Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miła

panny na obcasach na śliskich chodnikach.....

Polecane posty

oj dowiedzialam sie ze jestem szara myszka.... i z kompleksami... ile mozna sie o sobie dowiedziec....ja i tak nie zmienie swojego zdania.... a butow typu glany, trapery nie posiadam...no powiem co mam.. sznurowane kozaczki przed kolano, na malym obcasie bez szpilek... ja nie krytukuje szpilek......

Gość co za głupia dziewczyna
A ty si e tak spieszysz do pracy, martwisz, że autobus ucieka, a w pracy i tak przesiadaujesz na kafe. J ato ci życzę, żeby sie szefostwo zorientowało, jak ty wykorzystujesz czas pracy.

do lekarza sie spieszylam... nie do pracy.... ale miło mi sie was czyta....

Gość Godajn
No jak do lekarza i to psychiatry, to rozumiem, juz najwyższy czas.

Gość wierzyc się nie chce
Wiesz miła, nie powiem, żeby mnie sie ciebie miło czytało. Mnie przeraża, to polska głupota , zawisc i agresja. To się w głowie nie mieści, bez względu, czy buty n a szpilkach w taką pogodę to dobry czy zły pomysł, żeby przyszło komus , z tego powodu zwracać uwage n a ulicy, i bredzic o jakims niby niewychowaniu tej dziewczyny.Żeby on a szła w szpilkach z pomarańczowymi pomponikami i w czapce, z różowa kokardą, to tylko i wyłącznie jej sprawa. Co normalnego człowieka to obchodzi. Jedz do NY, zobaczysz, ilu tam dziwnie ubranych h ludzi chodzi, i nikt n a to uwagi nie zwraca . Tylko w Polsce taki ciemnogród. I jedna pinda , z drugą równie załosna osobką, nie maja nic sensowniejszego do roboty, tylko komentowanie tego. Kiedys monopol, n a takie obgadywanie miały starsze zgryzliwe staruszki, ktorych było to jedyną rozrywką, OBGADYWAĆ. A tu niby młod a dziewczyna, a taka ograniczona.

mi przeszkodzilo to ze ta dziewucha nie dosc ze niedawala sobie rady to jeszcze miala do mnie pretesjie ze ja przepraszam ze chce przejsc.... chyba powinnam ja pchnac na jezdnie i biec na ten autobus jak to robia czasami inni....a poaztym zapraszam do N. Huty i pogadamy jak zobaczycie niektore okazy i ich zachowanie... nie mieszkam tam ale mam tam lekarza i czasem tam jestem zmuszona jechac...

Gość Wow alek
Ja sie dziwię, że tylko miałas ochote ją pchnąć, może raczej powinno sie zabić

nie nie mialam ochoty tylko ze z tego wynika ze gdybym byla bardziej chamska od tej dziewczyny to bym byla bohaterka w waszych oczach.. bo widze ze bronicie jej... tylko dlatego ze miala szpilki...i byla wredna dla mnie...

Gość Wow alek
Ja nie bronie nikogo, i nie dziele ludzi na chodzących w takim czy siakim obowiu. Mnie dziwi tylko taki jak twój tok rozumowania. Tak jak dziwi mnie, ze może kogoś tak ubawić , przygoda jakies nieznajomej dziewczyny z obcasem. To czy ona założyła odpowiednie obuwie czy nie, to jedno, ale odczuwanie szczególnej radochy z powodu jej przygody z obcasem , bardzo mnie dziwi i zniesmacza.

ja sie smieje z jej glupoty... zostalam przez nia zwyzywana.. o maly wlos nie oberwalam od niej torebka.. uciek mi autobus... ale nic jej nie powiedzialam.. teraz zaluje...a temat zalozylam zeby takie dziewuchy zastanowily sie nad tym co robia...i co mowia...

Gość czy to nie twoje
"kiedys byłam na zamku w Checinach....wychodzi sie tam po takich kretych schodach na wieze... nio i przed nami na ta wieze wybrala sie panna w szpilkach...i zalinowal jej sie obcas w schodku ktory byl zrobiony jak by z siatki... nio ubaw po pachy.... zastanawiam sie jak ona wyszla pod ta gorke zeby wogole wyjsc pod zamek....."

Gość czy to nie twoje
jak bylysmy na wysokosci PZU to sie jedna przejechala...bo tam pod gorke jest....z drogiej strony tak szorowaly tymi butami zeby sie nie wywaliz ze mni snieg rozgarnialy.....

Gość Kup sobie słownik miła
"... a taka kuzka w szpilach to ma trudnosc z chodzeniem a co dopiero z przekladaniem nog przez te "zaspy"...."

Gość KUZka dobre......

Gość marakuda
Jak widac odpowiednie buty, i brak tipsów nie czynią z dziewczyny automatycznie osoby mądrej , potrafiącej sie poprawnie posługiwać językiem ojczystym. Tych bykow jest znacznie więcej. Można wyżywać sie n a innych, i czuć sie lepszym, ale może warto zacząc od posprzątania własnego ogródka. Normalnie nie lubie wytykać błędow, to czuję s ię rozgrzeszona, bo jeżeli ktoś taki jak miła naśmiewa się z innych, to czemu nie....

Gość ale fajnie sie porobiło

no dobra przyznaje sie ze wczoraj troche przesadziłam... nie powinnam im tego wypominac... przyznaje sie do bledu ale tamtej dziewuszce nie daruje z pasow...

i tak co chialam powiedziec powiedzialam... a te co sie tak bardzo zdenewowały niech sie zastanowia nad soba.pozdrawiam..

traktuje ten temat jako zabawe... bo mi sie troche nudzi na chorobowym....dziewczynki nie przegrzewajcie sie tak bardzo bo złosc pieknosci szkodzi i jeszcze wam sie obcasy połamia w dorodze do domu albo do supermarketu (gdzie bedziecie swiecic swoimi szpilami, rybaczkami i kurteczkami)

Gość tleniona blondyna
tak , tak, w tym kolorze najbardziej mi do twarzy..... choć ostatnio niezbyt modny jest ;) też dziwi mnie ubieranie wysokich szpilek na zakupy, czy jak się jedzie autobusem..... uwielbiam szpilki ale na jakieś tam konkretne wyścia czy wieczorem, czy jakieś spotkania.... na śnieg mam śniegowce .... na zakupy obecnie najczęściej biorę oficerki, wtedy mogę bez bólu nóg buszować po sklepach do woli.... nie ukrywam, na co dzień jeżdżę samochodem, ale jak czasem wypadnie na autobus, to ubieram się wygodnie i szaro- wiadomo jaki stan Polskiej komunikacji.... brud i tłok.... uwielbiam buty i mam ich sporo ale..... jakby było mnie stać tylko na jedną parę obuwia, to za pewne wybrałabym coś pośredniego- pomiędzy wygodą- a elegancją- fundowanie sobi w takim przypadku wysokich szpilek jest dla mnie ZAGADKĄ? ps na ilość męskiego zaiteresowania nie narzekam

Gość altea83
"tleniona blondyna" zgadzam sie z Toba. Wydaje mi sie ze kobieta ktora łamie sobie nogi tylko po to zeby dobrze wygladac to nieporozumienie.

Gość płaski_ obcas
one lubią cierpieć

Gość cierpia za miliony

Gość ha ha ha .... To nie
cierpienie, chociaz kobieta , ktora kocha swojego tego jedynego ... :-d dla niego zrobi wszystko, albo nawet więcej .... ? Nie pamietacie moi mili tych czasów kiedy szpilki były modne, chodziło się w nich cały czas w zimie, latem i jesienią ... i recze wam za to , że nikt nie myslał o tym, że nogi bolą, że niewygodnie ... najwazniejsze bylo to żeby się JEMU podobać i tylko to się liczyło, tak drodzy panowie, bo my kobiety i tylko my potrafimy dla was zropbić dużo , ........... a może nawet więcej gdy kochamy , usciski

Gość ha ha ha .... To nie
PS Nie podam swojego czarnego nicka :-D

Gość nanada
Niektore kobiety chcą zawsze fajnie i seksi wyglądac. Wolą troche wiecej sie nameczyc chodząc po sniegu, ale miec ładną zgrabną noge. Ja wolałabym wolniej chodzic i bardziej ostroznie niz wyglądac jak babochłop w płaskich butach W CZYM ONE SĄ GORSZE OD ZAŁOZYCIELKI TOPIKA?

Gość Niektore kobiety ...
czuja sie w szpilkach jak .....ryby w wodzie :-D