Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miła

panny na obcasach na śliskich chodnikach.....

Polecane posty

Pewnie,że trzeba mieć poczucie własnej wartości,nie szukać na siłę mankamentów,ale nadmierna pewność siebie również nie jest mile widziana,także moja droga Karolinko,imienniczko moja :) ostrożniej troche,ratuje Cię skromne przyznanie do wad ;) sama czasami zachwycam się swoją osobą (hihi nawet mój nick na to wskazuje),ale nie dziele się tym z innymi,po co wystawiac się na pośmiewisko skoro ktoś np tak nie uwaza i dla niego jestem obrazem nędzy i rozpaczy??/Pamiętaj,że są gusta i guściki,także to co komuś wydaje się piękne,dla kogoś innego będzie beznadziejne i \"kiczowate\".

Szpilki szpilkami, ale myślę że drogowcy i właściciele sklepów czy posesji przy obśnieżonym chodniku czy sklepie (bo to chyba oni są odpowiedzialni) też ponoszą pewną winę za to, co się dzieje. Nie mówiąc o tym, że chodniki są tak krzywe (w moim mieście płyty chodnikowe były wymieniane ostatnio na Turniej Miast w latach 70tych), dziury, wyrwy, kiwające się płytki... Koszmar. Przedwczoraj spadł śnieg, wczoraj się roztopił, powstała na chodnikach brudna breja, dzisiaj to zamarzło. Po takich grudach to się dopiero fajnie chodzi. A wystarczyło żeby ktoś to w porę zgarnął z chodnika, zanim zamarzło A gigantyczne kałuże, przez które trzeba przeskakiwać, bo się nie da ich ominąć. Jak przeskoczyć w szpilkach i wąskiej spódnicy? Niektórzy się tak muszą ubierać do pracy. W takie dni wędrówka po mieście to jest kaskaderka.

Gość BXZ
Karolinko 25 tutaj nie lubia jak sie nad soba zachwyca, jak się chwali i jak się ma inne zdanie od ogółu. Niestety tu jak sie niezdadzasz z ogółem i nie włazisz nikomu w tyłek to lepiej nie pisac nic. Zawsze sie ktos przyczepi zmiesza z błotem wyzwie.sama widzisz. Wystarczy ze masz tipsy czy białe kozaki a juz cię wyzywają. Szmatławce. Popieram Ciebie.Jestem taka jak ty .

Gość karolina*25*
Ja wam powiez ze wyglad jest wazny,owszem ale to nie wszystko:o nie sprawi ze bedziemy szczesliwi,madrzy..........itp Wazniejsze jest to co mamy w sercu a nie jak wygladamy:)

Gość karolina*25*
Jestem glupia pizda zledwosca skonczylam podstawowke:p

Gość powiedzcie czy dla was
ja jednego dnia moglabym pisac, ze jestem piekna i takie tam co z tego jak drugiego dnia patrze w lustro i widze obraz nedzy i rozpaczy , przypominam potwora mysle ze karolina nie mial tu na celu pochwalenie sie bo co by jej to dalo , przeciez i tak nikt jej nie zna i nigdy nie widzial tylko uswiadommy sobie, ze pod jakims tam wygladem, nawet kiczowatym moze kryc sie wartosciowa osoba

ej ta panna z pasow była mloda....ja nie mowie ze przejełam sie jej tapeta tylko przeszkodzilo mi to ze szpile zaklada nie mogac w nich chodzic..ze wzgledu na warunki na chodniku... tapeta swoja droga ale to nie o to chodzi....chodzi mi tez o jej zachowanie.... kiedys byłam na zamku w Checinach....wychodzi sie tam po takich kretych schodach na wieze... nio i przed nami na ta wieze wybrala sie panna w szpilkach...i zalinowal jej sie obcas w schodku ktory byl zrobiony jak by z siatki... nio ubaw po pachy.... zastanawiam sie jak ona wyszla pod ta gorke zeby wogole wyjsc pod zamek.....

Gość zalozycielko topiku
powinnas sie leczyc psychicznie skoro wkurza cie to ze ktos chodzi w szpilkach po sniegu,jakas terapia dla nerwowych by ci sie przydala no chyba ze ten topik to taka twoja terapia,bo niby czemu ma sluzyc jak tak to zycze powodzenia

Gość Thumbba
Mnie tez to smieszy:)KObieta na obcasach wyglada sliczniejezeli umie w nich chodzic,a jesli idzie i macha rekoma tudziez rozstawia szeroko nogi zeby si enie przwrocic tpo wyglada groteskowo. Zreszta wiele kobiet nawet bez sliskich chdnikow nie potrafi chodzic na obcasach i wyglada jak paralityczki,zawsze bardzo mnie to smieszy:)

smiesza mnie twoje komentarze skierowane do mnie... odnosnie ze powinnam sie leczyc.........ja bede zakladac takie tematy jakie mis ie podobaja....... widzisz ile osob weszlo do rozmowy? to znaczy ze temat jest dobry........

Gość Panienka z okienkaoo
Miła... masz rację w 100% ja dziś włożyłam moje traperki z cieplutkim kożuszkiem, wielką czapkę (w której nie wygadam rewelacyjnie) ogromny szalik i długi puchowy plaszczyk z kapturem. Nie wyobrażam sobie abym mogla dziś biegać po mieście w krotkiej korteczce i w kozaczkach na szpilce. Ja cenię wygodę i to zeby być zdrową, ale są tez i takie ktore przede wszytskim musza być trendy....I bardzo im wspolczuję bo : mają problemy w poruszaniu się zimno im jak cholera na dodatek zaraz beda chorę a w przyszlosci beda miec problemy z korzonkami, nerkami i zatokami!!! Moim zdaniem to wszytsko wina rodzicow, bo te panienki przeważnie nie maja jeszcze skończonych 20 latek!!!!!

Gość Goniaaaaaa
jasne, powinni ustawą zakazać chodzenia w szpilkach, żeby takie ghłupie zakompleksione krowy, miały lepsze samopoczucie.

Gość Hyzika
Aja bym zabroniła chodzenia w traperach, rozumiem w gorach, na wsiach, ale w mieście?Chodza takie fleje i wnosza w tych buciorach do sklepów, klatek schodowych masą śniegu i błota. nie wspominając o kałużach w miejskich środkach transportu. Przebrzydłe kocmołuchy i brudasy.

Gość Szejkk
Akurat na obcasach to chodzą starsze kobiety, wiadomo inne pokolenie. Te obecne jest wykolejeone i dla nich z butow to wiosna , lato, jesień zima istnieją tylko koszmarne buty sportowe typu adidas, a zimą czasem równie koszmarne trapery lub cos w tym rodzaju. A jeszcze są martensy i glany. zero kobiecośći zero dziewczęcości. Rozumiem wycieczki, czy warunki super zimowe, gdzie przedzierac trzeba sie przez zaspy w kilkunastostopniowe mrozy. Ale W mieście , gdzie poruszamy sie po chodnikach, a temperatura jest wokolicach zera, ubierac się jak na Alaskę, jest rzeczą co najmniej śmieszną.

Gość zandarm
A mnie śmieszą panny chodzące po mieście, a ubrane jak do dojenia krow. Buty jakies nieforemne, okutane jak ruskie baby. Umrzec ze śmiechu można.

Gość upomniałas dziewczyne
Bo była w szpilkach?. jak ty głupia jesteś. Głupia i prymitywna, pewnie chodzisz mocno zaniedbana, i pełn ajestes kompleksów. Dobrze ktoś napisał, lecz sie dziewucha.....

Gość deyka
dawno się z podobna głupotą nie spotkałam, no może ten topik o brzydkim 7 kg noworodku mógłby z tym topikiem konkurować.

Gość I co jest z miłą
Zniknęła? Skończyła dzień pracy, wraca w swoich buciorach i burce do domku. przykre to jak niektórym łatwo pouczać innych, a zapominają o swoich obowiązkach. Durnej pannicy przeszkadzają osoby chodzące w szpilkach, wręcz je poucza, bo utrudniają jej poruszanie się chodnikiem", buhaaaa, a sam a w pracy godzinami przesiadują n a kafeterii. Czy to aby etyczne!!! Jeżeli ktoś ja zatrudnia to chyba w celu wykonania konkretnej pracy. A tak człowiek chce cos załatwić, a tu panienki go zbywają , bo zajęte klikaniem w internecie. WSTYD!!!!!!!!!!!!

Gość mazajka
Nie przesadzajmy, przynajmniej wiemy, że pracuje do 16, a dzisiaj przez ten topik posiedziała min dłużej. Oklaski dla tej pani, za jej pracowitość.

Gość na_na...
Bardzo chciałabym zobaczyc MIŁA.... typowa zakomplekiona szara myszka ktora na necie anonimowo zakłada topik aby ponabijac sie z dziewczyn. Co ciebie ochodzi kto jak chodzi ubrany???? Kobieta z klasą, pewna siebie i znająca swoją wartość nie nabija sie z innych. Zastanawiam sie jakie ty nosisz buty, bo tak sie składa ze raczej kazde buty (mam na mysli modne) sprawiają problemy w chodzeniu po śniegu. Moze ty chodzisz w niemodnych sprzed kilku lat kozakach, ktore odnawiasz tylko u szewca i zal ci tłustą dupe ściska za to ze faceci nie zwracają na ciebie uwagi. Jestes dla niech niekobieca. Mozesz oczywiscie tutaj zaprzeczac i pisac rozne bzdury, ale to co piszesz bardzo cie demaskuje. Szkoda mi cie ty pseudo kobietko Ps. Ja mam dwie pary kozaków. Jedne to są typowe szpileczki. Zakładam je kiedy nie ma sniegu. Wyglądam w nich bardzo fajnie i widze ze faceci o wiele bardzie zwracaja na mnie uwage włąsnie wtedy kiedy mam szpilki a nie te z grubymi obcasami:)

Gość na_na...
I nie wyolbrzymiaj ze dziewczyny w szpilach tarasują droge i chodzą z rozłaozonymi na boki rękami. Ja jakos tego nie widuje. Chodza po prostu troche wolniej i to wszystko

Gość Zona niemodna
A mnie zastanawia, skąd tyle agesji w polskim społeczeństwie. W Stanach taki incydent, ze ktos by na kogos wpadł skwitowany byłby uśmiechem i życzeniem miłego dnia. A tu dziewczyn a najpierw zwraca uwagę, a pożniej zakłada dumna z siebie topik. Całkim niedawno był artykuł w Polityce, albo Wprost, który opisywał właśnie i szukał przyczyn takiej agresji. Smutne to.

Gość exxplorer
hehehe:)Ale sie uśmialam:) Przestancie chrzanic ze tylko w butach na obcasie kobieta jest zadbana a w innych nie jest:) sam alubie obcasy ale wtedy kiedy mozna w nich normalnie funcjonowac.Chodzenie na szpilkach po lodzie jest glupota ot co,ale pzreciez nie od dawna wiadomo ze ludzia sa inteligentniejsi i mniej inteligentni,wiec nei ma co sie podniecac:) tak samo jak chodzenie przy -10 stopniach z odkrytymi plecami,bo biodrowki,krotki sweterek i kurtka do polowy pasa. Ale co tu komu tlumaczyc, chca niech chodza,one beda mialy potem problem ze zdrowiem a nie ja

Gość Ty miła
"Warunki chodnikowe", alem sie uśmiała. I NIEWYCHOWANA pisze się razem. Dalej nie czytałam bo mi sie nie chce. Uważam tylko, że ci miła zanadto atak zimy zaszkodził n a 'rozumek"

Gość uważajcie na studzienki...
taka dobra rada dla tych "debilek" które chodzą na obcasach zimą;) ale miałam dziś fazę lotu...:D tak, zaliczam sie do tych debilek właśnie:) chodzę na obcasach wiosną, jesienią, latem i jakoś nie wydaje mi się to mądre żebym musiała specjalnie na zimę kupować krótsze spodnie, żeby nie nogawki zamokły mi na niskich obcasach...poza tym, żal spojrzeń facetów...:D Jak widać albo rybki albo akwarium life is brutal a moda rulez;) 🌼

Gość Aksamitna ONA
może chodzenie" na szpilkach jest i głupotą", w szpilkach to juz inna sprawa. mnie to ani grzeje , ani ziembi, to prywatna sprawa każdego. A autorke topiku uważam, za bardzo niedojrzała, prosta dziewczynę. Słwnictwo, ortografia, wiele mogą o niej powiedzieć, jak dołożymy temat, charkterystyka dosyć składnie się układa. Niedouczona, niewykształcona panienka, ktora upchnięto po znajomośći do jakies marniutkiej roboty za marne pieniądze. Panienka z wdzieczności za marne pieniądze, wiekszośćc czaSU w pracy wykorzystuje na siedzienie na Kafeterii. A poniewaz, ubiera się bylejak, bo niby za co ma lepiej, nienawidzi, młodych , fajnie ubranych w dodatku studiujących dziewczyn. Klasyczny przypadek, jak frustracja rodzi agresywne zachowania.

czy tobie aż tak bardzo przeszkadzają dziewczyny w szpilkach? Ze musiałas zalożyć topic i każdemu chcesz wcisnąć swoją rację? Ze szpilki sa po prostu feeee.... Są poważniejsze problemy na tym świecie...:-)