Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doroteczkaa

Zmienie cale swoje zycie !!! Chdzbym miala skonac!!!

Polecane posty

a tu co taki zastoj??? spicie wszyscy czy co??? mala i okragla- zastanawialam sie nad ta dietka ale po wypowiedzi anabelki juz zrezygnowalam. mam bardzo slaby system imunologiczny dlatego nie moge sobie pozwolic na tego typu diety. Zostaje przy ograniczaniu w jedzeniu a przedewszystik w slodyczach- te staram sie wyeliminowac.

hej dziewczynki. Kawka w trakcie picia u znowu zakuwanko. w przyszlym tygodniu 3 egzaminy, ech al ta sesja wymęcza. Staram się ograniczać pokarmy i nie jesc slodyczy ale postanowilam ze ten tydzien ktory juz sie konczy i ten nastpny to taki zaczatek diety. Chc skurczyc brzuszek zeby przy diecie wlaswiej bylo prosciej. Mam zamiar po sesji cwiczyc i jeszcze mniej jesc. Jednym slowem bardziej wziac sie za siebie. Nie wiem czy na dobra taktyke zmienilam, bo wiecie ta sesja na prawde wykancza mnie psychicznie i na prawde az tak nie moge glodowac, oczywiscie zostaje nadal przy tym ze nie jem po 19 i nie jesm slodyczy i jak najmnij kalorycznie. Tylko, że po sesji jeszcze bardzije chce ograniczyc i bez grzszków. Jak myślicie ziewczynki czy to dobry pomysł. A i jeszcze jedno któraś z was mówiła, że raz w tygodniu można zjeść coś zakazango z diety. Co o tym myślicie, bo ja w sumie jestem za jden mały grzeszek niczego nie popsuje, oby tylko na jednym si skończyło w ciągu dnia, a nie jednego całego grzeszngo dnia, bo tego się boję.

witam was kochane dietowiczki kurcze ja jutro mam dwa egzaminy a wogole dzis nie siadlam jeszcze do ksiazek ... masakra ale czego sie nie nauczylam to juz sie nie naucze napewno wieczorem wpadna do mnie dwie kolezanki na ploteczki dobrze oderwe sie troszke od rzeczywistosci dawno sie z nimi nie widzialam juz ponad 4 miesiace :) a nauka nie zajac nie ucieknie to dopiero sesja zerowa hehe :) a noz widelec sie uda :)

No hej! doroteczkaa nie wiem co miałaś na myśli mówiąc, że to dopiero sesja zimowa, u mnie każda ma znaczenie. No nic a ja niestety muszę się uczyć, bo egzaminy nie są zbyt łatwe. NO nic powodzenia życzę.

witam Was dziewczynki :) u mnie ze zdrowkiem troszke lepiej ,coldrex postawil mnie na nogi juz po 3 saszetkach czulam sie lepiej ,bol gardla mniejszy i katar tez mniejszy tak wiec za 3,4 dni bede calkiem zdrowa :) dzis cos mnie podkusilo i weszlam na wage zobaczylam 70,5:D tak wiec nie musze dodawac ze straaaasznie sie ciesze :)a wogole to kiedy mamy robic te pomiary wszystkie?bo tu juz chyba zostal jakis dzien przyjety na grupowe wazenie?

kurcze dziewczynki co taki pomór na topiku? czyżbyście jadły jakiś superanci deser i to w dodatku beze mnie??:) ech pewnie nie! może na jakis basen poszłyście albo coś i tylko ja siedze w domu bo znowu uczyć się muszę:(

nio i ja sie dzis niestety nie czuje na silach aby jutro zaliczyc te dwa egzaminy a w niedziele trzeci ... nie wiem jak to bedzie .. najwyzej bede podchodzila jeszcze raz w normalnych terminach .. nananka nie powiedzialam ze sesja zimowa .. tylko zerowa ... anabelka w poniedzialki podajemy

wiesz ja to mam w sumie egzaminy testowe Niby prosceij ale za to bardziej szczegolowo, i czasem jak ułożą pytania do nie wiadomo o co chodzi. Ogólnie to ucze się z materiałów z wykładów i sa takie niektóre przedmioty że bez książki ani rusz. Więc czytam z książki robie notatki i później się z nich ucze z wykładów czy tam z ćwiczeń. A ty w jaki sposób się uczysz? Ja jestem wzrokowcem więc często lubie coś sobie napisać, przepisać albo jakiś schemacik naszkicować bardzo mi to pomaga.

o jak milo ze nadal jestes ja ucze sie glownie ze swojich wlasnych notatek ... jak mi czegos brakuje to zagladam do ksiazki .... ale zazwyczaj siedze i czytam czytam czytam ... nie ucze sie na pamiec bo to nic nie daje, i w niczym nie pomaga ... staram sie uczyc tak na chlopski rozum ... wszytsko zawsze sobie staram sie przetlumaczyc ... czasem mi nie idzie ale jakos daje rade ...... kiedys uczylam sie na pamiec wszystkiego to zawsze potrafilam tylko mniejsza polowe materialu ... a teraz poprostu czytam na zrozumienie ... i to wlasnie moj sposob .... ehhhh jutro te dwa egzaminy ciekawa jestem jak to wszytsko bedzie wygladalo wcale bym sie nie zapisywala na te zerowe terminy ale zrobilam to z czystej ciekawosci ...

wiesz ja tez sie nie ucze teoretycznie na pamiec. Chociaz czasem niektore teorie psychologiczne trzeba po prostu wykuc by pozniej umiec je przedstawic inaczej sie nie da, szczególnie na kolokwium jak trzeba cos szczegółowo napisać.

życzę jutro powodzenia na egzaminach , na pwno pojdzie ci dobrze:) A co do tego, że jeszcze tu jestem i nie martw sie jeszcze trche posiedzę bo wciąż si niestety uczę.

NO masz racje .. ze niektore rzeczy to musowo trzeba na pamiec ... ale ja wlasnie staram sie tego nie robic ... a co teraz robisz ? pewnie sie uczysz caly czas .... ja za chwilke jeszcze sobie przeczytam raz 20 odpowiedz z socjologi ..... i klade sie lulac kurcze najgorzej mnie martwi ta socjologia bo ja potrafie .... wsumie .... jak mnie sie o cos tam zapyta to wiem jak powiedziec i o co chodzi ... jak wytlumaczyc ale nie potrafie mowic tego slownictwem takim jak on nam dyktowal i zastanawiam sie jak to bedzie na tescie

wiesz na teście jest o tyle oki, że ci się zaczyna kojarzyć. Chociaż są czasm takie pytania, ze po prostu nic a nic chociaż człowiek się uczył nie wiedomo ile czasu.

niom wlasnie a ja jutro mam dwa testy wiesz teraz jak tak porozmawialam z roznymi ludzmi o testach mysle ze lepiej by bylo chyba odpowiadac ustnie sama juz nie wiem

wiesz ja się strasznie denerwuje testami, a co do popiero jakbym miała zdawać ustny. A ty chodzisz na państwową uczelnię??

nie nie ja chodze na prywatna ? a dlaczego pytasz ? wlasnie nieraz slyszalam ze na prywatnej jest latwiej niz na panstwowej tez tak sadzisz?

ja chodze na prwatną uczelnie i w cale nie uważam, żeby było prościej. Masa ludzi ni zdaje egzaminów. Nie czuję się żeby była traktowana inaczej. Nie ma czegoś takiego że zaliczają za samą obecność. mam np 5 egzaminów, a na państwowych kierunkach np mniej. Więc nie wiem sama.

ja slyszalam juz rozne zdania na ten temat .... ostatnio moja kolezanka ktora jest na tym samym kierunku co ja tyle ze na uczelni panstwowej straszliwie sie zdziwili a ze ja mam tyle egzaminow do zdania ... byla bardzo tym zaskoczona .... wiesz zdania natemat roznych uczelni sa bardzo zroznicowanie ... co czlowiek to inny poglada ... tak bylo .. jest ... i bedzie zawsze ... ja uwazam ze kazda uczelni ajest na swoj sposob trudna ale nie jest nie do przejscia ... oczywiscie mozna powiedziec ze sie nie przejdzie jesli poprostu nie lubi sie danego kierunku i poszlo sie edukowac z przymusu czy tam jakiegos innego powodu ... a jesli z zamilowania to wszystko jest do zrealizowania .... tak teraz pieknie mowie ze sie wszytsko da .. zobaczymy jutro po pierwszym egzaminie czy moje zdanie naten temat ulegnie zmianie czy tez nie

a jests na jakiejs znanej prywatnej uzelni to znaczy wiesz uwazanej za ta z tych lpszych czy taka zwyczajna?

Ja jestem na Wszechnicy Polskiej .... 8 pietro w Palacu Kultury i Nauki ... w Warszawie wsumie znana uczelnia .... przereklamowana ze tak powiem ... na Esce codziennie po 10 razy slysze jej reklame ...

wiesz wazne zeby uczyli dobrze. Ech jak mi sie juz nie chce uczyc:(

mi tez sie straszliwie nie chce przeczytalam juz ta socjologiue i biomedycyne chyba ze sto razy a w dodatku z kolezanka meczymy juz to prawie caly tydzien no zobaczymy jak nam to wszytsko bedzie jutro szlo

bede trzymac kciuki. Na pewno wszystko pzerobiłyści. A jak dietkowanie?

oj doetkowanie przez ta sesje troszke gorzej ale napewno sie poprawie ..... wierze w to kurcze ciesze sie ze jest ten temacik bo mozna sobie porozmawiac normalnie jakos nawet juz nie zagladam na inne tyulko na ten