Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

groosia

AMIX 200..slyszeliscie o tym?

Polecane posty

Go艣膰 puma007
Witam :) , mam zamiar zam贸wi膰 praparat AMIX200. Czyta艂am r贸偶ne opinie i za i przeciw ale do czasu kiedy sama nie spr贸buje nie bede mia艂a pewno艣ci... Po niek膮t nie jestem pewna czy te opinie "za" s膮 prawdziwe czy po prostu ktos z tej firmy 艣ledzi wypowiedzi o preparacie i 偶eby uwiarygodni膰 go pisze pod nikiem dziewczyny z problemem nadwagi, kt贸rej sie uda艂o schudna膰 dzi臋ki CUDOWNYM tabletkom. WI臋c prosze o kontakt os贸b kt贸re 偶eczywi艣cie sstosowa艂y AMIX200 , oto m贸j numer gg 4834965 . DZI臉KI :*

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 puma007
Witam :) , mam zamiar zam贸wi膰 praparat AMIX200. Czyta艂am r贸偶ne opinie i za i przeciw ale do czasu kiedy sama nie spr贸buje nie bede mia艂a pewno艣ci... Po niek膮t nie jestem pewna czy te opinie "za" s膮 prawdziwe czy po prostu ktos z tej firmy 艣ledzi wypowiedzi o preparacie i 偶eby uwiarygodni膰 go pisze pod nikiem dziewczyny z problemem nadwagi, kt贸rej sie uda艂o schudna膰 dzi臋ki CUDOWNYM tabletkom. WI臋c prosze o kontakt os贸b kt贸re 偶eczywi艣cie sstosowa艂y AMIX200 , oto m贸j numer gg 4834965 . DZI臉KI :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angela.d
Hej. Mnie si臋 wydaje, ze te "pozytywy" pisz膮 osoby kt贸re sprzedaj膮 ten specyfik. Ja jak wi臋kszo艣膰 z was, te偶 mam problemy z nadwag膮, mo偶e nie jest ona taka wielka-obecnie 174 cmm/70 kg. Najgorsze, 偶e w ci膮gu zimy nadrobi艂am 8 kg i teraz w 偶aden spodnie si臋 nie mog臋 zmie艣ci膰 :( Dodatkowym problememem jest fakt, ze naprawd臋 niewiele jem, 艣niadanie-p艂atki z mlekiem i lekki lunch i zero s艂odyczy oraz raz w tygodniu piwko lub dwa( wiem,偶e to niedobrze-ale uwielbiam) Do tego chodze na aerobik i nic- nawet wydaje mi sie, 偶e zamiast zrzuca膰 t艂uszczyk- robi mi sie go wi臋cej :( Szczeg贸lnie w biodrach.Stosowa艂am Bio CLA z zielon膮 herbat膮 i cera mi sie pogorszy艂a i to by艂 jedyny efekt. W AMIX 200 te偶 nie chce mi si臋 wierzy膰, tym bardziej,偶e bez 膰wicze艅 to raczej 偶adnej si臋 nie uda bo potem sk贸rra obwis艂a zostaje. Je艣li znacie jakie艣 inne metody, ch臋tnie poczytam Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MERIDIA 15 jedyny chlopak
meridia 15 podobno dziala nie probowalem a wogole to chyba jedyny tu jestem przedstawiajacy plec brzydka na tym forum ;p nie probowalem niczego zadnych amix 200 ani innych mimo ze czesto o tym slysze to mi sie wiezyc nie chce ale z ciekawosci wpisalem w googlach amix 200 i wyszlo mi forum tam znowu piszecie o MERIDI 15 wiec wpisuje i ogolnie pozytywne komentarze ALE sprawdzcie strone http://www.leki.med.pl/lek.phtml?id=445&idnlek=2309&menu=4 i opis tego leku a szczegolnie nieporzadane skutki i co moze lek wywolac, objawy te sa bardzo podobne do dzialania pewnego polskiego narkotyku czyli speeda produkowanego na bazie amfy :szybka akcja serca!, kolatanie, zaburzenia smaku, wzrost cisnienia, suchosc w ustach! rozszezenie naczyn krwionosnych! i oczywiscie BEZSENNOSC!!... objaw nadmiernego spozycia ale nie konkretnego przedawkowania speeda to nudnosci, zawroty glowy!, pocenie!, zle samopoczucie! czyli takie jak w MERIDI 15 zmniejszony apetyt to tez po spozyciu narkotyku sie objawia.... moim zdaniem to jest totalnie niezdrowe i nie ma co niszczyc sobie organizmu (po speedzie rysuje sie jeszcze psyha) chyba ze juz jestescie tak zdesperowani i naprawde nic nie pomaga ja wole cwiczyc i zrobic pare wyzeczen bo na chwile treningu sie znajdzie czas ale trzeba tylko chciec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pysiatowa
Witam wszystkich grubas贸w.Ja s艂ysza艂am ju偶 chyba o wszystkim i stosowa艂am conajmniej z 80 % specyfik贸w kt贸re s膮 na rynku. Ciutk臋 chud艂am i po odstawieniu znowu ty艂am. Chud艂am du偶o ok. 13 kg ale potem jak wr贸ci艂am do 偶ycia bez lek贸w to ty艂am 17 kg.Normalka.Na 100% wiem 偶e czym szybciej i z wi臋kszym wysi艂kiem schudn臋 to tak偶e szybciej przytyj臋.Jak chudn臋 dos艂ownie 1 kg na miesi膮c max. 2 kg to wcale mi one tak szybko nie przybywaj膮 ! Organizm nie jest ''wyposzczony'' nagle i nie stara sie nagromadzi膰 zapas贸w. Jak chudniesz szybko to cokolwiek potem zjesz to sie odklada bo organizm chowa sobie na wypadek nast臋pnej g艂od贸wki 偶eby mie膰 zapasy. Nie rozumie 偶e ju偶 nie musi, 偶e ta g艂od贸wka nie nadejdzie wi臋c odk艂ada, odk艂ada, odk艂ada. Potem my si臋 艂apiemy za g艂ow臋 i znowu... sie szybko odchudzamy.Sama wiem doskonale 偶e jak po 2-3 dniach odmawiania sobie nawet czegokolwiek nie widz臋 efekt贸w na wadze to si臋 poddaje i ze z艂o艣ci i desperacji kupuj臋 sobie ..np. cha艂w臋 , m贸wi膮c 偶e mog臋 sobie pozwolic na ni膮, bo si臋 3 dni mordowa艂am i i tak nic z tego. I tak non stop. Mam 35 lat, 2 dzieci i od kiedy pami臋tam to staram si臋 schudn膮膰. My艣l臋 偶e nie ma co si臋 mordowa膰 , stosowa膰 super diet, gotowa膰 na wodzie i o danej godzinie je艣li tego nie lubisz i nie akceptujesz i po diecie b臋dziesz jad艂a po swojemu. Takie rzeczy s膮 dla tych co i tak i tak podobnie si臋 od偶ywiaj膮 to dana dieta pomo偶e w jakby wyliczeniu kalorii, w stracie 1-2 kg. tak bardziej dla g艂owy. Ja mam nadwag臋 po 2 dziecku ok. 20 kg. W ci膮偶y wszystko wolno a potem trudno odzwyczai膰 si臋 od dobrego. Mam mam臋 lekarza i zawsze mi m贸wi艂a schudnij bo b臋dziesz mia艂a ze zdrowiem problemy.Nie wiedzia艂a nawet 偶e jem wszystko co reklamuj膮 na odchudzanie, 偶e wydaj臋 kup臋 kasy na te specyfiki.Zawsze nie mia艂am odwagi przyzna膰 si臋 do tego 偶e mam ...w sumie 偶e nie mam silnej woli i 偶e nie daj臋 sobie ze sob膮 rady.Postanowi艂am jednak po raz kolejny spr贸bowa膰 zanim si臋 mamie i siostrze ( bo razem mieszkaj膮 ) do tego przyzna膰.Na razie najlepsze i wolniutke efekty przynios艂o mi chocia偶 raz, dwa razy w tygodniu na noc, zamiast kanapek, nale艣nik贸w czy czego艣 tam jedzenie sa艂aty lodowej. Nie ma z ni膮 du偶o roboty, po prostu rw臋 i chrupi臋 jak czipsy, nie jest jak zwyk艂a taka trawiasta, zero kalorii a wype艂nia 艣wietnie.Nawet sobie posmaruje lub pomocz臋 w keczupie czy musztardzie jak chc臋 inny smak.Jak zasypiam to w sumie jestem g艂odna bo od jedzenia do snu to troch臋 czasu minie ale W艁A艢NIE O TO CHODZI 呕EBY P脫J艢膯 SPA膯 G艁ODN膭 A W DZIE艃 CZY WIECZOREM JAK NAJBARDZIEJ SI臉 CHCE JE艢膯 NIE ODMAWIASZ SOBIE NICZEGO. Jesz i jesz i jesz - spr贸buj zje艣膰 ca艂膮 sa艂at臋 lodow膮 - trudno bardzo i ju偶 w po艂owie wymi臋kam bo jestem pe艂na.A id膮c spa膰 g艂odna to w nocy chudniesz. spr贸buj- zwa偶 si臋 -ja jak mnie ssie w brzuchu i id臋 spa膰 to wstaj臋 od 20 deko do nawet p贸艂 kilo l偶ejsza.I raz w tygodniu nawet takie 膰wier膰 kilo wystarczy. Miesi膮c 2 kg ! Rok : 24 kg mniej. I w sumie tylko np. w ka偶dy poniedzia艂ek sobie czego艣 odmawiasz i to te偶 nie czego艣 wyj膮tkowego.Jednak tak jak wcze艣niej pisa艂am 偶ebym szybko nie za艂ama艂a si臋 to chcia艂am widzie膰 szybsze efekty. Na sa艂acie ok. prawie 3 kg schud艂am ale... ju偶 zacz臋艂am si臋 smuci膰 bo wiosna, lato znowu te same k艂opoty z ciuchami a jeszcze do tego mia艂am spotkanie klasowe po latach. Super 偶e mia艂am do tego spotkania jeszcze ze 3 tygodnie czasu. Zadzwoni艂am do mamy i powiedzia艂am 偶e nie umiem sobie poradzi膰 ze sob膮 偶eby mi wymy艣li艂a jakie艣 leki ale ja ju偶 sporo r贸偶nych pojad艂am i nic mi nie da艂y i 偶e jestem za艂amana bo nawet jak chudn臋 to powolutku i si臋 szybko za艂amuj臋. Na drugi dzie艅 zadzwoni艂a i powiedzia艂a 偶e s膮 2 leki takie farmakologiczne, nie zio艂owe bzdurki jednen w艂a艣nie chyba Meridia o kt贸rej wcze艣niej pisano to zachodni kosztuj膮cy 300 czy 400 z艂 miesi臋czna kuracja oraz ostatnio jest dok艂adnie taki sam polski odpowiednik Zelixa kosztuje mi臋dzy 80 a 60 z艂 w zale偶no艣ci od apteki.Te偶 powiedzia艂a 偶e mog臋 poczeka膰 1-2 miesi膮ce to i ta Meridia stanieje do podobnej kwoty bo kto j膮 b臋dzie kupowa艂 jak jest ta艅sze to samo. Oczywi艣cie kto by tam czeka艂. Od ponad miesi膮ca 艂ykam Zelix臋 ( tylko jedna tableteczka rano a nie po 5 dziennie przed ka偶dym posi艂kiem tak jak te specyfiki r贸偶ne) s膮 to leki na recept臋 - wiem. Osoba powinna by膰 zdrowa i by膰 mo偶e jak tam komu艣 lekarz nie chcia艂 przepisac to z tego powodu. Mama tak偶e nie pozwoli艂a ich bra膰 mojej siostrze bo jeszcze za m艂oda, nie ma dzieci i jeszcze sama ma艂o si臋 stara艂a schudn膮膰 noralnie, czyli 偶re膰 mniej a wi臋cej si臋 rusza膰, a ja ... ju偶 mam dzieci to na straty hihihihi :):):).Zeliksa dzia艂a - ok. 4 kg. w pierwszym miesi膮cu.Nie jest to du偶o ale 2 razy wi臋cej ni偶 sa艂at膮. Sa艂at臋 te偶 podjadam bo polubi艂am. Jest to na tyle du偶o 偶e wida膰, na tyle du偶o 偶e lepiej si臋 czuj臋 a i na tyle ma艂o 偶eby nie cierpie膰.Jescze mog臋 powiedzie膰 偶e tylko w pierwszym tygodniu brania czu艂am si臋 jakbym wypi艂a ze 4 kawy na raz, taka poddenerwowana oraz jak zjad艂am czego艣 du偶o to mnie mdli艂o.Jak mnie mdli艂o to stara艂am si臋 je艣膰 mniejsze porcje a nawet takie chcia艂am je艣膰. Kto bowiem si臋 objada jak jset mu niedobrze? Je si臋 dla rozs膮dku i cz臋艣ciej. Teraz tak mi zosta艂o. Z niczym si臋 nie m臋cz臋, po prostu nie mam napad贸w apetytu, potrafi臋 tak偶e zje艣膰 kawa艂ek cha艂wy ale nie dlatego 偶e musz臋 bo ..nie wytrzymam i tylko o niej my艣l臋. Zupe艂nie nie. Jedz膮 dzieci a ja wiem 偶e lubi臋 to kawa艂ek bior臋 ale wcale nie mam na ni膮 ch臋ci.Nie wiem czy miesi膮c wystarczy艂 偶ebym zmieni艂a nawyki? Czy mi tak zostanie. Te leki bierze si臋 od 3 miesi臋cy do 1 roku. Podobno mama przepisa艂a to kilku pacj臋tkom z podobnym problemem i je obserwuje , jedna po ok 2 miesi膮cach schud艂a 12 kg. inna 10.W 偶adnym wypadku niczego nie reklamuj臋, ka偶dy zrobi co chce. Pytali艣cie jednak o pomys艂y to opisa艂am 2 swoje najbardziej skuteczne dla mnie. Nie bardzo mam czas 艣ledzi膰 codziennie to forum, wesz艂am przypadkiem bo dowiedzia艂am si臋 o tym amix 200 i chcia艂am si臋 dowiedzie膰 co znowu za cud wymy艣lono 偶e 1 kg. dziennie- te偶 bym chcia艂a zamieni膰 1 kg dziennie na 4 w miesi膮cu ale poczyta艂am i zostan臋 przy zelixie czyli 4 kg w miesi膮cu.Jak porobi mi si臋 co艣 o czy warto Was poinformowa膰 to napisz臋.Oj ja jaki艣 d艂uga艣ny pami臋tnik napisa艂am ... i nie jad艂am w tym czasie.:):) i schud艂膮m na bank ! a swoj膮 drog膮 jak co艣 si臋 robi a nie siedzi to nie ma czasu na jedzenie to mo偶e te偶 warto znale艣膰 sobie jakie艣 hobby.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pysiatowa
. Te leki bierze si臋 od 3 miesi臋cy do 1 roku. Podobno mama przepisa艂a to kilku pacjentkom z podobnym problemem i je obserwuje , jedna po ok 2 miesi膮cach schud艂a 12 kg. inna 10.W 偶adnym wypadku niczego nie reklamuj臋, ka偶dy zrobi co chce. Pytali艣cie jednak o pomys艂y to opisa艂am 2 swoje najbardziej skuteczne dla mnie. Nie bardzo mam czas 艣ledzi膰 codziennie to forum, wesz艂am przypadkiem bo dowiedzia艂am si臋 o tym amix 200 i chcia艂am si臋 dowiedzie膰 co znowu za cud wymy艣lono 偶e 1 kg. dziennie- te偶 bym chcia艂a zamieni膰 1 kg dziennie na 4 w miesi膮cu ale poczyta艂am i zostan臋 przy zelixie czyli 4 kg w miesi膮cu.Jak porobi mi si臋 co艣 o czy warto Was poinformowa膰 to napisz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grubacha33
Blondi19 te偶 my艣la艂am 偶e powinnam schudn膮膰 14 kg. ale si臋 doczyta艂am i jest jak byk napisane "DO" 14 kg. przy kur.14 dn. wi臋c to "DO" to dla mnie moze by膰 i 4 i 5 i 6 i 8 i 10...Jest wiosna ludzie, wi臋c zamiast snu膰 domys艂y by艣cie wzieli sie za siebie a jak boicie sie amixa to polecam rower....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Blondi19
ok grubacha ja ci wieze i mam nadzieje 偶e dobrze robie:) no to zobaczymy czy ja cos schudne jak mi dojd膮. DZI臉KI:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Blondi19
MERINDA 15 JEDYNY CH艁OPAK. Co ty m贸wisz ten lek ma jak ka偶dy wypisane jakie Mog膮 podkre艣lam MOG膭 wyst臋powa膰 niepo偶膮dane skutki po tych tabletkach ale one u wszystkich nie b臋d膮 wyst臋powa膰. Ja mia艂am kiedy艣 zapisane tabletki na katar i tam piosa艂o skutki nie po偶膮dane KO艁ATANIE SERCA i ja je mia艂am wiec musia艂am odstawi膰 te leki ale jak by nie wyst膮pi艂y to bym je nadal bra艂a wiec tak samo jest z MIRIND膭 15.A O ZADNYM DZIA艁ANIU JAK NARKOTYK TAM NIE PISZE! PA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Blondi19
POMYLI艁O MI SIE MERIDIA 15

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vegi 20
do blondi 19... meridia 15 jest strasznie wyniszczajacym lekiem....sibutramina ktora jest substancja czynna w tym leku dziala na OUN (o艣rodkowy uk艂ad nerwowy) jednym slowem mozg i wyniszcza w nim komorki odpowiedzialne za tycie laknienie itp...trzeba przyznac ze laboratorium ktore to wymyslilo jest genialne bo innego okreslenia w tej chwili znalzezc nie moge ale tez i przerazajace..jakby sie nie patrzec musieli testowac to na zwierzetach i takze ludziach...napewno patrzyli sie co sie stanie jak ktos przedawkuje....meridia przy dluzszym stosowaniu prowadzi do NIEODWRACALNYCH ZMIAN W MOZGU.... chcialabym byc szczupla ale nie za cene wlasnego zdrowia...podobno zmieniejsza sie takze p艂odnosc u kobiet ktore zazywaja to powyzej 5 miesiecy w mlodym i srednim wieku... by the way....przez 1,5 tyg schudlam 3,5 kg...choc jeszcze nie widac po ubraniu (wg mnie) to waga chyba nie klamie...:) i skonczylam juz tydzien temu amix...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Blondi19
Ja nie mam zamiaru uzywac meridi 15 tylko amix mowisz ze bra艂a艣 czyli dzia艂a tak??? :) odp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vegi 20
tzn wiesz Blondi19 nie da sie ukryc Amix bralam tak jak jest napisane i raczej po miesiacu nie zauwazylam roznicy... w koncu z dnia na dzien stwierdzilam ze do pt musze miec mniejszy brzuszek bo ide na impreze wiec stwierdzilam ze do tej imprezy tez chce tak wygladac...i jadlam tylko 3 razy dzennie..rano jedna kanapeczka ok 15 maly obiadek i ewentualnie ok 19/20 kanapeczka...w miedzy czasie jak bylam glodna zagryzalam chlebkiem wasa..nie bylo najgorzej...co 3 dzien lapal mnie wilczy glod wiec jogurcik jadlam wieczorkiem... codziennie 50 brzuszkow wieczorkiem przed spaniem... a dzisiaaj musze sie pochwalic wstalam o 6,30 i o 7 poszlam pobiegac jakas polna droga...po 20 min bylam w domku ale co sie zmeczylam to sie zmeczylam... dzisiaj sam ojciec powiedzial mi ze chyba schudlam co jest wielkim osiagnieciem u niego bo nie mowi takich rzeczy zazwyczaj... mysle ze Amix tez tu pomogl w jakis sposob...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiniunia
witam jutro chce zam贸wic lid臋 kuracje 14 dniowa czy mog艂ybyscie powiedziec mi jak bierze sie te tabletki i czy potrzebna jest jakas dieta ? prosze odpiszcie i dziekuje:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olaboga1
eh, czytam i czytam te wasze posty bo te偶 nabra艂a mnie ochota na wypr贸bowanie tego "znakomitego" jak pisz膮 r贸偶ne kolorowe pisma specyfiku pt. AMIX 200. Nawet ju偶 mia艂am dzwoni膰 i zamawia膰 w ukryciu przed m臋偶em, ale my艣l臋, najpierw sprawdz臋, mo偶e kto艣 stosuje. Do Vegi 20 Widz臋 偶e za偶ywasz te pigu艂y i zastanawiam si臋 jak d艂ugo?? Bo z tego co piszesz, w por贸wnaniu do tego co pisali w glamour, to nie mo偶na sobie pozwoli膰 na wszystko - czyli je艣膰 bez ogranicze艅. Piszesz te偶 偶e du偶o 膰wiczysz (brzuszki, bieganie) to w zasadzie po co za偶ywasz te pigu艂ki? S膮dz臋 偶e schud艂aby膰 tyle samo bez nich. Mo偶esz powiedzie膰 偶e to ich zas艂uga??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vegi 20
do olaboga1: brzuszkow robie 50 przed spaniem a z bieganiem to tylko raz mi wyszlo...za duzo staram sie nie jesc, slodyczy prawie w ogole..tabletki MOZE jakos pomogly max 2 kg z tym ze u mnie tego nie by艂o widac...a ja mam taki organizm ze wystarczy ze zjem jednego dnia troszke wiecej (np przed okresem) i juz tego nie zgubie bo juz przybieram tu i owdzie cialka... Amix raczej wplynal mi na psychike ze jak nie pomogly mi zadne tabletki (oprocz meridi) i w tych 3 op tez nie za bardzo to musze wziac sie za to sama...choc szczerze--nadal nie widze roznicy w ciuchach ale wydaje mi sie ze cos zlecialam... buziaki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chudy inaczej
Cze艣膰 GRUBACHA33 zgadzam si臋 z twoim postem w 100%!!! U偶ywa艂em AMIX 200 i efekty by艂y conajmniej zadawalaj膮ce. Oczywi艣cie nie mo偶na oczekiwa膰 c贸d贸w i schudni臋cia 14kg w 14 dni:) .Napisz臋 w prost:preparat AMIX 200 + zdrowy tryb od偶ywiania + aktywny tryb 偶ycia = 8kg mniej.Przykro mi dziewuchy, ale nie mo偶na schudn膮膰 posilaj膮c si臋 5 razy dziennie sutym posi艂kiem (schabowy,fura ziemniak贸w,chipsy i na deser lody czekoladowe) i wy艂膮cznie stosowa膰 AMIX 200.Trzeba te偶 troch臋 ruchu ...... :) pozdrawiam i 偶ycz臋 powodzenia....ja jestem szcz臋艣liwy o 8kg mniej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lejdi Di. P
a ja ju偶 od dw贸ch tygodni bior臋 to co艣.. nara偶am sw贸j 偶o艂膮dek na tabletki i kurcze nic. pewnie dlatego, 偶e znowu dosta艂am jakie艣 badziewne leki.. hm nie ma co :P po 艣wi臋tach zwracam im to co艣 i wykupij臋 3-miesi臋czny karnet na si艂owni臋 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 987654eeeeeeee
pupa uwa偶asz 偶e komu艣 z pracownik贸w firmy chcia艂oby si臋 siedzie膰 i czyta膰 to co my tu piszemy....w膮tpie...nie ma co marudzi膰 tylko trzeba wzi膮膰 sie za siebie!!!!! idzie lato, wi臋c trzeba troche popr贸bowa膰 tych kuracji na odchudzanie!!!!!!!!!!!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grubacha33
do 987654eeeeeeee masz racje trzeba sie wzi膮膰 za siebie, chudy inaczej ciesze sie 偶e tobie si臋 tez uda艂o. pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Blondi19
S艂uchaj CHUDY INACZEJ! Tam pisze jak byk namalowane wrota mo偶na je艣膰 co si臋 chce a i tak si臋 chudnie. A tak wog贸le to mam AMIX 200 ju偶tydzie艅 i nie schud艂am ani kilograma chociasz jem 2 posi艂ki dziennie. NIE ZAMAWIAJCIE DZIEWCZYNY TEGO G.... BO NIC NIE DZIA艁A SZKODA KASY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Blondi19
Z tego wynika 偶e jak bym zam贸wi艂a t膮 kuracje 7 dniow膮 to i tak nic bym nie schud艂a A NIBY TAKIE TO JEST SKUTECZNE G脫WNO PRAWDA POWTAZAM JESZCZE RAZ NIE ZAMAWIAJCIE TEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noibhjtu
No pi臋knie dzisiaj rano zam贸wi艂a, trudno co ma by膰 to b臋dzie.Szkoda , 偶e wcze艣niej nie pomy艣la艂am 偶eby poczyta膰 co na ten temat maj膮 do powiedzenia inni:((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grubacha33
Blondi19 dwa posi艂ki czy nie przesadzasz. lepiej je艣膰 mniej a cz臋艣ciej. kto chce schudn膮膰 nie je dw贸ch posi艂k贸w dziennie!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Blondi19
GRUBACHA33 tu nie chodzi o to ile si臋 posi艂k贸w dziennie je tylko o to 偶e te tabletki wogule nie pomagaj膮. A je艣li chodzi o te moje dwa posi艂ki to nie stety ale tak jad艂am poniewa偶 dosta艂am si臋 do pracy i na pocz膮tku mia艂am nerwy i nie mog艂am je艣膰 a teraz jak chodze na rano to w prac co艣 zjem i jak przyjde do domu to tez i ide spa膰 bo jestem tak wyko艅czona. Wiec przesta艅cie!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Blondi19
Lejdi Di.P masz ca艂kowit膮 racje zgadzam si臋 z Tob膮. Tylko jestem ciekawa czy jak im to ode艣lemy czy nam kase zwruc膮 tak jak pisz膮????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vegi 20
odnosnie 2 posilkow dziennie to napewno jest wygodniej niektorym jesc w ten sposob niz np co 4h.. u mnie jest to np nie mozliwe...cale dnie siedze na uczelni a jak nie tam to w pracy..a ciezko jest tam zjesc cos zdrowego czy dietetycznego choc i tak nosze zawsze umyta marchewke ze soba.. ;) co do zwrotu pieniedzy to jakos ciezko mi uwierzyc zeby zwrocili kase wszystkim komu nie zadzialaly tabletki.. ale jak ktos zlozyl reklamacje i otrzymal spowrotem kase to prosze zeby napisal to tez tak zrobie..:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dandi211
czesc sledze wasze wypowiedzi od pewnego czasu ja mam straszne k艂opoty z nadwaga przed ci膮zo by艂om zgrabna i szczup艂o mimo tego ze niejestem wysoka ale musialam wybradz dziecko lub ladna figura wybralam dziecko na mnie zadna dieta nie dzia艂a bo oko艂o 15 miesiecy bra艂am leki chormo0nalne ale jako analityk medyczny wiem jedno KAZDA Z NAS MA INN膭 PRZEMIANE MATERII I NA JADNA AMIX200 BEDZIE DZIA艁A艁 A NA DRUGA NIE W艁AZNIE TO ZALEZY OD NASZEJ GENETYKI A NIE OD ILOSCI POSI艁K脫W!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grubacha33
po cz臋艣ci macie racje, zgadzam sie 偶e na jednych dzia艂a a na innych nie bo przecie偶 nie wymy艣lono cud specyfiku dla wszystkich bo inaczej wszyscy byliby chudzi, dlatego trzeba pr贸bowa膰. Ale zdrowe od偶ywianie te偶 ma bardzo du偶y wp艂yw na to jak wygl膮dacie, nie oszukujmy si臋...

Udost臋pnij ten post