Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oonnaa22

ma ktos ochote porozmawiac ze śliczną brunetką?

Polecane posty

Gość przytulam Cie
nie płacz już ;)

TU przytulaja?? to mnie tez:( niech ktos przytuli ale tak bardzo mocno ;)

Gość a co Ci sie stało
.

jak widac przytulają... szkoda ze to tylko net... co sie stało? jak zwykle facet.... :o i to ponoc my jestsmy takie zmienne... to wam sie raz widzi raz nie.... :o

Gość jeszcze wam sie nie znudzilo
?

nie jestem facetem:( pewnie gdybym byla facetem wszystko byloby proste. weszlam na topik o brunetkach jestem zwyczajna brunetka i bardzo mi smutno.

Asa ja wiem że nie jestes facetem, nawet tak nie pomyslałam,ciesze sie ze weszłas tu odpowiadałam tylko na pytanie co mi sie stało... a własnie smutno mi przez niego... no ale jest jakis konkretny powód Twojego smutku ?

heh Przytulacz;) milo ze Jestes;) przytul tak bardzo mocno..........

powodow jest duzo.... nie chce o tym pisac:( jest mi zle i bardzo smutno:( moze jutro nowy dzien ... i bedzie lepiej... moze..

a jutro musze byc silna i pocieszyc psiapsiulke ktora ma straszne problemy nie wiem skad wezme tyle sily??????????????????????? ciagle musze pocieszac innych...ja tez mam problemy. ale o tym wiem tylko ja.

wiesz co ja mam dokładnie to samo... słucham o problemach wszystkich moich przyjaciół i znajomych, pocieszam ich, staram sie jak najlepiej doradzić.... wiem o nich prawie wszystko.... ale to co dzieje sie we mnie wiem tylko ja... moje zycie z zewnątrz wyglada jak cukierek... rózowo i słodko ...szkoda tylko że w środku jest całkiem inaczej.... czasami sama sie sobie dziwie skad mam tyle siły zeby znosic to wszystkoi to nawet z usmiechem... Ty tez znajdziesz siłe zobaczysz przytulacz 🌻

Gość zdziwiony Zygmunt
czyzbys byla p. Dorotą Wellman? bo tylko ona jest śliczną brunetką.

Ona🌻 wiem dla innych zawsze mam czas i cierpliwosc potrafie doradzic.. a gdzie jest ktos kto doradzi mi?????????????????? kurcze juz smence.

Nie nie jestem p dorota Wellman, mam znaaaaaaacznie dłuższe włosy niz ona no i .... zajmuje 2/3 mniej miejsca na świecie niz ona ;) mimo wszystko ja lubie :)

Asa jak chcesz to ja moge próbowac ci doradzic, czasem obcym osobom łateij cos powiedziec, powiesz bedzie Ci lżej, ale nigdy sie nie spotkamy, nie wiem kim jestes i to w takim przypadku sa plusy... zamotałam, ale mam nadzieje że rozumiesz o co mi chodziło Oczywiscie ja na nic nie nalegam :)

Ona ja tez mam dluzsze wlosy. ale nie o wlosy tu chodzi. jest mi bardzo smutno:( i tyle..

mi tez jest dzisiaj bardzo smutno i przykro.... ktoś zabawił sie moimi uczuciami.... :(

Ona i co zamierzasz plakac?? daj Sobie spox. pewnie nie byl warty Twoich uczuc. znajdziesz lepszego faceta🌻

Gość mundek
to teraz wiesz jak to jest kiedy ty sie bawisz facetami :p