Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oonnaa22

ma ktos ochote porozmawiac ze śliczną brunetką?

Polecane posty

Gość zagubiona..........
sebaa> Ty naprawdę się pogubileś:P A mówileś,że wszystko pod kontrolą:D Naprawdę nie wiesz kim był maup:O:D ?

Gość kkkkkkkkkkoooooddddddddddd

no w sumie znajac jego intelekt to moze byc nawet lepperem:P:P:P

Ona jak minal dzien?;) Przytulacz;) dzisiaj ja Ciebie przytulam:) Czekoladko mam nadzieje ze nie plakalas;) Seba;)

spoznilam sie:( napisze tylko tyle mialam cudowny dzien;) pogodzilam sie z przyjaciolka🌻 pozanalam moja kuzyneczke:D Aniusie, ma tylko dwa latka[zakochalam sie w tym maluszku;)] spotkalam kuzyna ktorego nie widzialam od roku;0 odwiedzilam cudownych ludzi ktorych bardzo kocham:) heh..zycie jest piekne;) jednym slowem jestem szczesliwa❤️;)

Asa ciesze sie ze chociaz tobie tak pieknie minął dzień... 👄 ja niestety nie moge tego samego powiedziec... usnełam po 4 dopiero, on nie napisał, nie zadzwonił... cisza a ja nie mam pojecia co sie stało...nienawidze sytuacji kiedy ktos mnie olewa a ja nie wiem czemu... powiedział by szczerze o co chodzi zrozumiałabym spoko, ale nie po co rozmawiac??????????? Mi naprawde na nim zalezało.... tak bardzo boje sie ze nigdy nie ułoze sobie zycia, poki co panuje w kazdej jego dziedzinie kompletny chaos ...:( a mi z tym wszystkim tak baaardzo źle... do tego jeszcze nie mam komu tego powiedziec wszystkiego od A do Z co mi lezy na sercu, a moze poprostu nie chce???? nie wiem :(

Ona 🌻 Badz cierpliwa i nie dzwon do niego. Wiem jak to jest jak czekasz...............:( a tu NIC. Musisz zajac sie czyms co sprawia Tobie przyjemnosc poczekaj dzien lub dwa, jezeli sie nie odezwie. To chyba oznacza ze nie warto zaprzatac sobie glowytaka osoba. Jestes dziewczyna ktora stac na nie jednego chlopaka, wiec przestan sie martwic , nie warto;)

Asa mam teraz taki zapiernicz na uczelni ze nie moge zajac sie czyms przyjemnym... a mysl o nim i o tym czemu jest tak a nie inaczej mnie nie opuszcza nawet w tym natłoku zajec... i nie wiem czemu zawsze przegrywam :o dalej mi smutno...