Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny facet ale misiowaty

Jeśli wygląd nie jest wazny to dlaczego tak sie dzieje...

Polecane posty

muhahahaha. ma dziewczyne, moze nie miss swiata ale zupelnie normalna, zwykla dziewczyne, ktora chodzi z jeansach i swetrze. nie ma wymiarow modelki ale jest sympatyczna, mowie to szczrze, kazdemu chetnie pomoze, caly czas jest usmiechnieta i nie slyszy sie z jej ust narzekan. oboje sa bardzo do siebie przywiazani i naprawde pasuja. on sie troche wyrobil, poprawil garderobe, wyleczyl pryszcze, poszedl do porzadnego fryzjera i moze nie jest modelem z katalogu ale i tak wyglada o niebo lepiej niz gdy konczylismy liceum. powiem wiecej, dla tych, ktorzy uwazajaa ze imprezy gdzie sie rozmawia o historii sa niefajne: otoz absoltnie fantastyczna sprawa jest gdy grupa ludzi nie zainteresowanych tematami humanistycznymi moze usiasc na domowce i posluchac jak ktos mowi cos ciekawego. rozmawiamy na rozne tematy. jesli w czyims pojeciu fajna impreza to napic sie i wyruchac jakas laske to sory, ale nie ma o czym gadac. na takich imprezach nic innego sie procz wygladu sie nie liczy bo przewaznie jest zbyt glosno. jedyna wasz nadzieja, niscy, brzydcy i grubi to to, ze jak sie laski ponapijaja to zaczna sie kleic do byle kogo. a zreszta, jesli chodzicie na takie imprezy to znaczy, ze macie pusto w makowkach i zadna normalna dziewczyna nie powinna was chciec.

Gość to zacznij chodzic
rusz tylek wreszcie z domu

Gość pojde zaraz do ciebie
i wyciagne cie sila gdzies na balety.Mow gdzie mieszkasz?

Gość ktoś tu tchórzy
;)

Gość koszałek opałek
:O

Gość koszałek opałek
Myślę że tak:classic_cool::P

Gość diunka
lubie niskich i szczuplutkich facetow, sama mam 165 i mi wystarczy to, zeby nie byl nizszy ode mnie.

Gość chcialam
cie wziasc gdzies ze soba,no ale skoro nie chcesz

Gość ktoś tu tchórzy
Nie mówiłam?:D

Gość ComeBack
Ciekawe, dlaczego w necie 80% dziewczyn twierdzi, ze wola chudych, niskich, itp. a w realu jest inaczej? Nie rozumiem tego :|

Gość ktoś tu tchórzy
Ta nade mnią to wyjątek. Poczytaj sobie topiki, dziewczyny w necie ( i w realu) wolą wysokich.

Gość ktoś tu tchórzy
Wyjątek potwierdza regułę, robaczku:):P

Gość bez przesady przeciez
169 to to znowu nie taki niski wzrost:)

Gość uzurpator_na_maxa
libertador widze ze zmieniles nicka z Tomek_1982 i ciagle prowokujesz. Ze ciagle Ci sie chce :)

Gość Maxxxx
"169 to to znowu nie taki niski wzrost" jak dla kogo? Bo dla kobiet facet ponizej 1.80 to niski.

Gość diunka
ComeBack ja naprawde wole nizszych facetow i jeslki bede miala do wyboru faceta o wzroscie 190 i takiego z 170 to wybiore tego nizszego o ile bedzie do tego szczuply oczywiscie.

Gość Maxxxx
"Chodzace gowno" to troche za mocno powiedziane :) Ale i tak wychodzi na jedno - to ktos, kim nie warto sie zainteresowac.

np. jak dla mnie:P:)...kazdemu podoba sie co innego dla mnie facet 180 bylby za wysoki:)

Gość uzurpator_na_maxa
juz nie pamietam dokladnie tego Tomka, ale jakbym jego czytal. Tak czy inaczej nie wierze ze masz chlopie takie problemy. No ale prowokujesz widac skutecznie skoro tyle osob dalo sie w ta wciagnac. Nic tylko pogratulowac :)

Gość dgdd
chlopie czy ty nie masz innych problemow...????!!!!??!?!?!? wez sie za siebie., bo z tego co piszesz wynika ze jedyne co masz w glowie to wyglad... jestesmy gorszy od nas-dziewczyn

Gość uzurpator_na_maxa
hehe, oczywiście :)

mi tez sie nie chce wierzyc ze to nie prowokacja...

Gość Maxxxx
A mi sie nie chce wierzyc, ze sa kobiety, ktore facetow wpedzaja w kompleksy.

a mi sie nie chce wierzyc ze ktos pozwala sobie siebie wpedzic w kompleksy...

Gość Maxxxx
Ostatnie moje zdanie mialo inaczej brzmiec :/

Gość Maxxxx
A mi sie nie chce wierzyc, ze sa kobiety, ktore w minimalnym stopniu patrza na wyglad. "bez przesady przeciez" - przez cale zycie nie zainteresowalem ani jednej kobiety. Wiec wpadlem w kompleksy, ze cos jednak musi byc nie tak z wygladem.

Gość a ja myśle tak
że te kompleksy nie biora sie z niczego. Mam tak samo wszyscy powtarzaja jaka jestem ładna a ja ciągle myśle że zartują i nikomu nie wierzę. Odpuśćcie sobie rozmowy z takimi jak my bo i tak nie uwierzymy.

smutno mi jak czytam ze ktos jest nieszczesliwy z powodu tego ze ma 169...dla wiekszosci kobiet wyglad nie ma az takiego znaczania liczy sie bardziej pewnosc siebie i poczucie wlasnej wartosci a tego chyba Ci bardziej brakuje niz wzrostu:( a moge wiedziec ile masz lat?

Gość Maxxxx
"liczy sie bardziej pewnosc siebie i poczucie wlasnej wartosci " jak moge byc pewny siebie i znac swoja wartosc, skoro kobiety daja mi znac, ze jest inaczej? JNie moge byc pewny siebie?