Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pigulka___

Chce zmienic pigulki z jeanine na inne! doradzcie!

Polecane posty

Gość pigulka___

biore pigulki ze wzgledu na cere! dekolt i plecy mam czyste ale na buzi ciagle mi cos wyskakuje,biore jeanine od poltora roku,nie wiem czy brac je dalej czy zmienic. sa drogie bo 40 zl na mies to duzo,nie wiem tylko czy mi sie stan skory nie pogorszy jak sie przerzuce tak z mies na mies na inne pigulki! doradzcie! ktore dobrze dzialaja na cere??

Ponoc Diane 35, ale teak naprawę to lekarz powinien zrobic ci badania hormonalne i dobrac te, ktore będą dla ciebie najodpowiedniejsze.

Gość pigulka___
diane juz bralam ,przytylam po niej 7kg,mialam bole i kolatnia serca,depresje i schizy..nigdy wiecej.... lekarze w nas w przychodni nie robia badan hormonalnych tylko tak zapisuje pigulki! super co? a na prywatne wizyty nie mam hajsu

lekarz w przychodni na Twoje żądanie powinien wystawić skierowanie na badania, ktore i tak są platne. O tabletki nie pytaj NAS ale lekarza kobieto, bo tylko on wie najlepiej co Tobie bedzie słuzyć.

Gość pigulka__
w sumie to mysle o odstawieniu..nie mam faceta i nie sa mi potrzebne.biore je tylko ze wzgledu na cere i boje sie za jak po takim dlugim czasie je rzcue to mi sie tradzik sterydowy zrobi...boje sie i nie wiem co robic a lekarze sa glupi i prawei zawsze mi zle doradzili pomozcie

Jeżeli bierzesz te tabletki a trądzik nadal się pojawia, to znaczy że nie są dobrze dobrane. A ile masz właściwe lat? Jeżeli powyżej 18 to nie powinnaś już mieć zmian trądzikowych, a jeśli nadal są, to zrób koniecznie badania hormonalne, bo możesz mieć zaburzenia hormonalne. A jak ma się sprawa z miesiaczkami, bez tabletek oczywiście, są regularne?

Gość pigulka__
dzieki za odzew! mam 22 lata ,zaczelam brac pigulki ja maialam 18 i byl to logest.bralam je ponad rok. zerwalam z moim ex i skonczylam z pigulkami,obsyfilo mnie na maxa ,plecy tez ,zaczelam brac diane 35 ale po niej mialam schizy i z 50 kg przytalym na prawie 58!:( skonczylam z diana i nie dostalam 4mies okresu! miedy diane a jeanine byl rok przerwy, biore jeanine poltora roku ale ja wlasciwie nie potrzebuje tych pigulek bo nie mmam faceta. jak nie biore tabletek to mam nieregularnie i bolesne okresy,jak biore to jest ok albo wcale nie mam(tez sie zdarzylo,mysle ze to od stresu) nie wiem co roboc,,boje sie wysypu i ze znow bede musiala zaczac brac...