Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmhm

dziewczyny, co o tym sadzicie, bywalczynie sympatii.pl

Polecane posty

Gość hmhmhm

strasznie podoba mi sie dwoch kolesi z sympatii, tak bardzo ze chcialabym sie z nimi oboma spotkac, i wtedy dokonac wyboru-o ile taki bedzie, bo byc moze nie spodobam sie zadnemu z nich:) i tu mam pytanie, jak to jest u was? czy jesli np zaczynacie sie spotykac z jednym kolesiem, ale jeszcze niewiadomo jak sie potoczy bo sie na razie badacie:), to czy w miedzyczasie spotkacie sie np z innym zeby sprawdzic, jaki on jest? i zeby wiedziec akiego wyboru dokonac, oczywiscie nie mam na mysli seksu:)-na razie hehe-tylko poznanie sie, najlepiej jakby sie wypowiedzialy dziewczyny, ktore maja takie doswiadczenia na sympatii:), nie wiem czemu ale ja mam problem, bo wydaje mi sie to jakies nie w porzadku w stosunku do nich, hm, a moze przesadzam i jestem przewrazliwiona?

Gość Darro
Jeśli to tylko normalne spotkanie, to nic chyba w tym złego. Gorzej jeśli po jakimś czasie będziesz umawiać się z dwoma i obydwaj się zaangażują. Wtedy będzie problem :)

Gość hmhmhm
dzieki Darro:) oczywiscie ze normalne:) tak zeby po prostu zweryfikowac profil w realu:) bo wtedy dopiero jest wszystko jasne hehe:)

Gość hmhmhm
ale wiesz co "koffija" ja niestety nie tylko takie problemy mam:) te powazniejsze rozwiazuje w zaciszu ze tak pwoiem, a takie pierdoly lubie sobie wrzucic na forum od czasu do czasu:)

Gość Darro
No to żaden problem przecież. To tak jakbyś miała paru kolegów i z każdym się spotykała np. raz w tygodniu, aż w końcu z którymś wyszłoby coś więcej :) Ja jako facet nie miałbym na pewno do Ciebie o coś takiego pretensji. Zresztą sam kiedyś się tak umawiałem, były momenty że spotykałem się z czterema dziewczynami poznanymi na necie jednocześnie. Z żadną nic nie wyszło :)

Tylko przypadkiem nie pomyl ich imion , jeżeli facet ma na imię Stasiek i nazwiesz go Zbyszkiem to będziesz mieć przechlapane.

Gość hmhmhm
dobrze radisz kuglarz:) musze to zapamietac, hehe.