Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda G.

Białystok

Polecane posty

Gość ghhgghhrr
CZesałam sie w tym salonie fryzura rozwaliła sie jeszcze przed wyjazdem do koscioła czyli 2 godz po uczesaniu!! NIE POLECAM

Gość elaha
jaki zespół możecie polecić???

Gość Egiss
Rozwaliła Ci się fryzura po czesaniu u fryzjerki z Orzeszkowej? Też mam problem z zespołem.. z tego co się orientuję to najlepszą renomą cieszą się takie zespoły jak BDB, show band..ale to chyba zależy od tego czego się oczekuje od zespołu

do ghhgghhrr u jakiej ci sie fryzura rozwalila?? Nie sadze zeby u niej bo ta która ja polecam fryzura trzymala mi sie caly dzień .Tylko idz do tej co ja Ci mowie do pani Gosi Do Egis My mamy zamowiony zespol KOLOR .Zawsze możesz zadzownić i zapytać , przesluchac nagranie oni również maja swoja strone internetowo .Polecam Do elaha A jak cenowo sie to przedstawia ?? Ile kosztuje makijaż weselny ?? I jaka cena zrobienia paznokci

Gość Egiss
Niestety KOLOR ma nasz termin zajęty.. Została mała garstka zespołów do wyboru..min. 3bit ale mamy wątpliwości co do niego :/ A paznokcie jak chcesz jakies akrylki czy cos to ze 100 zł będzie.. Też sobie będę robić.. tylko nie wiem czy lepiej akrylowe czy żelowe czy moze jakąś inną jeszcze metodą, mam nadzieję ze pani kosmetyczka coś mi poradzi :p

Gość justynica1
czy ktoś z Was organizował wesele w Villi Tradycji przy włókienniczej? interesują mnie również opinie na temat Hotelu Zejer i restauracji Belweder?

Gość ghhgghhrr
Deje vous w tym salonie sie czesałam!! Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!

do Egiss My zespol zamawialismy 2 msc temmu tomieli jescze terminy.Ale sie spieszcie bo faktycznie mrny wybór wam zostanie. Ja bede robila i paznokcie i makijaż:] Widzisz a o fryzjerce3 ja innej mowilam także goraco ja polecam

Gość rutiania
Hej, Miło tak poczytać Wasze wypowiedzi i powspominać. Ja wyszłam zamąż w sierpniu i zazdroszczę wam, że jeszcze wszystko przed Wami. Chciałam zapytać czy może, któraś z Was nie poszukuje sukni ślubnej. Ja mam sukienkę zakupiona w Mon Cheri i chciałabym ją odsprzedać. Wszystkim zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia na maila. pozdrawiam i życzę powodzenia

hej, to ja poproszę o zdjęcia i rozmiar sukni oraz wzrost, dzięki i pozdrawiam :-) annusiaw@o2.pl

Gość oktavia2
hej dziewczyny, ja miałam ślub w ubiegłym roku. Super fryzjer IWONA na ul. Brukowej. Naprawdę polecam. Kilka dziewczyn z kaferterii zdecydowało się i chodzą tam do dziś :) Makijaz robiłam w salonie kosmetycznym DORIS w Pasazu przy ul. Św.Rocha. Super dziewczyna. Pięknie maluje i do tego ceny ma przystepne. Polecam. pozdrawiam wszystkie przyszłe panny młode i oczywiście swieżo upieczone żony również :)

Gość oktavia2
do Egiss wysłałam ci fotke uczesania ślubnego Elwiry pozdrawiam oktavia2

Gość Egiss
Bardzo Ci dziękuję oktavia2, bardzo miło z Twojej strony :) A jeśli można do ja też poproszę zdjęcia, rozmiar i takie tam tej sukni.. z góry dziękuję :D egoistka@autograf.pl A może macie jakieś sprawdzone salony od pazurków? Wy robiłyście sobie akryle czy swoje miałyście? Ja zastanawiam się nad akrylami..może sie chociaż nie połamią :p

Gość justynica1
też poproszę o fotki tej sukni i info o rozmiarze :-) justynica@o2.pl

Gość renatuta
witam,dawno mnie tu nie było:-) ja tez barzo polecam zakład kosmetyczny DORIS,dziewczyna świetnie maluje i jest bardzo miła.makijaż trzymał się całe wesele,w belwederze miałam wesele i wszyscy goście chwalili obsługe i jedzonko,a zaspół każdemu polecę TIME,super są. do MagdyG,jak się czuję przyszła mama,ja jestem już w 4 miesiącu pozdrawiam czytelniczki :-):-):-)

Gość renatuta
do MagdyG OJ,dopiero sie cofnełam na poprzednią strone i przeczytałam Twoja wypowiedz z pazdziernika,więc napewno już jesteś szczęśliwą mamusią,gratulacje

Gość Biedna biednaa
Dziewczyny,a czy któraś z Was miała może wesele w Mendelsonie??? (stary diadem) Jeśli tak skrobnijcie prosze pare słów.Z góry dziekuje za info ;)

Ok dziewcyzny skoro chwalicie salon Doris to sie tam przejde.I podziele sie opinia .NAm zostal juz tylko fotograf wrrrr .Ale gdzie nie dzownie to droga sobie zycza:/:/ Jezlei ktoś jest z was zainteresowany panem Łukasz Bukalski_FotoVision to przesylam info jakie mi podeslal .(ale jak dla mnie troche drogi) Piszac o cenach trudno mi powiedziec jaka moze byc gorna granica poniewaz wiaze sie to z iloscia materialu i roznorodnoscia obslugi ktora zamawiaja pary mlode. Najntansza forma to wykonanie samego blogoslawienstwa (ktorego nigdy nikt samego nie zamowil). Cennik uslug wraz z najczesciej wybieranymi opcjami przedstawiam ponizej. Istnieje rowniez mozliwosc indywidualnej konfiguracji uslugi pod Panstwa potrzeby. Fotoksiążki: -Mała - na 30 stronach zawiera materiał z ceremonii zaślubin w świątyni lub USC oraz pleneru(wykonanego innego dnia niż piątek, sobota, niedziela) -Duża - na 40 stronach zawarty jest materiał z przygotowań, błogosławieństwa, ceremonii w świątyni lub USC, przywitania i wejścia na sale oraz pierwszego tańca wraz z plenerem(wykonanym innego dnia niż piątek, sobota, niedziela) Cennik Fotoksiążek: Fotoksiążka Mała - 1700zł Fotoksiążka Dużą - 2200zł W cenie zawarty jest koszt wykonania reportażu oraz pleneru wraz z projektem oraz Fotoksiążka z kompletem dodatkowych 30 odbitek 13x18 oraz CD ze stykówkami Fotografia klasyczna: -reportaż z kościoła,cerkwi lub USC - 200zł -sesja plenerowa (3-5h) - 300zł -błogosławieństwo u pani i pana młodego - 100zł -zabawa weselna (do pierwszego tańca) -100zł (jeśli młodzi zażyczą możliwość pozostania do oczepin -dopłata 200zł) Cennik odbitek: (wszystkie odbitki wykonane tylko na papierze jedwabistym oraz metalic, w cenę wliczona jest usługa korekty kolorystycznej oraz obróbka) -odbitka 10x15 - 4zł/szt -odbitka 13x18 - 5zł/szt -odbitka 15x21 - 6zł/szt -odbitka 20x30 -10zł/szt -odbitki w rozmiarach większych - cena uzgadniana indywidualnie Przy zamówieniu na odbitki przekraczającym kwotę 500zł otrzymujecie Państwo w komplecie album HENZO do wybranego przez Was rozmiaru zdjęć. Stykówki na CD lub prezentacja DVD - GRATIS. Zdjęcia surowe (w pełnej jakości bez obróbki) na CD lub DVD 300zł Zdjęcia obrobione (w pełnej jakości) na zamówienie klienta. W momencie rezerwacji obowiązuje wpłata bezzwrotnej zaliczki 200zł. Pozdrawiam Łukasz Bukalski Foto Vision

Gość oktavia2
gratuluje renatuta :)

czesc.Widzed ze temat stoi w miejscu .Dziewczyny jaka jaka wybieracie pierwsza piasenke??Jakieś sa juz pomysly??????

Gość beuta
hej o to jest dobre pytanie, jaka ma byc pierwsza piosenka? jeszcze sie nie zastanawialam a przeciez to tez wazne i trzeba bedzie sie na cos zdecydowac gladalam ostatnio plytke z wesela na ktorym para mloda rozpoczyna taniec "tradycyjnie" a po chwili muzyka niby sie psuje zaczyna sie szybka muzyka a para mloda zaczela wywijac smieszny taniec jeszcze kilka miesiecy temu omyslalabym ze to tak nie wypada-ze powinno byc romantycznie i nastrojowo a tu- mile mnie zasoczyl ten taniec, nie dosc ze goscie byli zaskoczeni (pozytywnie) to i na prawde fajnie to wszysto wygladalo a co wy myslicie o takim "szalonym pierwszym tancu", odwazylybyscie sie?

beuta Ja raczej nie jestesm za czyms takim . Tradycyjna piosenka to \"Winda do nieba\"Owszem bardzo mi sie podoba ale standard wiec raczej sie na nia nie zdecydujemy.Ja jeszce mysle:]:]

Gość Biedna biednaa
U nas bedzie http://pl.youtube.com/watch?v=XtOhHDXTQ50 Co do tańców w stylu"amerykańskim" http://pl.youtube.com/watch?v=QujA8YYgTWU&feature=related http://pl.youtube.com/watch?v=e4OzHWvVyb8&feature=related http://pl.youtube.com/watch?v=HX19QhKcATI&feature=related Fajnie to wygląda...ale ja raczej zdolności tanecznych nie mam :( Wieć pewnie ozostanie klasyczny...może walc?

Gość phiiladelphia
do ania25..................... \"windą do nieba\" absolutnie nie nadaje się na pierwszy taniec weselny, wogóle zresztą na wesele sie nie nadaje, wsłuchaj sie w słowa tej piosenki, to piosenka o nieszczęśliwej miłości

Gość oktavia2
masz rację phiiladelphia - to smutna piosenka my mielismy \"Lady in red\" - uwielbiam tą piosenkę :)

wlasnie sie tak zastanawiam .I nic mi do glowy nie przychodzi .Chociaz bardzo podoba mis ie piosenka Richard MArx \" I will be right here wheiding four you .Ale ja che mimo wsyztsko jakas polska piosenke

Gość phiiladelphia
Ania Szarmach "Wybieram Ciebie" Lady Pank " Zawsze tam gdzie Ty"