Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oonnaa22

ma ktos ochote porozmawiac ze śliczną brunetką?

Polecane posty

Czekoladko 🌻 mam podobnie:( ale czy warto??????????? kurcze musze w cos wierzyc! moze w to ze jutro bedzie lepiej.....

Ona 🌻 dobrze to ujelas`nigdy nie jest tak źle zeby nie mogło byc gorzej` wiec cieszmy sie tym co mamy.

Gość czekoladka***
wiecie co... ona... asa... 🌻 my naprawde same siebie nakrecamy na placz... cicho... bo mi juz leska cieknie... eh..... ja nie potrafie akceptowac tego co jest... nie umiem... staram sie i chwilami sie udaje, ale w zadnym wypadku na dluzsza mete..!!!:/ mnie podtrzymuje jeszcze to, ze moge walczyc... chodz to absurdalna z gory przegrana walka, to jednak.... eh................ te baby :////////

Gość czekoladka***
ja sie wcale tak nie ciesze bo nie mam czym :O moze tam mam... ale ja tego nie potrafie zauwazyc :| to moja wina tylko... .

Czekoladka taaaaaaaaa i jeszcze sie obwiniaj to bedzie zabawa.. jutro bedzie lepiej! nie smuc sie.. ;)

mi tez nie wolno narzekać.... przeciez tyle \"mam\", a jednak nie jestem szczesliwa i nie potrafie sie cieszyć :(

Ona ja zawsze mowie ciesze sie tym co mam i tym czego nie mam:( ale jaka jest prawda tylko ja wiem.

Asa.... ale nie chcesz tego wyrzucic z siebie za zadne skarby swiata........ :o no rozumiem, to tylko taka moja dygresja mała

Dziewczyny jutro wracamy na topik i sprawdzimy czy Byl lepszy dzien..............? ;) [jak mnie nie bedzie do 22giej tnz jestem szczesliwa;)]

Gość czekoladka***
ALE CZEMU jestescie takie smutne?z braku czegos, kogos..?

Gość czekoladka***
nie ma sprawy :) ja jeszcze zostane moment

Ona 🌻 nie chce pisac ksiazki o ............... po co nikt tego nie zrozumie. sama musze znalezc rozwiazanie. [cos sie musi zmienic bo dluzej nie wytrzymam......, tyle o tym]

Gość czekoladka***
ja tez. :/ i dlatego nie potrafie sie z niczego cieszysz, a tak naprawde mam z czego. ehhhh papa Asa 🌻

Ona fajowo a teraz to ja placze........... kurcze jest mi zle:(.. zle.. i tak bardzo zle..

Gość czekoladka***
Asa nie umiem tego zmienic...no nie umiem... przestan bo ja tez placze i pewnie cala noc bede plakac. ehhh baby Wy.... 🌻

Gość czekoladka***
ja tez juz lece (plakac no coz nakrecilam sie.) czy to sie skonczy? nie pierwszy raz ju bede plakac cala noc przez Niego...... :O :( i co ja mam poradzic jak nie umiem przestac... jestem jakas slaba no. :O buziam Was-zjedzcie mnie :(

obiecajcie ze przyjdziecie jutro...prosze, bede czekać słodkich snów wam zycze,

no co jest mi smutno.. to sobie poplacze ale tylko dzisiaj i tylko teraz.. nie potrafie plakac..zaraz przejdzie.. powaznie tak mam.. Cakoladko badz silna zmienisz jesli BARDZO TEGO CHCESZ.!

a plakac to ZABRANIAM! koniec z tym! i juz papewno nie w nocy! w nocy spimy i jutro sie spotkamy ;) zobaczymy czy cos sie zmienilo.[bede pozno;)] Ona 🌻spij dobrze:) Czekoladko 🌻zmien to.. spij dobrze;)

sliczna bladyneczka>>>>malpa coraz bardziej dzialasz mi na nerwy:O zagubiona🖐️ i dzieki;)

Gość czekoladka***
Dziewczyny kocham Was :D:D:D:D jaką moc ma siła pocieszenia.. ;) postaram się nie płakać, ale myśleć napewno będę.... ale nad pogrążaniem się w negatywnych myślach też muszę popracować. koniec z tym (oby...:O) miłej nocki, obiecam, ze bede...........!!! ❤️.

Seba nie wierze Tobie tez smutno? Ona 🌻 Cakoladka 🌻 bede obiecuje[ale pozno;)