Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda G.

Białystok

Polecane posty

Gość Zenobia 42
Brak slow na zachowanie MASTER DANCE w Santanie-posmiewisko i to wielkie posmiewisko.Nie wiem co z zespolem sie stalo,ale trudno to bedzie wymazac,a wiedzieli komu graja i takie zachowanie to szok.

Gość natalka8807
hej dziewczyny mam prośbę może mogłybyście mi polecić jakąs firmę która przystroi kościół :) Slub jest już niedlugo bo 23 pazdziernika wiec nie dlugo i wiem że jest mało czasu ale moze jednak jakos da rade w koncu to malo popularny miesiac na slub :)

Gość ginivi
Wbij w google i wyskocza firmy co przystrajaja koscioly. Jest ich kilka zawsze cos wybierzesz.

Gość Natalka8807
Wiem ze są znalazłam kilka firm ale chodzilo mi o coś godnego polecenia

Gość ginivi
Firma sie nazywa PERS jest na Konopnickiej 5 l 53 to jest napewno dobra firma wiele znajomych ich wlasnie poleca.Dekoruja Koscioly,samochody,sale i co tylko czcesz,mozna sie z nimi dogadac.

Gość zonkil21
kazda firma sie postara w zaleznosci ile zaplacisz.wszystko zalezy od zasobnosci portfela.co go persa to sa oki.

Gość ginivi
Jak bierzesz oprocz kosciola dekoracje sali i samochodu to jest znizka a naprawde fajnie robia bo rozmawialam dzisiaj z kolezanka i potwierdzila ze mozna PERSA brac ona miala i byla zadowolona.

Gość kontra11
skonczcie z reklama tego persa a co to malo jest innych firm w bialym co dekoruja koscioly

Gość makintosher
człowieku o co tobie chodzi ? dziewczyna zapytała o firmę do przystrajania a ty już skończcie, skończcie. Zachwujesz się jak ten nob który pisze tutaj pod 50-cioma nikami nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz. "Błogosławieni Ci , którzy nie mają nic do powiedzenia i nie ubierają tego faktu w słowa "

Gość sardynka.s
Pewnie przeszkadzacie mu w reklamowaniu swojego zespołu.

Gość cygan32
Gzie mozna kupic telewizor zwykly,w galeriach i duzych sklepach sa same lcd a szukam takiego z kineskopem tylko nowego w sklepie.

Gość dondon43
Nie ma juz tv innych jak lcd,poprostu takowych sie juz nie produkuje,ale jeszcze w komisach rtv poszukaj to moze cos znajdziesz.Watpie zebys nowke napotkal ale w stanie igla czemu nie.Zobacz w komisie na Legionowej w B-stoku w tych pawilinach,tam maja niezly wybor.Bodajze nr.9 I pietro.

Gość makintosher
Czlowieki nie lubię jak ktoś denerwuje makintoshera,więc spoko i nie wkurzać mnie bo opluję.

Gość agnus
Jeśli chodzi o zespół MAster Dance to odradzam. Czytałam o nich same swietne opinie i zastanawialismy czy by ich wziac na wesele.. po porażce na weselu u znajomych nie ma o czym mowic. Zespół który nie współgra z gośćmi do tego ich obraża nie należy do dobrych zespółów. Według mnie też idą z playbacku ale to jest subiektywna opinia. Uważam, że są mało pomysłwowi oraz prowadzą dosyć sztywno. Do tego oczepiny ciągnąły sie w nieskonczonosc, Zeby wybrac dobry zespół trzeba sie po prostu wcześniej przy nich bawić. I perełka która znależlismy miejmy nadzieje na nasze wesele -to zespół Mirage - po prostu zabawa do białęgo rana -od znajomych wyszlismy o 5tej rano!

Gość doro22
Mirage i Master Dance ot mi porownanie.a wogole to dlaczego wszedzie jedziesz na M.D i zachwalasz Mirage.Jak jestes wiarygodna to podaj date wesele i lokal gdzie niby tak zle z M.D sie bawilas.

Gość sardynka.s
A dlaczego nie mozna porównywac. Przeciez muzyka u Mirage z półplaybacku a u Master dance Playback.

Gość doro22
Master Dance ma instrumenty zywe i repertuar swiatowy a Mirage podstawowe diskopolo.

Gość Arnd
Jaki pólplayback oni wogóle puszczają swoje plyty i ustami ruszają,Mirage to wlasnie nic nie gra na żywo.

Gość ktos102
Dobrze zuuwazyłś. Ma instrumenty tylko ma i nic więcej. Muzyka i tak jest z płytek wiec po co te instrumenty? skoro i tak na nich nie grają.

Gość doro22
P. Profesjonalisto baj baj..............

Gość sassetka
Mirage ustami tylko rusza? A to ciekawe :) Oglądałam film z wesela kolegi, gdzie ww zespół pomylił słowa w kilku piosenkach- to co specjalnie sobie taki playback z błędami nagrali żeby być bardziej wiarygodnymi? Przeglądałam ostatnio ok 20 stron tego wątku na kafeterii i wogóle dziwię się że ktoś tu jeszcze porad szuka- tylko zespoły jadą po sobie wzajemnie. Najlepiej niech zespoły sobie tu zostaną i się kłócą, a osobom autentycznie poszukującym porad polecam zajrzeć na "stronniczego" prixa.

Gość znawca11
Na zywo to w filharmoni graja a wszystkie zespoly to sciema czy to master dance czy mirage i jedni i drudzy i ogolnie nikt nie gra na zywo.

Gość zese
szukam dobrego dj na wesele .

Chłopcze podszywający się pod innych ludzi - internauci nie zawiodą i tym razem - za dużo już na obrażałeś ludzi na tym forum. IP Już jest teraz tylko NK I td. Za parę dni zobaczysz swoje zdjęcie na demotach :)) Nie sympatyzuję z zespołami o których takie rzeczy wypisujesz - z powodów o których pisałem kilka stron wcześniej, ale dam sobie rękę uciąć, że chętnie Cię poznają. Sam osobiście wkleje tutaj link do twojej fotki i napisze gdzie Cie spotkać. Nie pozdrawiam

Gość webi 23
P. Baltyk jest godny polecenia , albo Grzegorczyk ,kiedys pracowal w Jardzie obecnie gra imprezy.

Gość ona989
Hej! Czy ktoś był na wesele gdzie grał zespół new sukces? Jak oni grają i prowadzą wesele? Z góry dziękuję za opinie

Gość LUPA 55
a ja uwazam ze wszystko makintoszer podkreca wystarczy zobaczyc na godz, i min. wysylanych postow.a wczesniej pisal ze gra w zespole bo polecal KNIEJE w supraslu.Makintoszer jak grales niedawno w supraslu to moze forumowicze dojda z jakiego jestes zespolu bo ja sie domyslam.

Gość LUPA 55
12,08 12,10 12,35 - godziny pisania postow, a w jednym loginie to przekreciles celowo z 998 na 989 bo nastepny zespol chcesz wkrecic .makintoszer do zobaczenia.