Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda G.

Białystok

Polecane posty

Gość zobi.999.
Do Hola. Jak lubisz tak wyzywać to podpisz sie smarkaczu. Jak nie rozumiesz tematu i o jakim Mastersie mowa to do szkoły gówniarzu. Mądrej głowie nie potrzeba wiele, aby zauważyć o jakim zespole mówimy. Utwór "Zono moja" to nie jest polski przebój= tumanie- tylko zerżnięty, ale takiemu "znawcy" nawet nie będę tłumaczył i tak nie zrozumiesz za głupi jesteś.

Gość HOLA HOLA ZOBI
Zobi 999 szczurze jeden moze myslisz ze nie wiem ze jestes z tego lajlanda.Jak chcesz poczytac o Mastersie to wejdz na forum Zambrowskie to sie dowiesz z jaka kapela masz doczynienia.Lider Mastersa wystepowal w TV z Ivanem Komarenko i mieli dyskusje na temat wlasnie utworu Zono Moja.A ze ty buraku master dance okreslasz Mastersami to swiadczy ze sam jestes szczeniak i to parszywy.

Gość zobi.999.
Jak ty słuchasz jakiej prostackiej muzyki to słuchaj sobie, ja takich pisków nie trawie, podejrzewam że jesteś z tego jakiegos mastersu inaczej tak chamsko byś się nie udzielał. Tyle zespołów było tu opisywanych -dziwne ze tylko ten bronisz chłopczyku. Tez mi zespół. zacznij słuchac prawdziwej muzyki i prawdziwych muzyków a nie jakiegoś badziewia.

Gość A ja nie cierpie D.P.
Dla mnie wszystkie te zespoły Disco-polowe to jakieś dudnienie na jedno kopyto. Zero sztuki i muzyki.

Gość HALO HALO ZOBI
Jestes na pewno z tego zespolu LAJLAND.Wiec co jestes wielkim zawodowcem.Grasz buraku na weselach z minidiscu i moze jeszcze nawet puszczasz utwory Mastersu.Wielki mi muzyk jestes od MINIDISKU.Jak tobie DP to badziewie to nie znaczy ze wszystkim.

Gość HALO HALO ZOBI
Jestescie jakims ruskim zespolem.W googlach wyskoczylo,, Lajland bialoruskie imprezy,, Wielki jestes muzyk ja pierdziele.Od katiuszy.

Gość zuzka.l.39.
Ja pierwsze słysze o jakms Mastersie, ale po wysłuchaniu kilku kawałków ta muzyka Mastersów działa mi odstraszajaco i chałturniczo. Poza tym niedorastaja do pięt dla M.D. wiec nie potrzebne oburzenie kogos powiazanego Po drugie to forum Białostockie a nie Zambrowskie -hola -hola. Więcej pokory- chłopczyku.

Gość HOLA HOLA ZOBI
Zuska to pewnie jestes ta laska z lajlandu co spiewac nie umie.Skrzeczysz jak stara sroka.Z takim wokalem to na bialorusi rob kariere.I nie zabraniaj pisania na forum-nie masz takiego prawa.P.S Zaje...te macie koszule pewnie z workow po kartoflach.

Gość karolka.22
Moze ktos z was miał wesele w Trio lub Niagarze.

Gość 1234.k.
Zono moja to piosenka Chorwacka , w wykonaniu masters tez moze byc, ale tylko na wesele, lepsze ma Bayer full, najgorsze które słyszałam to w wykinaniu wokalisty New Sukces to dopiero wycie.

Gość bacikowa
agilla8 byłam w tym salonie 2 tygodnie temu i jestem zachwycona obsługą. Słyszałam dużo negatywnych opini o She White, ale nie potwierdziły się one. Panie były bardzo pomocne. Nawet gdy wprost powiedziałam, że nie chcę wydawać dużo na zakup sukni, to one mimo wszystko szukały dalej i powiedziały o wyprzedaży w Bellisimie ( jest po drugiej stronie ulicy). Nie kupiłam u nich sukni ze wzg. na wysokie ceny, ale moja siostra, która ma za rok wesele i nie musi uważać na pieniądze czeka już na nową kolekcję w She White.

Gość Opiej150
Moge na swiezo ocenic Lajland.Bylem w sobote na weselu i moja ocena jest bardzo negatywna dla tego zespolu.Szczerze,w wiekszosci zespol sie nie podobal,playbeck to normalka bo wiekszosc tak robi.Repertuar maja jalowy,wokale slabiutkie,no i te naglosnienie to chyba najslabsza strona tego zespolu.Pomimo ze nawet nie ktorym co nie co w tym zespole sie podobalo to w ogolnej ocenie ten zespol wypadl pod kreska.Osobiscie nie polecam tego zespolu.Moze nie tragedia ale o tragedie Lajland sie ociera.

Gość gaja 134
Co masz do zespolow Bialoruskich kolego.A ja szukam wlasnie zespolu z muzyka Bialoruska.Moze dla mnie ktos jakis polecic.

Gość Córuś.
A na jakich instrumentach gra ten Masrers na jakich?? bo jak byłam na dniach Zambrowa to nie zauważyłam aby grali.

Gość bajkał.
Ja ci moge polecić Prymaki chocaz drogi. Stanowczo odradzam tutaj wspomniany New Sukces. Odradzam.

Gość Walery.k
Oczywiscie Zorka.Dla mnie sa rewelacyjni.Teraz maja wokalistke.Tylko odradzam sukcesow,bo po Bialorusku nie potrafia.

Hej, kiedyś pytałam się was o Granda na Piasta, gdzie byłam zaproszona na wesele. Teraz mogę już opisać, co widziałam: mało jedzenia dają na stołach (porównuję z innymi restauracjami, a także ze swoim własnym weselem). Przy czym zaznaczam, że jedzenie nie jest złe, po prostu jest go żenująco mało. Żeby goście wyrywali sobie np. kurczaka kto pierwszy? Karygodne ze strony własciciela. A dwa: wchodzisz do kibla na początku wesela, a tam śmierdzi szczynami. Wchodzisz dalej, a muszla żółta. No Jezu, Domestos, 15 minut i po sprawie. A tu taki syf!!! Zaznaczam, że taki fetor zazwyczaj panuje w męskiej toalecie, a opisuję tu damską!!! Co do reszty nie mam zastrzeżeń, tylko tamto raziło w oczy.

Gość Cholewa jasna
Sukcesy to nawet po polsku nie potrafia a po Bialorusku zielonego pojecia nie maja.Robia z siebie gwiazdy,a Grzes gwiazdor to wogole psychol z urojeniami.Ja ich nie polecam.Proponuje na Bialoruskie impy, sprawdzone Zubry Kors Relax i Heaven.

Gość halinka.tj.
Milion razy lepiej wziac Zorke niz ten obciachowy New Sukces. Prymaki to nie wiem czy graja na weselach.

Gość 23t78
Ty Lajland, jak robisz klotnie z Masterem to twoja sprawa .Ale nie wciagaj w zadyme innych zespolow .W sukcesach to spiewa rosjanka i napewno Bialoruski zna . Te twoje pisanie to juz zbrzydlo , wiec spadaj stad.

Gość Bolenka.
Tylko nie Kors Relax.Kto by ich polecal ,chyba ze sami siebie.Korsy to totalny przypal.Heaven bije tych Korsow na leb.

Gość 99.sarka.
Prymaki graja na weselach a jezeli chodzi o ten New Sukces to czy na polskie wesele czy białoruskie to totalna lipa .Zobacz Mirage jeszcze. Pozdro.

Gość NEMA4
Ja mialam Lidera,ale dwa lata temu i bylo fajnie.Zespol godny polecenia.Z Kors Relax bawilismy sie niedawno i naprawde ten zespol to dno.Gorzej juz byc nie moglo.I nie jest to tylko moje zdanie,ale wszystkich gosci.Kors Relax z Bielska zdecydowanie odradzam.

Gość ewra1922
Jak ostatnio graja Biale Wilki.Jakies opinie prosze.

Gość akapka. 27.
Niech New sukces nie prowokuje Białymi Wilkami.

Gość Kamilcia19.19
Biale Wilki na wszystkich forach sa opisane w sposob negatywny.Wiec trzeba poszukac i poczytac.Zespol ten napewno nalezy omijac.

Gość c.d.nastepuje
co jakis czas kreci sie temak wokol kilku zespolow bialostockich,i jednego z bielska. ten temat ma jedno zadanie upokozyc i wysmiac te zespoly -ale wszystko do czasu.ten sie smieje kto....

Gość c.d.nastepuje
a zespoly te to; carino,kors relax,biale wilki,lajland,zorka,new sukces,happy singers,master dance,wczesniej mega.

Gość kors my relax
Odczepcie sie odemnie i od mojego zespolu.Ja tutaj nic nie pisze,kiedys pisalam ale dostalam nauczke i od tego czasu nic nie pisze.Ktos pisze zeby wygladalo ze to ja,ale to nie ja daje wam slowo.To napewno pisza dj.bo nie maja pracy i opisuja zespoly i jeszcze je podpuszczaja miedzy soba.Ja polecam na swojej stronie i wilkow i sukcesow bo jestesmy we troje bardzo zaprzyjaznieni.A innych to ja nawet nie znam.

Gość rf74j
Widać że wielu tu nawiedzonych.Wypisują jakby nie mieli co robić.Zapraszam na frix tam jest normalnie.