Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karaaamba

piosenki z dzieciństwa

Polecane posty

Gość karaaamba

Z jakimi piosenkami kojaży się Wam dzieciństwo? Może to głupi temat ale... Ja pamiętam Rybińskiego i jego BLIŻEJ GWIAZD BLIŻEJ..... coś tam coś tam. I jeszcze Marylę Rodowicz z jej ACH GŁUPIA czy coś takiego. Moi rodzice słuchali tego chyba bez przerwy.

Gość aldonciaa
Ja pamiętam Stiviego wondera tą piosenkę adzeston ma ktoś może ją skąd ściągnąć?

\"...Wsiąść do pociągu byle jakiego, Nie dbać o bagaż, Nie dbać o bilet, Ściskając w ręku Kamień zielony, Patrzeć jak wszystko Zostaje w tyle...\" REMEDIUM Maryla Rodowicz 🌼 jeśli mam okazję - zawsze tak robię!

Na wyspach Bergamutach i ogólnie wszystkie piosenki Pana Kleksa:D

\"W blasku świec\" śpiewała H.Kunicka W ogóle proponuję założyć topik o najstarszych znanych lub posiadanych w rodzinnych zbiorach, piosenkach

o coca cola kurde :D:D:D:D:D:D:D przypomnij słowa jak to szło bo nie moge zaskoczyc :D ofokrs jeszcze Zakazany owoc dumnie krazy mi nad głowa :classic_cool:

Gość karaaamba
Ja spiewam sobie zawsze.... Moje zycie jest przegrane,po co sie urodzilem.....itd.

Gość kasibi
Moi rodzice też słuchali Rybińskiego. Nie liczę godzin i lat, to życie mija nie ja.............. Do dziś sobie to nucę:-)

a ja zgubilam gdzies moja plyte piotra szczepanika i jest mi z tym zle... cale szczescie znam na pamiec :P niestety jeszcze mp3 w internecie nie znalazlam

Gość kaaraamba
i już się podszywają

Piosenka z czołówki Domowego przedszkola a potem Tik-taka. Mydło wszystko umyje..., Zając poziomka, Stryszaki, Szczotka, pasta...itp

Mistrz :D:D:D:D:D pamietam do dzis jak marzyłam o tym abym miała tyle coca coli a oni ja tak marnowali :D z melkiem ;)

Gość czuję głód
głód! głód! zjadłbym konia z kopytami gdybym mógł mógł! mógł!

i ja czasem to nucę. Kolorowe kredki, w pudeleczku noszę, kolorowe kredki, zawsze lubią mnie.............:-))))))

Gość te mydło
kiedyś to chyba piasek mieszali z jakimś czymś i było mydło :-) fajny topik

\"Na raz na dwa\" Jeżowskiej - \".. morze szumi w muszelkach dłoni Twych, podnieś dłonie do ucha i słuchaj, morze snuje opowieść o ludziach złych, oczy ich są fałszywe a pięści chciwe, a przecież dłonie mogą prawde nieść.. Na raz na dwa, świat za uszy dziś złap, Ty w przód jak zółw - on rakietą ucieka; Na raz na dwa dość już tego - człap, człap..\" :) \"Zakazany owoc\" - Antkowiak chyba.. - \" Zakazany owoc ciągle .. się nad głową, zakazany owoc - znowu szansa przeszła obok choć już czułem jej smak..\" :D

ta dziewczynka, co śpiewała \"coca cola z balonówką\" w 5-10-15, występowała później z Milem Kurtisem w Drum Freaks\'\' ta mała to Karolina Poznakowska-córka starego Poznakowskiego;-)tego Trubadura!

Gość karaamba
a pamiętacie może taką Gdzieś daleko za mgłą, jest rodzinny mój dom, tam dziewczyna ma śpi............dalej nie pamiętam

Gość kurde pamiętam to
pamiętam tę piosenkę o mgle, teraz mi się przypomniało jak mój tato ją śpiewał ale tak jak ty nic więcej