coraz_mniej 0 Napisano Luty 5, 2007 mary. de nie jedz przez miesiac kolacji i slodyczy to napewno poczujesz efekt:) Kobiece ksztalty dziennie jesz jajecznice na sniadanko?? w ogole to jaki proponujesz weglowodanowy posilek?? procz pieczywa?? nie moge przebolec ze platki w mlekiem odpadaja...... caly nabial to oczywiscie grupa bialkowa?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobiece kształty 0 Napisano Luty 5, 2007 Witajcie lalaki :) ja po wekkendzie - pełnego jedzenia.... nawet placki zimniaczane jadłam, słodycz i sajgonki :) Ech zrobiłam se doładowanie węglowdanów bo od dzis znów jade ostro z Atkinsem.... czyli jaja, sery, mieso , ryby.. Coraz_mniej ty stosujesz SB... polega ona na niełaczeniu prawda.... czy stosujesz ograniczenie węglów...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobiece kształty 0 Napisano Luty 5, 2007 coraz_mniej podaj e-maila to wysle ci jadłospis na SB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emila_886 0 Napisano Luty 5, 2007 Hej Dziewczyny!! Ja też się przyłączam, będę pisała swoje postępy. Do wiosny mam zamiar wcisnąć się w spodnie w których chodziłam 2 lata temu. To jest mój cel.!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coraz_mniej 0 Napisano Luty 5, 2007 Emilia zapraszamy:) razem razniej:) Kobiece ksztalty nie stosuje SB, byc moze sa podobne.... ta nazywa sie poprostu \"dieta nielaczenia\" bylam juz na niej rok temu i schudlam 7 kg.... niestety pozapominalam niektore zasady, trzeba odswiezyc pamiec. Glownie polega na tym zeby nie laczyc wegli z bialkami i tyle :) wlasnie zjadlam pyszna jajecznice z pomidorkiem i do tego maslanka mniam chetnie przejrze ten jadlospis na SB:) mozesz tez dorzucic swoja fotke :) agatacc@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coraz_mniej 0 Napisano Luty 5, 2007 http://www.noni.zdrowe.com.pl/content/view/262/187/ http://www.moja-dieta.pl/dieta_nielaczenia.html tu sa 2 linki o tej diecie :) jest dosc przyjemna w stosowaniu. A bylaby jeszcze bardziej przyjemna gdzybym mieszkala sama.... Niestety mieszkam jeszcze u rodzicow i czasem nie ma wyboru.... Nie chca gotowac moich pomyslow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrrona 0 Napisano Luty 5, 2007 witam Nowe i zaawnasowane Kruszynki. Ja dziś nie najgorzej, ale było ciężko czekolada chodzi za mną od rana. ael śniadanko dwie kromki czarnego chleba i jogurt, później sałatka owocowa i grahamka. Zdłąm dziś egzamin na 4, ale maskra tyle mnie stresu to kosztowąło, że czuję się jakby pociąg po mnie przejechał, został jeszcze tylko jeden w przysżłym tygodniu, a potem ruszam z nowym planem trningu:) A jak tam wasze dietki, widże że ten tydzień będzie ostry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coraz_mniej 0 Napisano Luty 5, 2007 Wrona gratuluje dobrej ocenki :) oby ta sesja sie juz skonczyla..... ja 17 mam ostatnie egzaminy i wielkiego lenia do nauki.... jakos ciagle moja uwage odwracaja zblizajace sie walentynki :) moj chlopak szykuje jakas niespodzianke, nawet rozmawial z moja \"szefowa\" i zalatwil mi wolne na ten dzien :) ale milczy jak zaklety.... :):):):):):) P.S. a jutro sie waze, oby nie pokazalo wiecej niz 67 po tym tygodniu obzarstwa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mery.de Napisano Luty 6, 2007 hej Dziewczyny:) coraz mniej-> masz racje, ale u nie najgorzej jest wytrzymac bez kolacji, a moze jak poczuje glod to jablko zjesc czy co radzisz? kobiece ksztalty_> robisz sobie co tydzien dzien dziecka? ze tak jesz wszystko:):) u mnie jest ten problem, ze ja w ogole oleju,olowy z oliwek a ni zadh´nych tluszczow nie uzywam, obiadow nie jadam w ogole ze wzgledu na moj zoladek,ktory umiera po tym jedzeniu, jem glownie jogurty,sery biale,warzywa ,chuda wedlinke no i to przez co nie chude..slodycze:( emila-witam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mary.de 0 Napisano Luty 6, 2007 ups to ja pisalam:) poza tym wroona-> jak za mna chodzi czekolada to ja po prostu jem hehe,ale wiesz.. np mozesz sobie zrobic szklanke goracej czekolady z chudym mlekiem,ma ok 70kcal i jest b.slodka, a ostatnio na forum wyczytalam gdzie,ze kobitka robi kawe rozpuszczalna, dodaje cynamonu i gorzkiego kakao,ponoc bardzo slodkie, musze wyprobowac:) GRATULUJE EGZAMINU:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kobiec kształty Napisano Luty 6, 2007 Witajcie:) no robie sobie takie dni dziecka.... ech nie wiem czy to dobrze ale jakoś nie mam wyżutów sumienia.... Jeżli chodzi o tłuste potrawy to Atkins takie zaleca a ja w tydzień po ostatnim Atkinsie zgubiłam 2 kg mam nadzieje że w tym tygodniu schudne 1 kg.... i mysle że zaparcia mi miną...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobiece kształty 0 Napisano Luty 6, 2007 o teraz to ja :) no ja tez czytałam na oforum o tej kawie.... ja tez jem odczasu do czasu - kawałek gorzkiej czekolady.... teraz musze se przez tydzien odpuścić... dieta niełaczenia... no ja tez nie łącze nawet jak jem do 100W - tzn. staram się :) coraz_mniej a w jaki okers czasu schudłas te 7 kg w tamtym roku na tej diecie!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emila_886 0 Napisano Luty 6, 2007 No ja stosuję dietkę 1000kcal i idzie mi nieźle. Zaczęłam od wczoraj (hehehe ciekawe ile wytrzymam - mam nadzieję, że z wami mi się uda). Wczoraj zjadłam 1060 kcal więc myśle, że nie jest źle. Jutro planuje ćwiczenia, mam nadzieję, że po dwóch tygodniach będzie jakiś efekt. TRZYMAJMY SIĘ!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mary.de 0 Napisano Luty 6, 2007 kobiece ksztalty-> masz racje, taka dieta jest najlepszza,bo jak odpuszczasz sobie wszystkiego to puzniej pekasz i jesz juz wszystko:) ja jem tez codziennie prawie co chce, ale ograniczam kalorie do 1000-1500dziennie:) emilia->efekty beda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mary.de 0 Napisano Luty 6, 2007 przepraszam za bledy ortograficzne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobiece kształty 0 Napisano Luty 6, 2007 Heh widze że od tego tygonia wszystkie ostro zaczeły walczyc z nadmiarem kg.... heheh ja też :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobiece kształty 0 Napisano Luty 6, 2007 ja stram się robic wysztko by niepotrzebne kiloski szły precz..... a ortografia sie nie stresuj.... kazda z nas robi ich pełno... ja też :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coraz_mniej 0 Napisano Luty 6, 2007 kobiece ksztalty podobno na zaparcia jest dobra woda z cytryna z rana , albo jablko na czczo. Te 7 kilo schudlam dosc dlugo.... tzn najpierw 2 miesiace schudlam 4 kg(luty marzec) potem kwiecien obrzarstwo wielkanocne i jakos nie moglam sie zmobilizowac.... i potem 1,5 miesiaca wlaki i spadlo polekne 4 ( bo przez obzarstwo 1 przytylam) Czyli lacznie 3,5 miesiaca dieta jest dosc dluga, ale za to niczego sobie nie odmawiam (procz slodyczy) i jest trwala:) wazylam 72-73 kg schudlam do 65kg i od czerwca do grudnia zrobilo sie 66 a naprawde z niczym sie nie opgraniczalam.....i duuuuuzo slodkosci jadlam. Dopiero po kolejnych swietach przybylo.... Ale i tak jestem zadowolona bo rok temu o takiej wadze moglam tylko pomarzyc. Wedlug wskaznika BMI moja idealna waga jest 60 i do takiej daze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coraz_mniej 0 Napisano Luty 6, 2007 uzupelniam stopke :D na szczescie po tyg odpuszczenia waga nie urosla najwyzszy czas zeby zaczela spadac :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coraz_mniej 0 Napisano Luty 7, 2007 Dzien dobry :) Mam problem ..... zeby sprawdzic do jakiej grupy najezy produkt wystarczy spojrzec czego jest najwiecej?? wegli bialek itp? czy jeszcze cos?? troche sie zdziwilam , bo myslalam ze jogurt z owocami to bialko bo przeciez nabial, a ma baaaardzo duzo wegli... i nie wiem jak jest z mlekiem?? tez nabial ale wegli ma 4,7 a bialka 3,2 na 100g to co to z koncu jest?? wegiel??? juz nic nie wiem..... jak wegiel to moge jesc z platkami :) Pozdrawiam :* buziaki :*:*:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emila_886 0 Napisano Luty 7, 2007 Wczorajszy dzień znowu mogę zaliczyć do udanych. Zjadłam 1054 kcal. Jak narazie wychodzę poza 1000 ale co to jest. Ciesze się , że nie jem po 19.00 a to dla mnie największy problem. Wieczorem tak mnie ssie w żołądku, że nie mogę usnąć. Ale lepsze to od tego jak kładłam się spać po pyzach lub pierogach z tłuszczem i cebulką. Bleee... Tyle tłuszczu na noc!! Jak ja mogłam to jeść. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coraz_mniej 0 Napisano Luty 7, 2007 ale dzis pusto na tym forum.... :P Emilia gratuluje, napewno bedzie szybki efekt jak tak dalej pojdzie:) napisz cos ciekawego o sobie. Co porabiasz na codzien?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emila_886 0 Napisano Luty 7, 2007 Hmm.. co by tu o sobie napisać.. Studiuję na V roku wydziału nauki o żywności. Teraz codziennie piszę po trochu swoją pracę magisterską. W sesji na szczęście nie miałam żadnych egzaminów i mam 3 tygodnie wolnego. Ale te wolne to jednak zdradliwe. Choć jeszcze nie uległam pokusie, ale jak tak długo jest się w domu to tylko by się jadło. No ale nie mogę się złamać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coraz_mniej 0 Napisano Luty 7, 2007 niezly kierunek :) to moze Ty mi cos podpowiesz o diecie nielaczenia?? znasz jakies fajne stronki , albo ksiazki? co do wolnego to swieta racja..... ja to najwiecej z nudow podjadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coraz_mniej 0 Napisano Luty 7, 2007 ostatnio to chyba sama do siebie gadam...... gdzie zwialyscie? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrrona 0 Napisano Luty 7, 2007 Ech ejstem jestem, zakopana w ksiązkach i nietsety kawie, ale byle do niedzieli, potem już wolne, bo nie ma siły musze zdać ten ostatni egzamin. Wstyd się przyznać, ale wczoraj nie wytrzymałam ponad miesiąc bez słodyczy i pękłam. Jedyne co mnie cieszy, to to że zrobiłam to raczej na zasadzie analizy niz impulsu jak kiedyś. Poyslałam, że jak zjem trochę słodkiego to nic się nie stanie i że będe robić raz w miesiacu taki miniczekoladowy dzień. Kurcze martwi mnei to, że nie chudnę i się boję, żez barku efektów rzucę to, ale chyba nie umiałabym już się tak objadać, nie umiem tez nawet patrzeć na ziemniaki i białe pieczywo, fajnie tak dla siebie zdrowo żyć, ale kurcze jakieś efekty są mi już potrzebne, bo starsznie źle się czuję ze sobą No to wracam do systemów politycznych państw zachodnich;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emila_886 0 Napisano Luty 8, 2007 Hej Coraz_mnie niestety nic nie podpowiem ci o diecie niełączenia bo po prostu nie znam tej diety. Ja wole być na 1000 Wtedy jem wszystko tylko po prostu w małych ilościach. Wrrona na pewno zdasz ten egzamin Powodzenia życzę I muszę się do czegoś przyznać Wczoraj zgrzeszyłam batonikiem :-( Wyszło tak że wczoraj było 1133 kcal. Wczoraj miałam ćwiczyć ale niestety nie wyszło. Za to dziś wieczorkiem mam zamiar ćwiczyć całą godzinkę. I od dziś mam postanowienie, żę 2 razy w tygodniu ćwiczę po godzinie a w pozostałe dni po 30 min. Najbardziej zależ mi na brzuchu, tyłku i udach. Oby do lata wyszło, bo znowu nie będę chodzić na plażę, a uwielbiam się opalać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mary.de 0 Napisano Luty 8, 2007 hej mam depreche, w czoraj ok 500 kcal,dzis ok 300,odezwe sie wieczorem pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobiece kształty 0 Napisano Luty 8, 2007 hej hej lalki :) ech ta pogoda to nas poprostu wykonczy mery.de - dasz rade :) usmiechnij się :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coraz_mniej 0 Napisano Luty 8, 2007 mary.de glowka do gory i jedz troche wiecej, bo jak bedzie zbyt duzy niedobor to dostaniesz potem wilczego apetytu.... przynajmniej ja tak reaguje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach