNY JA CHODZĘ DO DR PUTOWSKIEJ.BARDZO FAJNA I RZECZOWA LEKARKA.PROWADZIŁA MI TERAZ CIĄŻĘ-KOSZT WIZYTY 80 ZŁ.W MAJU URODZIŁAM SYNKA W SZPITALU WOJ-JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.PORÓD ODBIERAŁĄ MI DR MAŁECKA HOLEREK.WSPANIAŁA KOBITKA-STARAŁA SIE POMOC MI NA WSZYSTKIE MOŻLIWE SPOSOBY.MOZNA BY POWIEDZIEC KOBIETA DO RANY PRZYŁÓŻ.MOGĘ SPOKOJNIE POLECIC OBIE TE LEKARKI.

Gość myszka99
Ponawiam pytanie orientuje się któraś może od kiedy Pani Zemanek-Wojnowska znów przyjmuje po urlopie?

Gość kacha01
dr. Zemanek-Wojnowska przyjmuje od 14 lipca.

Gość anuszkowo
Zdecydowanie odradzam tę kobietę. Bylam jej pacjentką w gabinecie w przychodni NFZ. Nie mam większych zastrzeżeń do jej kompetencji medycznych (oprócz leczenia w ciemno przez 6 miesięcy infekcji grzybicznej - bez pomysłu na to że można by zrobić posiew) ale jej sposób odnoszenia się do pacjentów jest niedopuszczalny. Pani brakuje kultury osobistej. Non stop przy pacjentkach z poradni nażeka, ze jej się ta praca nie opłaca i powinna być tylko w gabinecie prywatnym. ok może tak jest więc niech podejmie decyzje i wybierze tylko prywatny gabinet a nie sprawia wrażenie jakby pacjentki miały jej dziękować, bo łaskę komuś robi pracując. Wypowiada się z brakiem szacunku o pacjentach, jak ma do kogoś interes to jest milutka, a jak ma humory to jest opryskliwa. Dla mnie kroplą, która przelała kielich goryczy było stwierdzenie Pani, ze ma jeszcze "kilka pacjentek do odwalenia". Były to słowa wypowiadane do pacjentki. Brak mi słów. Jeżeli chcesz być pacjentką do odwalenia to zapraszam do Pani Olearczyk - Nycz. Tak jak wspomniałam opisuje jej zachowanie w poradni nie w prywatnym gabinecie. Tam moze jest inna. Tak czy owak o kulturze tej Pani wiele to mówi. Albo ktoś szanuje ludzi albo nie.

Gość anuszkowo
Odradzam dr Urszule Olearczyk - Nycz !!! post powyżej

Gość kajka468

Gość kajka468
Dziewczyny, napiszcie proszę czy Małecka-Holerek ma w gabinecie USG.

Gość ewa84
Małecka ma w swoim prywatnym gabibnecie usg ale nawet jesli byłabys na kase chorych to podobno wysyła na oddział

Gość 1985a
Hej dziewczyny znacie doktora Jerzego Englerta? możecie coś o nim napisać? pozdrawiam

Gość greenmyeyes
magda1005, chyba mamy podobne zdanie. kilka dni temu bylam umowiona na wizyte do dr kastelik (BCM na Dąbrowskiego). moje wahania okazaly sie sluszne. od pierwszej chwili nie kojarze by pani doktor choc raz spojrzala na mnie, ciagle szperanie w papierkach i walenie w klawiature dodatkowo natroszyly atmosfere. po moich wypocinach i skonczeniu opowiadania o schorzeniu uslyszalam ROZBIERZ SIE a gdy zapytalam, gdzie moge to zrobic otrzymalam w odpowiedzi ruch glowa i przemile TAM! [w gabinecie nie ma parawanika,krzesla,niczego,na czym moglam zostawic rzeczy- skonczylo sie na podlodze tuz obok fotela i stop pani doktor]. moj monolog przeplatalo TO TRZEBA LECZYC, DZIECKO. gdy odpowiadalam 'po to sie u pani zjawilam', uslyszalam TERAZ?!. kiedy nadszedl czas badania, nadzerka do takiego stopnia dala sie we znaki, ze zaczelam sie zwijac z bolu, prosilam o chwile przerwy na co pani doktor w swoim stylu odpowiadala, ze mam przestac i sie rozluznic, na co,prosze mi uwierzyc, nie bylo najmniejszych szans.pozostawalo mi zacisnac zeby,bo o koniecznej delikatnosci podczas tego typu wizyty nie bylo mowy!!! nigdy wiecej nie 'skusze' sie na wizyte u dr hildegardy kastelik i to samo radze innym kobietom,zwlaszcza tym,ktore planuja swoja pierwsza wizyte u ginekologa. pozdrawiam serdecznie.

Gość prilona
Odradzam dr Urszule Olearczyk - Nycz !!! post powyżej Wypowiadam sie, poniewaz chce pomoc dziewczynom, ktorym dolega cos powaznego. Wiem, ze kazdy gin roznie podchodzi do spraw ale jezeli kogos obchodzi prawdziwa wiedza lekarzy, to napewno ma je Pani Nycz. Mialam bardzo zle wyniki cytologii, stan przedrakowy,dostalam skierowanie na zabieg przez dr. Lasatowicza. A Pani dr. Nycz wyleczyla mnie antybiotykami, ktorych sklad sama ustalila.Wiem, ze wazne jest, by lekarz byl mily itp ale uchronila mnie dzieki swej wiedzy od bardzo przykrych konsekwencji. Czasem to jest najwazniejsze.Bede jej zawsze wdzieczna, bo wiem co mnie ominelo, chociaz sama nie dawala mi wiekszych nadziei, wyniki mam dobre. Polecam ja.

Gość kamilula
czy ktoś wie który ginekolog przyjmuje w soboty? z okolic bielsko-kęty PLIZ!!!

Gość Mary M
Witam. Jestem właśnie po wizycie na kase chorych u pani dr lipskiej i zdecydowanie nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo oschła i niedostępna kobieta. Ważniejsze notatki w kompie niż pacjentka. Zero zainteresowania, zero kontaktu.

Gość miranda_ABCDEF
Witam,mam 16 lat i zdecydowałam się na wizytę u ginekologa powiązaną z wybraniem metody antykoncepcji.Błagam o namiary na dobrą lekarkę.Moje wcześniejsze doświadczenia z ginekologiem są bardzo nieprzyjemne, dlatego teraz wolę być ostrożna.Pozdrawiam.

Gość pipio
miranda pytasz o to,na co odpowiedz masz 8 podstron wyzej. przeczytaj ten watek, jest tu wiele rad, polecanych i odradzanych namiarow na lekarzy, wszystko na tacy ;)

Gość Binas
Ja odradzam Englerta!!!! Niemiły, opryskliwy. Kiedy przyszłam do niego z krwawieniem na początku mojej pierwszej ciąży, zbył mnie słowami - "Tu nie ma co leczyć! Albo Pani poroni albo urodzi!" Leżałam na patologii w Wojewódzkim, często miałam z nim przez to kontakt i nigdy nie trafiłam na jego dobry humor. Odradzam!