Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brygida_Jones

Mama z bobasem sami w domu-zapraszamy na kawę lub bawarkę

Polecane posty

ferka ?? coś kojazę, z topiku o pogaduchach ciązowych i nie tylko??

Monia coreczka cudo:) Juliz to niech zdrowieje maluszek, szkoda ze choroba dopadła, teraz tylke sie słyszy o zapaleniu płuc:(

brydzia, z powodu tego ślubu, a właściwie z powodu jego braku to cała nasza rodzina się obraziła..:) no ale mysmy z mężem znali się już wtedy parę dobrych lat.. (jesteśmy już razem 14 lat) a ślub wzięliśmy, bo mi baba na poczcie nie chciała poleconych do męża (wtedy chłopaka ) wydawać..:):):)

Gość agniesia31
Witam a ja troche z innej beczki!!Mam maluszka w terj chwili roczną Śliczną Oliwunie ale ja jestem jej nianią!Czy moge sie przyłączyć do was?

Gagutem my tez mamy tylko cuwilny i najgorsze są babki, wcześniej gadały zeby sie pobrać, teraz gadaja o kościelnym. Z mezem jestesmy 7 lat i rok po ślubie:) Musiała cie niezle wkurzyć:)

roza🌻 dziękuję za życzenia powrotu do zdrowia:) niestety mała jest delikatna i naprawdę niewiele potrzeba, żeby się rozchorowała:( to już jej drugie zapalenie płuc, tylko na szczęście jest lżejsze niż poprzednie. kochana z niej niunia, ale jak tylko widzi, że zbliżam się ze strzykawką od panadolu z lekarstwem, to dostaje szału;) krzyczy jak obdzierana ze skórki, zastanawiam się, czy nie powinnam zadzwonić po lekarza, żeby ją obejrzał, bo w sobotę się skończył antybiotyk i w sumie nie wiem, co robić...

agniesia-jasne, witaj Roza-tak, stamtad, ja odwiedzam ten topik, ale ostatnio tam pusto Julia-rzeczywiście, może masz rację z ta kąpiela. u nas to byla pierwsza (i ostatnia tlu tfu0 choroba i wszystkiego sie balam:(

Julia biedactwo, jeszcze ze strzykawka ojj nie dziwie sie ze mała szaleje, nie nalezy to do przyjemnosci. rzeczywiście chorowitka, ale to ta pogoda taka beznadziejna:( buu. Miejmy nadzieje ze to ostatnie chorobsko:)

monia:) widzę, że ola i jaśminka mają lalki siostrzyczki:) tylko nasza nie ma fioletowych włosów, a w kolorze musztardy :classic_cool: a w ogóle to niunia cudo i chyba jest dosyć duża, na pół roku?

Brygida to jednak mam dobrą pamięć; rzeczywiście pusto, ja juz tam dawno nie zaglądam. Agniesia witaj:)

brydziu;) po prostu u nas się to sprawdziło, ale nie chcę żadnej nieprzekonanej mamy do tego nakłaniać, bo dzieci różnie reagują, roza, pokazuj swojego bobasa:D aga🖐️

Ja nie mam zdjec tak aby podać linka, musiałabym na poczte wysłać:) ale obiecuje to zrobić

aaaaa - ja jej do buzi podaje to lekarstwo- nie robię jej zastrzyków:D:D:D dzwonię do lekarza, zobaczymy co z tego wyjdzie...

nooo,udalo mi sie tam zalogowac to teraz sprobuje wkleic strone z Julem do stopki a potem pocwicze nad Benkiem

Julia he he , tez dobra jestem, pomyślec o zastrzykach. Ale to tez nie jest przyjemne;) Bibik czekamy:)

Udalo sie??? Przykro mi, ze coreczka choruje. Ja slyszalam,ze teraz w polsce szaleje zapalenie oskrzeli,prawda to????

ojejku, julka, zastrzyki? zapalenie płuc? boszzze takie malutkie dzieciatko..duzo zdrówka dla laleczki:)

bibik czekamy na fotki:) roza, mój mail: julianka@vp.pl lekarz będzie w ciągu 2-3 godzin:o no to czekamy...

Bibik prawda niestety:( Julka wieczorkiem. Teraz lece bo mała wstała.

bibik, ale fajny ten twój facet..:) przystojny, nie ma co..:) rozwalił mnie tą czapką i misiem:)

Gość matka wariatka
Bibik 81, fajnego masz synka:) Ile ma lat bo chyba nie doczytałam:( Moj ma 6:)

Gość matka wariatka
przepraszam..juz się dopatrzyłam:)

dzieki!!! nie klikajcie w stopke tylko na to w tekscie. Benio chyba tez cos zaczyna bo wlasnie zwymiotowal. Jeju,jak ja nie lubie jak mauszki moje choruja :(

Gość matka wariatka
tak w ogóle to witam.!!.bo tak wpadłam tu nieelegancko:P Jestem mamą 6 -letniego synka. Piję kawkę w pracy:)

ja to się boję tego pierwszego razu- chorowania.. prędzej czy później jakiś katar czy przeziębienie mojego zucha pewnie złapie:(

ok.dziala. Potem jeszcze cos dorzuce!! Ide ugotowac malym rosolek bo to na przeziebienia dobre. Mnie tez cos cyba zaczyna brac!!!! Trzymajcie sie dziewczyny i dbajcie o swoje maluszki!!! Do pozniej!!!! 🌻 🖐️

bibik- stopka chodzi.. ale chłopaki będą miały kiedyś branie..jak już nie mają..