Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda G.

Białystok

Polecane posty

Gość zaja15
LUKASZ DAWID TY TO CHYBA WSZYSTKIE FORA ODWIEDZASZ JAK SAM PISZESZ.KIEDYS KTOS CIE WEZWIE DO SADU I WTEDY BEDZIESZ MIAL.

Gość ZONK30
Na innych forach to pewnie on tez pisze ale pod loginami lasek.

NIE BROŃ BOŻE NIE JESTEM Z ŻADNEGO ZESPOŁU - chodziło mi o to że część gości było z małymi dziećmi a właściciele tych lokali udostępnili pomieszczenie dla dzieci z materacami aby można było ich położyć - DODAM ŻE RODZICE TYCH DZIECI BYLI Z KOŃCA POLSKI I ICH RODZINY czyli babcie ciocie tez byli na tym weselu więc nie było mowy o zostawieniu najbliższej rodzinie

Gość ZONK30
A co na materacach na weselu lipe gonisz facet.Ja ci zycze zeby ktos ci proces wytoczyl to cie nauczy rozumu.

Gość weferi
forum nie sluzy do oblewania pomyjami,nikogo nie interesuje twoja wolgarnosc i prostackie maniery panie lukasz dawid.

Gość gonia85
Jezeli szukasz niedrogiej sali to mozesz zobaczyc jeszcze Malibu.

Gość benini 22
Dziekuje gonia 85,jak widzisz tutaj tylko po trzy strony zapisuja o jednym zespole ktory slyszalam bawiac sie na weselu,i sama bym ich zatrudnila ale z powodow finansowych nie moge,u mnie gra Dj.Mam pytanie P. LUKASZ-DAWID jesli pisze pan prawde w co watpie,to czy mozna brac samemu mikrofon bez wiedzy zespolu, a gdyby cos sie stalo to kto zaplacilby za ten mikrofon -Ty czy Mlodzi,widac ze brak Ci czlowieku kultury i jeszcze glupoty wypisujesz.Takze uwazam ze to co piszesz/pod kilkoma nickami/powinno Ci sie skonczyc na sali sadowej.To tylko moje spostrzezenie.

Gość blonda 909
Czy znacie jakis komis w Bialym gdzie mozna sprzedac suknie.

Gość FELIII 22
Obecnie nie ma.zostaje ogloszenie w prasie.

Gość Cella 23
W WSPOLCZESNEJ DZWONISZ NA,,KRAMIK,, I OGLOSZENIE MASZ GRATIS ,TE WYDANIE UKAZUJE SIE W CZWARTKI I MA DOBRE ZEJSCIE ,NAPEWNO SPRZEDASZ.

Gość Labrador 21
A ten LUKASZ-DAWID to po dopalaczach czy jak - nie rozumiem o co chodzi,bez ladu i sensu.

Gość centurinka
A wy obrońcy moze juz czas skończyc z ta maskaradą, a nie robic śmietnik!!!! bo na pewno jesteście z zespołu. Zamiast przyjąć krytykę i straszyc sądami to moze czas wyciągnac wnioski i zająć się własną pracą.

Gość centurinka
Jak se pisze po dopalaczach to nie wiem co pisze i o czym,wiecej nie biore bo rozum trace,i staje sie nie normalna.

Gość politologia44
Jak sie nie lubi danej partii to sie na nia nie glosuje,a to jest taka anologia ze jak mi sie zespol nie podoba to go nie zatrudniam i tyle a oczerniac kogos i jeszcze ten ktos ma przyjmowac ,,krytyke,,to jakis absurd.Itez sie przychylam ze tu pisza same zespoly,wiec jak ma zespol przyjmowac ,,krytyke,, od drugiego zespolu-nie rozumiem.

Kolejny dowód, ze zespół uzywa cudzych nicków. Przeciez to nie ja pisała tego posta wyzej o dopalaczach. Rzeczywiścia Chamstwo i prostactwo. Nie sadze aby ktoś inny oprócz zespołu mógł uzyć mojego nicku. Po co????

Gość gojee21
Ty pisala oj ty pisala tylko zapomniala.Najsamprzod napisasala dopalacza przyniala i niewiedziala co wypisala.

Gość donni5555
Czy ktos bawil sie ostatnio z zespolem Kolor prosze o opinie.

Gość gojee21
Kurcze po tych dopalaczach to mi juz palma odbija co ja kurde pisze.

Zespol Kolor to muzyka Disco Polowa, weselna itp. spiew ok. ale slabo rozkręcaja wesela. Moim nickiem tez ktos sie posłuzył , zadna nowosc. Mogę tylko przypuszczać kto to robi.

Gość zonk666
Ty bialy ty jestes z zespolu BIALE WILKI co tutaj na tobie psy wieszali a teraz odwracasz uwage od siebie, i smarujesz debilu na KOLOR, jak KOLOR na TV Polsat krolowal to ty na chleb mowiles pep posluchaj ,wracaj goralu do tatr bo owce czekaja , becza bo juhasa im brak.

Gość SELENIA 22
Chce zapytac o sale Venessa,jak tam jest obecnie.

Oj przejąłem się bardzo. Posłuchaj no, ja nikogo od debili nie wyzywam a ty jak namydliłeś o swoim zespole kila stron to kto tu chce odwrócić uwagę od siebie,jakieś Wilki czy New Sukces. Nie widzę tu tematu o Wikach. Nie zamierzam wdawac sie w jakąś głupią dyskusję ponieważ wiem kto te kretyńskie posty pisze i chyba nie tylko ja jak widać mam takie same zdanie. Co do Koloru to jaką muzykę Kolor preferuje Rocka? czy Disco Polo? Jeżeli ktoś odbiera podanie kilu istotnych faktów ( kilka posty wyżej)jako oczernianie to rzeczywiście musi być wielkim ....................................

Gość Duza roza.
Zonk. Jak chcesz kogoś wyzywać od Debili to spójrz w lusterko. Szkoda tylko, że nie rozumiesz idei forum, czy naprawde jest to aż tak to trudne.

Gość zonk666
A co na weselach rocka nie graja a moze same disco polo.a byles na weselu z Kolorem i wiesz co graja.A debilami z n.s sie nie zaslaniaj i to ty wydajesz opinie jak kto gra to ty piszesz ze Kolor nie umie imprezy rozkrecic a ja pytam czy byles z nimi na weselu ze takie opinie wystawiasz.

Witam wszystkich! Zastanawiamy się nad zorganizowaniem wesela w sali "U Wiesia" w akademikach na Żeromskiego. Wesele ma być na max 80 osób. Byliśmy już obejrzeć salę i zastanawiamy się nad rozmieszczeniem gości i zespołu. Czy ktoś robił tam wesele? Czy pomieści się tam zespół i goście na jedenj sali? i czy będzie miejsce do tańczenia??

Gość Akdt
Bardzo proszę o opinie na temat wesela w Majątku Howieny i zespołu Master Dance. Z GORY DZIEKI

Gość poslubie33333
80 gosci to raczej na dwie sale bo na jedna sie z zespolem niepomiesci.ale ta sala jest polonczona zta druga.ale na dwie to nawet lepiej pomojemu.a jedzenie to maja bardzo smaczne i duzo tego ze wszystkim bardzo smakowalo i bardzo sie fajnie weszyscy bawili i to tyle.

Gość ZALAMA
JESLI PYTASZ O MASTER DANCE TO POLOZYL OSTATNIO WESELE W SANTANIE RAZ ZE INNY SKLAD ZESPOLU ALE NIE TO BYLO PRZYCZYNA TRAGEDI.ZESPOL A RACZEJ SAM SZEF BYL NIE DYSPONOWANY PRZEZ ALKOHOL NA PODZIEKOWANIACH POMYLIL BABCIE Z DZIATKIEM.......SZOK I KPINA.MOWIL CZY BELKOTAL DZIWNE NIE ZROZUMIALE ZDANIA.OBCIACH I TYLE.A TE WESELE GRALI INNEMU B.ZNANEMU ZESPOLOWI I TAKI NUMER.MY POSZLISMY Z WESELA O 1 WIEC TO MOWI ZA SIEBIE.

Gość halina z mazur
osobiście polecam zespół Time,grali na weselu u mojej córki,super zespół pełen profesjonalizm,wspaniałe prowadzenie,piękny głos wokalistki,każdy szczegół dopracowany wszyscy goście byli zachwyceni i bawili się wspaniale i co najważniejsze zespół nie pije alkoholu co zdziwiło wszystkich z czystym sumieniem mogę polecić każdemu ten zespół,naprawdę bardzo przyjaźni i otwarci ludzie umowę z nimi można podpisywać w ciemno bez żadnych obaw zabawa i satysfakcja gwarantowana

Gość albi23
Zgadzam sie ze TIME jestok.