Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnuszkowa

urosły mi piersi po ziołach

Polecane posty

Gość zwolenniczka-ziol
nie wiem co myslec o tej soi, ale cos w tym musi byc. mam za duzy poziom testosteronu i moja ginekolog powiedziala, zebym jadla wiecej soi niz miesa, bo soja obniza poziom testosteronu... hmmm... dziwna sprawa....

Gość miało byc o CZARNUSZCE
Został topik bo miał być tylko o czarnuszce a wy gadacie o kozieradce, jajku i innych....ehhhhhh zgłosze do usunięcia, bo taki topik juz jest i drugi nie potrzebny skoro ta samo piszecie.

Gość dokładnie popieram post powyże

Gość miało byc o CZARNUSZCE
a soja SZKODZI na cycki, jakby ście chciały wiedzieć....wystarczy lepiej o niej przeczytac!

Gość wedlug mnie temat o czarnuszce
chyba sie skonczyl skoro poruszamy inne.

Gość Sojka
pewnie, wam nie pomogla soja wiec wyzywacie, ale moze sie znajdzie dziewczyna, ktorej czarnuszka nie pomoze, i prawie zeby napisala ze to lipa...

Gość co za idiotyzm zglaszac temat
do usniecia skoro on nadal zyje i dziewczyny sie tu udzelaja moze wola ten niz tamten!

Gość zwolenniczka-ziol
tez tak mysle, temat rozkwita, wiec jaki jest cel usuniecia go? zamiast krytykowac dziewczyny, ktore sie tu produkuja, osoba ktora chce zglosic temat do usuniecia powiedzialaby cos madrego i pozytecznego

Gość ja tez ja tez chce
niby temat rozkwita a nikt nie moze mi odp.:P chodzi mi o ta czarnuszke, sypie 1 lyzeczke i zalewam wrzatkiem, zaparzam pod przykryciem ok 20-30 min i pije tak 2 razy dziennie, ale smak/zapach nie ejst intensywny... a ktoras z Was tu pisala, ze nie idzie tego wypic, a to wcale nie jest okropne... czy jak tak pije to cos to da czy powinnam inaczej zaparzac? tak samo robie z kozieradka, tez dobrze? na koncu odcedzam i pije;]

Gość zwolenniczka-ziol
DO JA TEZ TAK CHCE Dziewczyno DOBRZE ROBISZ, JA TAK ZAPARZAM I JEST OK, ROSNA MI

Gość ja tez ja tez chce
dzieki za odpowiedz:) czyli jednak jest ok, mam nadzieje, ze beda jakies efekty:)

Gość okrągłe cycuszki A
Niech jakiś prymityw nie zgłasza tematu do usuniecia bo kozieradce zostało tu poświęcone jakieś 350 postów! Wszyscy wszystko o niej wiedzą etc.. ja piję od miesiąca ten kicz i nic mi nie pomogło. Kupiłam zatem KOZIERADKę (odważyłam się na zioła, ale już po dwóch użyciach z tej wersji zrezygnowałam :/) Znalazłam KOZIERADKę w tabletkach - biorę pierwszy tydzień 2 tabletki dziennie, ale po 7 dniach zwiększam dawkę do 4 (tyle polecane jest na opakowaniu) i szczerze wierzę, żę zadziała! Wiele o niej przeczytałam i w kwestii powiększania piersi jest najbardziej popularna ;] Obawiam się tylko, że będę "pachnieć" KOZĄ, bo takie są ponoś skutk uboczne.. ale nie ważne, biuścik bardziej się dla mnie liczy :D p.s. Producent kapsułek - Herbalife, ilość - 30 tab. cena - 13,50 zł pozdrawiam ;]

Gość okrągłe cycuszki A
W pierwszym wersie miało być "czarnuszce poświęcono ileś tam postów :P" w głowie miałam już tą kozieradkę i tak wyszło pomyłkowo :P

Gość miało być o czarnuszce
powiedziałm juz duuuużo mądrego ale nie w tym temacie, chcecie to czytajcie gdzie indziej, bo na ziołach akurat sie bardzo dobrze znam i wiele o nich już napisałam i sama przetestowalam. Nie wyzywajcie nikogo, pozatym taka jest prawda że miało byc o czarnuszce tylko a nie o kozieradkach i pierdołach, takie było założenie jeszcze parę stron wczesniej ---> przeczytajcie sobie, a nie wprowadzajcie w błąd nikogo jeszcze wyzywajac. Ja nikogo nie wyzywam, tylko stwierdziłam fakt, który odrazu został poparty. Soja nie pomogła, bo nie pomoże!!! Soja działa na tarczycę i moze uniemożliwoć wzrost biustu. Nie chcecie wierzyć to nie wierzcie i kupujcie soyfeny i inne takie preparaty....zobaczymy co wam to da.......

Gość o soji nie słyszałam
ale za to słyszałam o soczewicy,słyszałam to w programie na tvn style dawno temu,czy działa to nie wiem,dla zainteresowanych polecam poszukiwania coś w tym temacie

Gość Sojka
do MIALO BYC O CZARNUSZCE, TO twoje zdanie o soi, nie podwazaj wiec mojego skoro soja mi pomogla, ok??

Gość . . . . . . . . . . . . . . .
A ja całe życie jadłam mięso i piersi urosły mi do nie pełnego C, a kiedy przestałam, wzrost się zatrzymał .

Gość . . . . . . . . . . . . . . .
I oczywiście kiedy jadłam mnóstwo stoju wzrost piersi ustał ... szkoda... a wege pozostanę... bez piersi

Gość ale za to twarz ma piekna
hahah a ja jadlam mieso i jakos mi urosly tylko do AA to jest genetycznie juz zalozone, moja mam iala male piersi ale po dzieciach ma miske C D i wiecie co wcale nie sa obwisle, ona ma bardzo ladne piersi wiec jesli mam takie geny jak mam to nie martwie sie moimi AA;)

Gość zwolenniczka-ziol
Do "ale za to twarz ma piekna " podoba mi sie Twoj sposob myslenia- Buzka :*

hej... porzeczytałam tutaj wszustko na temat czarnuszki, kozieradki, herbatki z kopru... i teraz mam bytania... heh... mam niecałe 16 lat, a ktos przede mna pisał zeby nie naduzywać tego w okresie dojzewania ... :( ale dlaczego... ja mam malutkie a... i jestem bardzo niezadowolona z tego czegos- co sie zwie piersiami ;/... ehhh to jak to jet... moge pić te ziółka czy nie... co mi sie moze takiego stać... proszę o odpowiedz...pozdrawiam wszystkie kobietki z małymi cycuszkami ...

pij sobie ziolka- nic sie nie stanie- tylko nie przesadzaj.Np pij codziennie (raz) czarnuszke (z jednej lyzeczki).Jak zobaczysz efekty to sobie mozesz pic. Jak nie to pic przestaniesz:) Ziola sa dla ludzi - nie powinno sie po prostu z niczym przesadzac:)

Gość co jest grane
do: PRZENIESIONE- ROBISZ SOBIE ZARTY??????????????

Gość lelllka
czesc kobietki :) dolacze sie do was i bede pila ziolka tylko nie wiem juz co wybrac: sama czarnuszke, czarnuszke z kozieradka czy sama kozieradke.... moze pomozecie mi podjac decyzje? wiem tylko tyle ze jestem typem androgennym: male cycuszki i ogromny temperament ;)

Gość lelllka to zupelnie tak jak ja
:D

Gość zwolenniczka-ziol
Witamy dziewczyny w klubie :)

Gość jak efekty
:)

Gość smiech na sali
czy ktorejs z was urosly piersi po czarnuszce? Bo zamierzam kupic ale zastanawiam sie czy warto?

zważywszy, że czarnuszka kosztuje jakieś 3 złote jest co rozważać - spróbuj i przekonaj sie sama