Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnuszkowa

urosły mi piersi po ziołach

Polecane posty

Gość ja tez ja tez chce
teraz przeczytalam Twoja wypowiedz i moze powinnam mielic... bo ja pilam niemielona, ale razem z kozieradka i koprem wloskim... czy na 100% ma lepsze wlasciwosci mielona? jeszcze pozniej dolaczylam miod, bo niby wspomaga ich wlasciwosci. a jak pijesz zmielona czarnuszke odcedzasz przez sitko czy pijesz po porstu te zmielone ziarenka zalane woda bez odecedzania?:)

Gość kati543
No tak o 2 rozmiary to byłoby nie możliwe:)))))) Ale fajnie by było jak by ktoś wynalazł coś takiego;))))))))))))))) JAa myśle że ta czarnuszka daje efekty, na kozieratkę sie jakoś nie moge przemóc

Gość kati543
Ja pije mieloną( wygląda jak kawa), wsypuje 2 łyżeczki do szklanki, zalewam wrządkiem i przykrywam. czekam jak już ostygnie( bo gorąca jest ohydna) mieszam łyżeczką i pije. Fusy są tak jak w kawie opadają na dno

Gość ja tez ja tez chce
kato dzieki:) ale te fusy zostawisz? oto mi chodzi, bo gdzies widzialam wypowiedz, ze ktos pije razem z tymi "fusami":))

Gość kati543
Fujjjjjjjjjjj pewnie że zostawiam! To powodzenia i ozdrowienia:)))

Gość ja tez ja tez chce
nie dziekuje ;) to ide zaparzyc te... "przesmaczne ziolka" moze cos w 2 miesiace uda mi sie zdzialac :) bo teraz tyle czasu sobie daje i ani dnia dluzej!:P Tobie rowniez powodzenia:)

Ja mam alergie na pylki i koszona trawe.Nie mialam robionych badan ale wiem o tym z wlasnych obsrwacji.Mam alergie od kilku lat.Tak sie zastanawiam czy czarnuszka by mi cos pomogla???Mozna ja kupic w normalnym sklepie lub w aptece?prosze o odpowiedz,pozdrawiam,papa

Gość ja tez ja tez chce
w zielarskim najlepiej:) w aptekach tez maja rozne ziolka, ale nie wiem czy czarnuszke tez, najlepiej do zielarskiego, tam sie wszystko dostanie ;) a co do alergii to sie nie wypowiadam, bo nie wiem, ale mozesz sprobowac i zobaczysz jak zareagujesz

Gość up ekkkkkkkkkk

Gość tyu
no i co chyba nie działa,nikt sie nie chwali?

Gość peruwianka
Przeciwwskazania: ciąża. Wskazania: dermatozy, wypryski, atopowowe zapalenie skóry, łuszczyca, zakażenia Candida, Cryptococcus i innymi grzybami chorobotwórczymi; trądzik ostry i przewlekły, choroby uczuleniowe, astma (dychawica), przewlekłe i trudne do wyleczenia zakażenia (infekcje) bakteryjne i grzybowe, niezyt oskrzeli, tchawicy, krtani i gardła, kaszel, stany zapalne płuc, zapalenie i nieżyt zatok obocznych nosa, stany nieżytowe układu żółciowego, zastoje żółci, kamica zółciowa, przewlekłe nieżyty nosa, w tym alergiczne, skąpomocz, obrzęki, cukrzyca, biegunka, nieżyt przewodu pokarmowego, choroby pasożytnicze układu pokarmowego, płciowego i skóry, bóle różnego pochodzenia, zastoje żółci, choroba wrzodowa.

Gość i cooo
juz nie rosna??

Gość madziulekk
kupiłam dzisiaj czarnuszkę, zobaczymy czy zadziała:D zaczynam ostrą kurację, dzień po dniu, systematycznie :classic_cool:

Gość madziulekkk
piję cały czas, to juz 3 dzień, pozycyzłam od mamy młynek do kawy i miele ziarenka w młynku- lapiej sie zaparza - jak kawa, i nawet tak wyglada i wypijam do fusów ta czarną wode, bardzo aromatyczne, nie da sie wypic tego na ciepło bo bierze na wymioty ale postawnoiłam sie zaprzeć, moze cos w moim B drgnie:D haha. najlepiej pić to zimne i zatykać nos przy tym, nie da sie inaczej, na samą mysl mnie mdli, ale czego sie nie robi dla cycusiuów - buziaki

Gość madzilekk
4 dzień - trzymam sie dzielnie. sama widze jestem na placu boju:D

Gość madziulekk
dzień 5 - gdzie sie podziałyscie dziewczyny, ja zaraz ide zapatzyć czarnuszkę:) 🖐️

Gość Madziulekk
dzień 10-jak na razie bez zmian :( licze ze ruszy cos od 15 dnia jak pisała czarnuszkowa:(

Gość Madziulekk
dzień 11 - zaczynam odczuwać jakby ból w piersiach, lekkie napięcie, bede pisac dalej o efektach - acha i pije juz 11 dzień, chociaz powinnam zacząc liczenie od czasu jak zaczełam mielic czarnuszke w młynku do kawy i pić czarny mętny wywar, wczesniej jak zalałam niezmielone ziarenka, to piłam wode przezroczystą, wiec na pewno te 2 dni sie nie liczą, a wiec w sumie koniec kuracji u mnie powinien byc 16 dnia:) bede pisać

Gość Madziulekk
dzień 20 nie widac poprawy.... nie wiem czy to był zart z ta czarnuszką, a moze na mnie nie działa... a moze potrzebuje jeszcze czasu, ale mysle sobie ze oleję to bo picie tego to tragedia.. taki smak, taka konsystencja:O ale wytrzymam i bede pic przez 30 dni

Gość motyl ek
Madziulekk koniecznie pisz co i jak:d

Gość Madziulekk
dzień 21 hej! a myslałam ze juz nikt nie zagląda! co do piersi to oglądałam je uwaznie i obmacywałam ( jak to brzmi:D) i wydaje mi sie ze są cięższe, moze nieco pełniejsze nie wiem czy to złudzenie, ale cięższe sa na pewno jakby lekko obrzmiałe. mam zamiar pić 2 razy dłuzej niz czarnuszkowa , no i chyba od poniedziałku zaczne pic 3 razy dziennie , moze wtedy zadziała bardziej widocznie:)

Gość kati543
Cześć dziewczyny, ja piłam czarnuszkę dość dawno i piłam ja ok 2 tyg i powiem ze piersi byly twarde, przestałąm ja pić bo karmi łąm synka piersią i za dużo pokarmu mi sie zbiuerało, ale jak przestałam go karmić tak z 3 miesiące temu, postanowiłam że znów zaczne ja pić. Synka już nie karmię, pokarm mi zanikł no i piersi też!!! jestm załamana, może ta czaruszka pomoze... od dzisiaj zaczynam pić regularnie po 2 razy dziennie. Do Madzi, piszesz że piersi są cięższe, pełniejsze ale czy nie jesteś przed okresem? jesteś pewna że to czarnuszka tak podziałąła? POZDRAWIAM:)))

Gość Madziulekk
hej! własnie jestem przed okresem:( moze to od tego? tak czy owak bede pic dalej, kupie sobie tez koper włoski. bede kontynuuowac kurację..... o wiele dłużej niz czarnuszkowa;) licze na to ze cos sie zmieni. ajesli nie? na pewno czarnuszka mi nie zaszkodzi bo ma wiele własciwości:D pozdrawiam!

Gość Madziulekk
dokładam do kuracji koper włoski. kupiłam ziarenka - ale nie herbate ekspresową i zmieliłam lekko w młynku - tak na momencik by je rozkruszył i zaparzyłam. byłam w szoku ze wywar jest tak mocno pachnący, o wiele lepszy niz czarnuszka:) bede pić oba te ziółka i pisac co i jak pozdrawiam

Gość kati543
no ja już 4 dzień pije czarnuszkę, będę cierpliwie czekać na efekty. Bo w sumie to jestem płaska, po wykarmieniu synka mój obwód w biuście wynosi 79! a przed ciazą i karmieniem miałam 83... Więc masakra Madziulku pisz o efektach:))

Gość Madziulekk
dzien 25 - jestem tuz przed okresem, powinnam dostac dzisiaj, ale jak na razie cisza;) biust cięższy ale mysle ze to przez to ze jestem przed okresem. zobaczymy jak bedize po;) bede pisac o efektach;) pozdrawiam i buziaki

Gość kati543
no ja już 7 dzień pije czarnuszkę, w niektóre dni nawet 3 razy dziennie piłam, no i zauwważyłam że piersi żeczywiście sta ły sie jak by cięższe, pełniejsze. Dziwie sie że po tak szybkim czasie, a jestem dopiero po okresie. No zobaczymy za tydzień efekty, ach już nie mogę sie doczekać:))))))))

Gość kati543
A ty madziulku jak tam?

Gość Madziulekk
przerwałam picie, moze powinnam w sumie pic 3 razy dziennie a nie tylko rano i wieczorem? zastanawiam sie czy nie zacząc od nowa tym razem 3 razy dziennie. ciesze sie ze ty masz tak szybko efekty!:D buziak! i pisz co u cibeie