Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miła

panny na obcasach na śliskich chodnikach.....

Polecane posty

jeszcze kilka lat i pewne rzeczy zrozumieją....Tyle ze moze być za pozno... Pytanie...Czy rodzice tego nie widza?Czy może im się to podoba?

no przeciez musza sie gdzies nauczyc chodzic, lepiej byc pokraka ponizej 19 niz pokraka powyzej, tak tak drogie panie, my tez kiedys ubralysmy szpilki pierwszy raz, i moge sie zalozyc ze w zadnym przypadku nie byla to wrodzona umiejetnosc chodzenia w takich szpilkach:) a w ogole to co obchodzi to ludzi, jak chce niech sobie chodzi w czym chce, mysle ze ludzie zbyt przywiazuja wage do czyjegos wygladau, zobacza u kogos ze cos odchodzi od normy i juz wielka afera, a dajcie spokoj;/

Gość karolcia*25*
A ja mam 25lat:) Nosze szpilki:) Mam tipsy:) Jestem blondynka,dlugie proste wlosy mam:) Jestm zawsze umalowana:) wogole jestem atrakcyjna kobieta:) Faceci ogladaja sie za mna na ulicy:) A kobiety niektore to jakby mogly to by mnie zabily wzrokiem za moj wyglad:o

Lubię szpilki i kozaki na wysokim obcasie, jednak staram się ich nie nosić w niesprzyjających warunkach. Przyznam, że takie buty lubią sprawiać niespodzianki. Ostatnio cienki, wysoki obcas wbił mi się w kratkę w wejściu do IKEI, przez co zahamowałam drzwi obrotowe.

Gość tiaaa nie ma kasy
Natia - coś ty, twarde sztuki. Pamiętam moje szczenięce lata to największym objawem durnoty było zdjęcie czapki za rogiem, jak mama nie widziała. Często potem jednak zakładałam z powrotem:) Kozaków na obcasie nie miałam - mama by mi chyba ze łba taki pomysł wybiła:)

jak bylysmy na wysokosci PZU to sie jedna przejechala...bo tam pod gorke jest....z drogiej strony tak szorowaly tymi butami zeby sie nie wywaliz ze mni snieg rozgarnialy..... hahaha

ja też potrfaię chodzić w szpilkach, ale niestety na sniegu lub lodzie jak się poslizgniesz to koniec - lezysz i kwiczysz. A wiadomo, że w takich warunkach łatwiej jest się poślizgnąć w szpilce niż na płaskim, i trudniej utrzymac równowagę:) ale macie rację - od tych szpilek lepsze sa krótkie kurteczki:D

Gość oh yeah
Karolcia jesteś w sam raz na jeden raz :classic_cool:

Gość a ja powiem tak
ja mam i buty na szpilce i na malym koreczku prawie palskie i czesciej zdarzylo mi sie zaliczyc glebe w tych plaskich bo szpilka sie wbijala w snieg a dwa to wecie snieg spadl nagle, ja sie nie spodziewalam np , ze w ogole spadnie i gdybym kupowala buty w tym roku kupilabym tez na szpilce bo zimy nie ma to i po co jakies gomowce sniezne kupowac a tu tzras pras sniego do kolan, jak wczoraj rano otworzyma drzwi to bylam w szoku, ale spieszylam sie do parcy nie mialam czasu zeby szukac czapek rekwic i stabilnych butow teraz rzadko zima ubieram szpile, ale powiem szczerze ze jak nieraz zaliczam w nich glebe to mam ubaw hehe

Natia i dlaczego myślą, że faceci się za nimi \"oglądają\" dlatego, że one takie \"piękne\" są :D :D Ot zagwozdka :D

Gość tiaaa nie ma kasy
rzeczywiście w naszym klimacie śnieg zimą to jest rzadkość....

Gość ale ta karolcia nie
napisla ze chodzi na solarium, na solarium chodza i blondynki i brunetki i ludzie bez tipsow tez np ja:D..ale i tak jestm blada jak trup

ee bos ie dziewucha rozpalacze... cisza.. ładna jest i ja jej zazdroszce....:P hahahahahahha:P

Gość Agash
" Natia lachudra uwielbiam Cie Czemu te panny- blon, solar i tipsy mysla ze im wszystkie inne zazdroszcza i chca je zabic" Bo one same zabilyby lepiej wygladajaca od siebie panne. mierza ludzi wlasna miara a nawet do glow im nie przyjdzie, ze dla innych moga byc poprostu zalosnymi drutami.

A giertych chce mundurki do szkol wprowadzic jak dziewuszki juz sobie swoje mundurki podstawowe wprowadzily......hahahahah

Gość ale ta karolcia nie
ja widzialm i ladne i brzydkie blondynki z tipsami i po solarze , brunetki tak samo. musze przyznac ze niektore tak zrobione kobiety sa naprawde ladne, ale gdy jest to w granicach normy:)

miałam kiedyś tipsy:classic_cool: takie krótkie, bo miałam zrujnowane paznokcie, a musialam ladnie wygladac na jednej imprezie i powiem wam ze to masakra. Tymi pazurami nic nie mozna zrobic, nawet monet pozbierac w sklepie:P

Gość karolcia*25*
Po pierwsze na solarium nie chodze i bez makijazu wygladam tez dobrze:o Now izicie tylko powiedziec ze ktos jest ladny:oto wy odrazu na niego najezdzacie:p

moj brat ma panne w klasie co ma tipsy.... czasem sobie jaja z niej robia, klada na podlodze 5 zł i ona nie moze ich podniesc...

Gość sa rozne buty
ja chodze na obcasach i to wysokich i nie sa to szpilki ale obcas jest cienki, maja taka podeszwe ze sie nie slizgaja - a tak jak wczesniej wspomniano - obcasami sie wbija w snieg i nie ma mowy o slizganiu ;)

no dokładnie miła - tym się nie da:P jak mi Pani na ladzie połozyła kilka monet to nie mogłam ich pozbierać - normalnie spłonęłam jak burak i jak wróciłam do domy to je zdjęłam w pizdu:) nie można dłubać w nosie - bo nie masz wyczucia:P:P:P

Gość ja pierdziele co za idiotki
ale chodniki sa posypane sola:p Ja nie widze zadnego problemu:p

Gość ExtRa
Wczoraj w godzinach popołudniowych widzialam fajny obrazek a nawet kilka. Pierwsze schody do podziemi sliskie jak cholira panna jechala j 50 stopni na dupce bo juz na trzeci sie posliznela apropo szpilki hihi az sie poplakalam. potem druga byla gorka jakos weszla wbijacac sie ale zejscie hehehe zjazd sdal pupy na sniegu a po bokach worki po obcasach Cyrk!A tak swoja droga moda moda ale trzeba dbac o swoje zycie i zdrowie:)

Gość powiedzcie czy dla was
jestem kiczowata? bo strasznie stereotypowo myslicie... -mam paznokcie sredniej dlugosci takie pol cm wychodzace za plytke, swoje wsasne..nie tipsy -mam dlugie proste wlosy blond- farbowane -makjaz taki sobie, ani mocny ani niewidoczny -cera raczej blada - zdarza mi sie chodzic w szpilkach

a ztymi tipsami to kwestia czasu:p pozniej czlowiek sie przyzwyczaja i nawet nie czuje ze sie je ma na palcach:p

ej ale jak jest ciapa bo sol jest wysypana a pod spodem jest lod.. to raczej obcasika nie wbijesz.....a drogowcy odsniezajac drogi nie zwracaja uwagi na przejscia.. i sa tam male zaspy...ze czlowiek musi przeskakiwac je... a taka kuzka w szpilach to ma trudnosc z chodzeniem a co dopiero z przekladaniem nog przez te \"zaspy\"....

podejzewam ze tez zazdrosnice zaraz ciebie ztyraja z blotem:)