Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny facet ale misiowaty

Jeśli wygląd nie jest wazny to dlaczego tak sie dzieje...

Polecane posty

Gość Fajny facet ale misiowaty

że Ci ładniejsi mają więskze powodzenie ????? skoro tak wiele z Was twierdzi że nie jest ważny ? hipokryzja czy co ? jak mozna co innego mowic a co innego robic ?

Gość o rzesz......................
Temat był wałkowany 100 razy:(

Gość Św. Morderyka
Znam cztery ładne, mądre i bardzo sympatyczne dziewczyny, którym kompletnie nie układa się życie oosbiste. Czemu myślisz, że łatwo jest znaleść kogoś, z kim stworzy się dobry związek? Misiowatość nie z tym wiele wspólnego...

Gość upupup
a kto powiedział że wygląd nie jest ważny? liczy się wszystko, całokształt. wygląd też.

Gość aga-26-lat
wyglad to rzecz wzgledna. ja mam meza misiowatego i jest super:))

Gość facet odpowiem ci
kiedys patrzylam na wygląd ale wyrosłam z tego,cenie sobie coś innego np.intelekt

Gość chyba kazdy normalny czlowiek
woli cos ładniejszego od czegos brzydszego tak jest w kazdej dziedzinie

Gość ghghjgjngyjftjyjtdytyj
kazdy jak ma do wyboru 2 tak samo cudowne osoby zawsze wybierze ta ladniejsza:)

popieram wypowiedź \"upupup\" wygląd też się liczy. nie mogłabym spotykać się z mężczyzna który by mnie nie pociągał. nie powinien stawać się dominującym priorytetem, ale liczy się.

Gość Św. Morderyka
hmm... raczej rzadko zdarza się, by ktoś miał do wyboru "dwie tak samo cudowne osoby". Ja nie spotkałam dotąd dwóch jednakowych osób, tych cdownych przynajmniej. Paskudne, nieodpowiadzialne i egoistyczne częściej się dublują :)

to prawda mordyka ja zawsze patrzyłam na to Coś, intelekt zatem nie miałam z czego wyrastać:) zawsze byłam dorosła pod tym wzgledem i zawsze patrzyłam sercem:)

Gość jednak wyglad ma znaczenie
zwłaszcza na poczatku znajomosci

Gość i wysokich
:classic_cool:

Gość niemozliwa
a nie prawda! ja strasznie lubie misiowatych facetów, najfajniej jest sie do nich przytulic po ciężkim dniu i zniknąć sobie....

krótka lista co przyciaga kobiety (czyt. co przyciaga np: mnie): 🌻 opiekuńczość 🌻 szczerość 🌻 męska wrażliwość 🌻 inteligencja 🌻 sukces 🌻 obiektywnie wyznaczalna mądrość 🌻 ponad 180cm wzrostu - moze dlategoz ę ja sama mam 161cm :) 😍

A faceci nie patrz na wyglad? Gdyby tak nie bylo, to kobiety nie katowaly sie glodowkami zeby pieknie wygladac.

Gość liczy się wygląd
mozna, gadać do bólu, ale wygląd jest na pierwszym spotkaniu najważniejszy.Potem, brzydula musi się napracować, zeby zabłysnąc przed potencjalną wybranką.Jak mu się uda to....Najczęściej odpada w przedbiegach:(

a mnie inteligencja oczy, co w nich a zatem co w duszy- lustruję od razu przy 1 spojrzeniua, zatem idę na duszą od razu. A nie jak tu piszecie ze wy tylko wygląd Ja już patrze co mowi, co czyni, jaki jest do innych -taki domowy podgląd tego co czyni, jak mysli, co mysli itp:) humor, romantyzm, ciepło, pasja np rybki;) czy góry:) to znak, że facet nie jets pusty, ceni cos innego w zsyciu niz materia sukces.. hmm jesli wiąze sie z tym, ze np od wiekow chcial zdobyc np jakis szlak i zrobił to, jak najbradzije ciesze sie jego szczesciem, ze sie udało itp sukces w inej formie nie liczy sie dla mnie. tym bardziej, ze nie daje szczescia

Gość niemozliwa
nie rozumiem....jak mozna pozwolic osobie, którą sie kocha (albo chociaz lubi i szanuje) na katowanie się z powodu centymetra tu czy tam....to chyba nie na tym to wszystko powinno polegac. nie ma ideałó, nikt z nas nim nie jest. nie twierdze, ze nalezy sie zaniedbac, ale...bez katowania i umartwiania...!

właśnie !!! ...dobrze żeby miał pasję, która mi imponuje...mądrość, inteligencja, kultura osobista, ponad 180cm...to jest męskość :D

Gość Benek
manila - nie lepiej bylo napisac zamiast "sukces" po prostu "duzo pieniedzy"?

\"dobrze żeby miał pasję, która mi imponuje\" a jakie pasje Ci imponują?

>>> Benek nie - kasa jest fajna i dobrze jak jest jej dużo i zazwyczaj rzeczywiście sukces zazwyczaj idzie z nią w parze, tylko to nie działa w druga stronę - kasa nie zawsze idzie w parze z sukcesem. można mieć bardzo dużo pieniędzy i być skończonym chamem, dorobkiewiczem. miałm na mysli sukces zawodowy - ten z pasji i wyuczonego zawodu.

>>> Benek 🌻 tenis ziemny - najpiękniejszy sport na świecie - i ja lubie popykać :) 🌻 architektura i budownictwo - to akurat też moja pasja :) 🌻 ...prawdziwe zamiłowanie do czegoś co ma sens i co wnosi w zycie pozytywna energię

Gość jaki to ma zwiazek
ponad 180cm wzrostu - moze dlategoz ę ja sama mam 161cm

Gość jaki to ma zwiazek
no nie wiedzialem, dzieki ze mnie oswieciles swoja droga to nie uwazam zeby kobieta o wzroscie 161 byla karlica, tak samo jak facet o wzroscie np 172 tylko zyjemy takich popieprzonych czasach, ze czlowiek o IQ 100 jest uznawany za kretyna