arnusia 0 Napisano Luty 28, 2007 Trinny to trudno powiedziec trzeba samemu sie przekonac moze sprobuj obejrzec filmy po francusku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Luty 28, 2007 ja to mam napady glodu po poludniu a poza tym praca w knajpie nie ulatwia sprawy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria__ 0 Napisano Luty 28, 2007 Trinnysfan już się nie truję :) zmądrzałam i własnymi siłami coś tam próbuję ;) arnusia ile razy byłaś w Yvoire?? i jak to jest żyć z francuzem?? ja miałam pewne wątpliwości czy zostać tam na stałe :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria__ 0 Napisano Luty 28, 2007 w ogóle oni czasem wydają się tacy dziwni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria__ 0 Napisano Luty 28, 2007 a twoje dzieci mówią w dwóch językach?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Luty 28, 2007 Fakt malo nas na forum a juz tego region to w ogole namowie siostre zeby sie przylaczyla -ona jest mlodsza!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria__ 0 Napisano Luty 28, 2007 właśnie fajnie byłoby poznać innych polaków :) ja właśnie kończę 3 miesięczne wakacje w polsce a 6 marca wyjazd do fancji :) powiem, że nawet się stęskniłam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Trinnysfan Napisano Luty 28, 2007 Napiszecie cos o Francuzach? Jacy sa? Faktycznie sa tacy zarozumiali?? Jak traktuja Polakow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria__ 0 Napisano Luty 28, 2007 arnusia znasz tam w ogóle jakiś polaków?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Luty 28, 2007 Francuzi SA dziwni! ja poznalam swojego we Wloszech bo byl tam na\"placowce\" mam tu przyjaciol ale dlugo to trwalo! napisalam o tym na forum \"Dyskryminacja\" zajrzyj to nie bede musiala drugi raz pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria__ 0 Napisano Luty 28, 2007 Trinnysfan to zależy ja poznałam kilku którzy są super ale są też tacy którzy potrafią dowalić człowiekowi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Luty 28, 2007 moi rodzice przyjezdzaja 10 marca nawiaza wedlinek i bedzie tragedia z dieta!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Luty 28, 2007 Fakt niektorym tylko w morde dac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria__ 0 Napisano Luty 28, 2007 ja na przykład w tym roku miałam przykrą sytuację- jeden francuz, którego znam 3 lata i myslałam, że jest kimś super okazał się super rasistą!! (po pijaku oczywiście) :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria__ 0 Napisano Luty 28, 2007 arnusia dasz radę ;) a jeśli nie to później dużo sexu i po sprawie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Luty 28, 2007 Trynni zatrudnilabym cie jako au-pair do moich dzici zeby nauczyly sie mowic po polsku bo ja przewalilam sprawe musilabym byc tylko bogatsza!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Luty 28, 2007 sexu mi nie brakuje ale potem czlowiek glodny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Luty 28, 2007 rasista w ogole czy tylko do arabow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria__ 0 Napisano Luty 28, 2007 nie tylko do arabów do plaków też potrafią mieć podobny stosunek :( szkoda, że nie nauczyłas swoich dzieci mówić po polsku! znałyby dwa języki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Luty 28, 2007 Wiem, kurcze wiem, to moj kompleks i bije sie w piers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Luty 28, 2007 czytalyscie moja wypowiedz na \"Dyskryminacja\"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria__ 0 Napisano Luty 28, 2007 arnusia a ile lat mają twoje dzieci?? nie było ci cięzko na początku małżeństwa?? nie pomyślałaś nigdy, że źle zrobiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria__ 0 Napisano Luty 28, 2007 właśnie chciałam przeczytać możesz wysłać linka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Luty 28, 2007 W ogole w tym regionie ludzie nie maja duzo stycznosci z obcokrajowcami nie to co w duzych miastach ,jak tylko otworze dziob to zaraz pytanie \" a akcencik skad?\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Luty 28, 2007 uuuu, to jest na stronie \"polacy za granica\" link \"Dyskryminacja\" oczywiscie forum kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Luty 28, 2007 to my tylko dwie na tym forum ;) a jak sie spojrzy na fora anglii czy irlandii to lza sie w oku kreci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria__ 0 Napisano Luty 28, 2007 dobrze, że chociaż my podtrzymujemy ten topik ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria__ 0 Napisano Luty 28, 2007 arnusia a ty nie myślałaś żeby wrócić do polski?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Luty 28, 2007 a gdzie Trynni i Ineczka? poszly \"dodo\":) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Luty 28, 2007 nie , przeciez tu jest moja rodzina ale czesto jezdze a poza tym wszystkim dziewczynom z polski takiego meza zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach