wrrona 0 Napisano Styczeń 22, 2007 no to mi jakoś tak nie spada ta waga, tylko jeden kg sobie poszedł, ale to już chyba wcześniej. Stan na dziś 77kg. No nic walczę dalej. o 15 30 aerobik:) Takie pytanko ile wody mineralnej niegazowanej pijecie dziennie?ja jakoś 2-3 litry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coraz_mniej 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Dopiero teraz przeczytalam zaleglosci z weekendu :) Kobiece ksztalty - studiuje bezpieczenstwo pracy, rynek teoretycznie chlonny ale.... nigdy nic nie wiadomo... Mam nadzieje, ze te mdlosci wkrotce ustapia Marwit- zycze powodzenia w nowej pracy a sesja napewno pojdzie gladko. Co ciekawego studiujesz?? Mary.de ja rowniez czytam wszystko i Twoj rozmiar 34 mnie przeraza Wrona- jak minelas wieczorny kryzys? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coraz_mniej 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Ja pije rozne rzeczy, duzo czerwonej herbatki pu-erh, zielona herbatka, rano zaczynam od wody z cytryna, bo podobno oczyscza organizm, jak sie ja pija na czczo. Woda mineralna rowniez, ale malutko i kawusia. Lacznie jakiej 3 l i co chwila musze do toalety latac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexandria 0 Napisano Styczeń 22, 2007 cześć dziewczyny ja dopiero wstałam po nocy i śniadanko odpuściłam noc była taka sobie szło wytrzymać najważniejsze że nie ciągnie mnie do słodyczy mary.de ja tu będę wpadać raz dziennie przynajmniej marwit jak tam pierwszydzień w pracy wrrona czekaj efekty na pewno będą to na razie hej idę nakarmić moje głodomory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobiece kształty 0 Napisano Styczeń 22, 2007 coraz_mniej - gratuluje ubytku wagi :) Moje wymiary talia 92 pupa 102 piersi 105 biodra 96 udo 58 łydka 39 w czoraj mierzyłam.... kurde jak sobie pomyślę o modelkach które mają 90/60/90 - to sie przerażam swoimi wymiarami..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobiece kształty 0 Napisano Styczeń 22, 2007 pozatym co do mdłości - to mineły.... Lezc wymiotowałam w piatek..... na wieczór... czułam się kokropnie.... i od tamtego momentu jest owiele lepiej... ale za to w wekkend jadłam około 100 W dziennie... i od dzis znów zaczynam ograniczac je do 20 - 30 W dzinnie.... wogołe to w czoraj zjadłam poł czekolady.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coraz_mniej 0 Napisano Styczeń 22, 2007 wam tez gratuluje ubytku wagi :) i dziekuje kobiece ksztalty ciesze sie, ze mdlosci minely, teraz bedZie juz coraz lepiej. Jak liczysz ile wegli zjadlas? Mi sie to szalenie trudne wydaje, bo w kazdym probukcie choc troche ich jest.... alexandria w jakim wieku masz dzieciaczki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martyśkaaaaaaaa Napisano Styczeń 22, 2007 Dzieki Malgos46 za mile przywitanie :) Ciagle trzymam diete i nie czuje glodu o dziwo,na mnie tak dziala czerwona herbata,jem zwykle sniadania,obiadki tak o 15-16 a ze dzisiaj mam nocke to kolacje zjem o 20 zeby w nocy ne podjadac co nie jest latwe.Najgorsze jest to,ze nie mam sily cwiczyc bo si e przeziebilam,od 2 dni mam stan przedgoraczkowy,tylko 37.4 wiec szprycuje si elekami i jakos zyje,nie moge sobie pozwolic na chorowanie bo w sobote mam 4 egzaminy no i do tego praca.Zmierzylam sie przedwczoraj i 25 czeka mnie sprawdzenie wynikow czy chociaz 0,5 cm poszlo i tak co 10 dni bede si emierzyc by zobaczyc czy sa jakies rezultaty.Marze o wiosnie bo mam reumatyzm (rodzinne wypaczenie) i ten wiatr doprowadza mnie do szalu bo codziennie zwijam sie z bolu bo kosci bola. Zbliza si eczas wyplaty i myslalam zeby sobie kupic jakis wspomagacz,ale jeszcze nie trafilam na takiego ktory chociaz troche by pomog,moze macie jakies sprawdzone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martyśkaaaaaaaa Napisano Styczeń 22, 2007 A tak w ogole patrze na Wasze wymiary i wagi i naprawde nie jest zle,poradzicie sobie napewno,ja to ponad 20 kilo musze zrzucic,dla mnie najwazniejsza jest mobilizacja,odliczam dni do wycieczki i od razu trace apetyt :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobiece kształty 0 Napisano Styczeń 22, 2007 coraz mniej.... mam kalkukator do liczenia węgli w kompie.... podam ci stronkę internetową na jakiej jest ten kalkulator.... Pozatym mam wagę w domu na której ważę wszystko, ogórki, sałatę itd.... Mięso nie ma węgli.... więc tym się nie przejmuję, a pozatym jedno jajko ma około 70 g więć ma 0,7 w i 105 kcal.... juz mam połowe produktów dostępnych w atkinisie w głowie... a zresztą na opakowaniu wszytko jest napisane i tak konsruowałam posiłki żeby nie przekraczac tych 20W a to co najdziwniesze to kcal nie przekraczam przy tym obrzarstwie 1400KCAL.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mary.de 0 Napisano Styczeń 22, 2007 hej Dziewczyny:) gratuluje sukcesow, ze mna nie za dobrze :( od dwoch dni skreca mi zoladek,nie wiem co zjadlam, ale na pewno nic starego, dostaje skurczow,zwijam sie i nie moge spac, wczoraj az sie poplakalam :( glow amnie boli, leki na zoladek nie pomagaja :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marwit 0 Napisano Styczeń 22, 2007 hej!!!!!! jestem w niebowzięta :D zobaczcie stopkę :P u mnie ok - dziewczynki gratuluję wyników - teraz jestesmy jeszcze silniejsze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marwit 0 Napisano Styczeń 22, 2007 mary.de----> :( trzymaj sie kochana, może to jakas grypa?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrrona 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Gratuluje wybików dziewczyny. Oby tak dalej. coraz_mniej jeśli chodzi o wczorajszy kryzys, to wypiłam dużo wody i poszłam spać, nie uciekłam w jedzenie kobiece kształty mamy taką samą wagę, tylko ja troszkę wyższa jestem;) mary de może czegoś Ci brakuje w diecie i organizm się dopomina Ja dziś wróciłąm z aerobiku i chyba nie potrzebnie wkładałam szkła kontaktowe, bo widziałam w lustrze wsyztskie swoje nadprogramowe kilogramy idę zrobić sobie herbtakę dziś zjadłam jakieś 900 kalorii, ostatni posiłek o 18. W koncu coś mnie ruszy i zgubię te kilosy Zyczę Wam dobrego wieczoru, bez pokus;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coraz_mniej 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Wrocilam wlasnie od babć i jestem z siebie dumna bo odmowilam baaaaaardzo pysznie wygladajacej wuzetki i paczka.... :):):):):):):):):):):):):) Martyska życze szybkiego powrotu do zdrowia, niestety nie znam , zadnego dobrego wspomagacz, ale tez nie wierze w takie rzeczy.... Mary.de moze troche zamalo jesz i zoladek tak reaguje, zmainy zywieniowe musze byc lagodnie wprowadzane.... a poza tym polecam mięte Marwit gratuluje tych cennych cemtymetrow :) Zmykam do lozeczka do jutra:) trzymajcie sie cieplo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mary.de 0 Napisano Styczeń 22, 2007 helooo:) marwit-> byc moze to jakas grya nie wiem,ale co zjem czy wypije to mam skrety w zoladku:( coraz mniej-> gratuluje silnej woli, nie wiem co mi jest, problem jest taki ze od lutego zeszlego roku nie jem obiadow w ogole ani cieplych dan, i zawsze jak potem probowalam zjesc cos cieplego to dostawalam takich skretow a teraz mam je caly czas, mieta ani krople, nic nie pomaga! kurde, co z tego ze mam te glupie 34 jak ja waze 57,5kg!! dobra, mam ciotke, normalnie waze 56-56,5 ale to jest za duzo! nie kapuje nic juz. wrona-> nie wiem juz sama :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexandria 0 Napisano Styczeń 22, 2007 pdziś zasłużyłam na pochwałę POSZłAM POBIEGAć całą godzinkę razem z moją córką Jezu jak było ciężko jak stara babka ale człowiek niewydolny ale początek jużjest coraz-mniej moje dzieciaki to nastolatki chłopak 15 lat i córa 14 lat ale na razie nie mam z nimi większych problemów moja waga 88 kilosów wzrost 164 cm chcę chudnąć powoli ale skuteczniepo prostu mniej jeść i uważać co się jje zaczęłam od 10 stycznia i już spodnie są luźniejsze wagę kupię po wypłacie bo moja taka zwykła różne rzeczy pokazuje trzymajmy się hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coraz_mniej 0 Napisano Styczeń 22, 2007 mary.de a ile masz wzrostu?? jezeli 170 i wyzej to pozazdroscic tylko sylwetki:) Alexandria. grartuluje:) tez planuje zaczac biegac, ale mam wrazliwe gardlo i obawiam sie anginki .... z niecierpliwoscia czekam do 15 stopni . szkoda ze nie ma w poblizu jakiejs ogolnodostepnej auli.... Dobranoc kobitki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexandria 0 Napisano Styczeń 22, 2007 już nikt nie zagląda to idziemy lulu sen też potrzebny do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mary.de 0 Napisano Styczeń 22, 2007 coram mniej-> mam 168cm niestaty :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coraz_mniej 0 Napisano Styczeń 23, 2007 Dzien Dobry :) Jak sie spalo kobitki?? Mi zdecydowanie za ktorko.... Martyska i inni ktorzy pija czerwona erbatke. Jak ja zaparzacie? Wrzatkiem czy okolo 90 stopni?? Slyszalam ze podobno wrzatkiem zabija sie pozytywne bakterie... bla bla bla.... nie wiem czy to prawda? Mary.de to i tak pozazdroscic.... Jak sobie policzysz wskazniki BMI to napewno wyjdzie niedowaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobiece kształty 0 Napisano Styczeń 23, 2007 mery.de- oj to niedobrze z tymi skurczami ..... cholera ja tez tak kiedys miałam po zjedzeniu ciepłego obiadu.... masakra - okropny ból.. serdecznie współczuje :( Nie wiem jak ci poradzić bo miałam tylko tak ze wdwa rzy bo przez dłuższy czas jadłam tylko zupki hińskie i nic więcej a jak zaczełam jeść obiady to skurcze były no ale ustąpiły... Ja mam chwile słabości jeżeli chodzi o dietke.... masakra... w czoraj się poryczałam jak dziecko że nie moge już zjeść kurczaka bo tak mi było niedobrze od jego zapachu... no i w końcu obiadu nie zjadłam... a le za to zjadłam pierniczka - serduczko :( ale chumor się poprawił... Cwicze już 45 min na orbiterku - jestem z tego powoldu z siebie dumna..... Pozatym marwit - gratuluje ubytku cm.... w takim razie i ubytku conajmniej 1,5 kg.... Trzymam się dalej - no próbuje... BUZIAKI :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobiece kształty 0 Napisano Styczeń 23, 2007 Witam nowe odchudzaczki Martyśśka a ty jaką dietke stosujesz!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexandria 0 Napisano Styczeń 23, 2007 witam wszystkie odchudzaczki zwłaszcza te nowe coraz_mniej jak tak dalej będzie ci szło to wynikniesz GRATULACJEkażdy kilogram to sukces kobiece kształty każdy z nas ma chwile słabości tak to już jest trzymaj się ja po wczorajszym bieganiu czuję się jakz krzyża zdjęta bolą wszystkie kości ale to przejdzie widać jaką słabą kondycję się ma ale siędziś wyspałam dzieciaki mają ferie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mary.de 0 Napisano Styczeń 23, 2007 coraz mniej-> wage mam w normie niby,ale i tak chcialabym jeszcze schudnac , moje marzenie to tak ok 52kg,ale ponoc wygladalabym jak wieszak.ja nie pije zadnych wspomagaczy bo przez nie mam teraz problemy z zoladkiem, wczoraj dostalam ze szpitala jakies silne leki na zoladek i pomeczylo mnie jeszcze 2h i przeszlo, dzis jest juz ok:) kobiece ksztalty-> jeden pierniczek nie zaszkodzi:) poza tym biale mieso nie tuczy, ja jem kurczaka, poza tym od takiego niejedzenia potem ma sie takie problemy, tez sie o tym przekonalas:( aleksandria->pozdrawiam ide zaraz na dniowke , potem smigam na nocke, trzymajcie sie:), ja dzis sniadanie 200kcal jak to tej pory, papa:* aaa i waga 57,4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emily20 Napisano Styczeń 23, 2007 Hej witam wszystkich !! Dziś w nocy obudziłam się zlana potem i stwierdziłam że już czas !! Tyle razy co ja próbowałam schudnąć to szkoda gadać... Teraz bardzo tego pragnę i mam motywację ponieważ w tym roku biorę ślub i muszę wyglądać pięknie !! Mój narzeczony do lipca jest w wojsku a ja chcę to wykorzystać. Dlaczego ?? Bo on ciagle mi powtarza że wyglądam dobrze i ze mnie kocha taką jaką jestem... no ale ja sie sobie nie podobam i mysle że jak zobaczyłby mnie chudszą napewno bym mu bardziej przypadła do gustu :) Mam 20 lat, 163 cm i waże 60 kg. Chcę schudnąć 10 kg góra 11 kg. Proszę Was dziewczyny powiedzcie mi od czego mam w ogóle zacząć. Wybieram się za chwilę do sklepu by kupić jakieś jedzenie. Co powinnam włozyć do koszyka ?? Aha i jakie ćwiczenia mogę wykonywać sama w domu ?? Będę wdzięczna za rady :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coraz_mniej 0 Napisano Styczeń 23, 2007 Kobiece ksztalty buziaki dla Ciebie :* z kazda minutka bedzie lepiej :) ja tez jestem z Ciebie dumna zaszlas najdalej z nas masz juz 5 kg za soba:) wkrecilas sie w ten rymt i najgorsze za Toba teraz bedzie coraz lepiej :) mary.de wierze, ze dojedziesz do wagi z ktorej bedziesz zadowolona i ze z zoladkiem bedzie lepiej. Pewnie masz zniszczana flore bakteryjna przez te leki... duzo jogurtow i nabialu powinno pomoc Emily20 gratuluje zblizajacego sie slubu i zapraszam. W jakim miesiacu go bierzecie? Ja proponuje zaczac od zrezygnowania z pieczywa bialego, ziemniakow, slodyczy, nie jedzenia na 3 godz przed snem i 30 min cwiczen dziennie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martyśkaaaaaaaa Napisano Styczeń 23, 2007 Kobiece kształty : Szczerze mówiąc to żadną :) a raczej wymyśloną przez siebie,dużo mniej jem,staram się jeść niskokaloryczne rzeczy o niskim indeksie glikemicznym ,troche ćwiczyć,pić dużo wody i czerwonej herbaty i jakoś tam waga powolutku leci w dół.Naprawde duzo daje mi czerwona herbata,nie chce mi si epo niej jesc,poprawia mi humor i czuje poprawe przemiany materii,bo mam z tym duzy problem,kiedys regularnie pilam figure,no al eniestety zoladek sie przyzwyczail i problemy wrocily.Martwi mnie ostatnio moja skora,przez to,ze przytylam zrobil mi si ecellulit i to calkiem spory,w szczegolnosci na nogach,znacie jakis dobry preparat antycel? Ja juz chyba powoli dochodze do zdrowia,mam jeszcze ropnie na gardle ale przynajmniej goraczka mi spadla,mam niewyleczona angine do konca i wraca mi co jakis czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martyśkaaaaaaaa Napisano Styczeń 23, 2007 Emily20 : na Twoim miejscu wydrukoalabym sobie z netu tabele kaloryczne i indeks glikemiczny poszczegolnych produktow spozywczych i podkreslila sobie te ktore maja niski poziom,wtedy beziesz wiedziala co mozesz jesc.Ogranicz sie do 1000 kcal dziennie,do codziennych cwiczen,tez zalezy na jakich czesciach ciala Ci zalezy by schudly czy nabraly odpowiednich ksztaltow,napisz jakie a moze cos razem poszukamy w necie,tego jest od groma. A Wam wszystkim moge polecic szostke weidera,kiedys po tych cwiczeniach mialam drabinke,zamierzchle czasy al emilo powspominac :) ponizej jest link i te cwiczenia nie wyszczuplaja jdynie brzucha ale dzialaja na wiele partii miesni,naprawde polecam,tylko,ze troszke miesnie bola na drugi dzien :) Fajnie by bylo gdybysmy razem zaczely http://www.sfd.pl/Aerobiczna_sz%C3%B3stka__Weidera_%3D>%3Bwejdz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martyśkaaaaaaaa Napisano Styczeń 23, 2007 http://www.genesis.net.pl/Szostka-Weidera_59554.html tu jest lepiej pokazane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach