Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miła

panny na obcasach na śliskich chodnikach.....

Polecane posty

\"no to teraz\" chcialas czyms zaimponowac ale nie lubie gdy ktos pisze tak o starszych osobach....zastanow sie... ty tez bedziesz stara...a tymbardziej one nie daja sobie rady i nie zakladaja szpilek......

Gość no to teraz
aj tam skazane......to niech zakupy zrobi jak sniegi stopnieja.... aj tam ustapi....jak ustapi skoro ledwo slyszy ...takie paskudne babuszyska

Gość powiedzcie czy dla was
a i musze powiedziec ze biale kozaczki, zawsze wygladaja kiczowato, chyba ze mailaby je na nogach nicole kidman

po pierwsze to nie są żadne stereotypy, bo czarne odrosty na białych tlenionych włosach wyglądały zawsze kiczowato, tipsy z zatopionymi w żelu cekinami również, niebieskie cienie i różowa szminka na ustach też budziły smiech. Ale zdarzają się kobiety, które mają tipsy, farbowane na blond włosy i potrafią wyglądac ładnie i elegancko:) nikt nie mówi, że długie paznokcie czy makijaż to kicz i tandeta - wysmiewamy tlyko typowe tandeciarskie klimaty:) kapujesz??

\"no to teraz\" pokazujesz swoja inteligecjie....i nie zdziwila bym sie gdybys to ty byla ta panna z przejscia..........

Gość no to teraz
nie mila..chcialam ci pokazac jak sie czyta cholernie durna wypowiedz.... bo ja o twoich dokladnie sadze to co ty o moich.... nie wyczulas ironii?? no w sumie moze nie wyczulas...bo tak wczułaś sie w swoja sądna role czepiactwa ze moglo do ciebie to nie dotrzec... sama chodze o kulach...i cholera musze uwazac na takie jak ty zeby mnie nie obsmarowaly na forum ze im przezemnie autobus uciekl...

ide na zakupy...pozdrawiam tych co potrafia chodzic na szpilkach i tych co nie potrafia i nie chodza... a te co nie potrafia i chodza niech sie zastanowia..... papa

\"no to teraz\" dodam jeszcze jedno.... dla mnie osoba okulach jest kims innym niz osoba na szpilach... ty sobie tych kul nie bierzesz poto zeby wygladac tredi i zeby isc za moda.... tylko musisz je miec zeby sie poruszac.... ja ta dziewczyne przeprosilam i poprosilam zeby mi zrobila miejsce i zeby uwazala wymachyjac tymi rekami... ona nie miala kul... napewno gdybym widziala ze ma kule albo jest starsza osoba nie odezwala bym sie nic.. chyba ze z pytaniem czy pomoc....nawet dzis wracajac do domu szlam za panem ktoremu poleciala noga i pomoglam mu wstac... przepraszam jesli cie to dotkneło.. ale chodzi mi o te panny co same prosza sie o inwalictwo...

Gość taktaktaktak
mila gruba,brzydka krowa:p

Najśmieszniejsze jest to,że wiele \"kiczowatych\" panienek widząc,że ktoś się za nią ogląda na ulicy myśli: a) kobietę - znaczy,że mi zazdrości b) mężczyznę- na pewno mu się podobam chyba żadna nie myśli o sobie,że wygląda śmiesznie.

Gość no to teraz
nie dotknelo mnie to...... nie lubie bezsensownej krytki....typu: ta jest glupia bo ma odrosty 2cm...a ta co ma 1cm..to juz jest fajna... nie lubie ludzi ktorzy generalizuja i sie czepiaja.... wiele smiesznosci jest na swiecie ......wiele beznadziejnosci...i glupoty...wielu roznych ludzi nas otacza...ale z nimi sie poprostu zyje a nie czepia...nie widze sensu wysmiewania sie z kogokolwiek...bo jak widzisz pozory myla...i nie wiecie co "kiczowate-wg was panienki" mysla jak ktos sie za nimi oglada...a moze wy tez wygladacie smiesznie??a chyba nie myslicie tak o sobie co?? troche tolerancji drogie PANIE!!

Gość taktaktaktak
Jasne:p Dziewczyna mysli dlaczego nie mam takiej figury jak ona:p a facet ach gdybym tylko mogl.....................:p

no to teraz czy Ty czasem nei przesadzasz? to jest forum, mówimy o tym co nas smieszy, bawi, bulwersuje, smuci:) nikt nie musi uczestniczyc w tej rozmowie, nie najeżdża się na nikogo konkretnie tlyko mówi o pewnych rzeczach:) przykro mi, że chodzisz o kulach, ale osoba na poziomie nie potraktuje Cię tak samo jak tych laseczek w wysokich szpilkach balansujących wokół rury w autobusie:) Tobie na pewno ustapiłabym miejsca:) tak samo, jak smiejemy się z babć pędzących sprintem do autobusu a potem sapiacych komus młodszemu nad uchem bo jest iles wolnych miejsc, ale one stoją nad kimś bo muszą usiąść za kierowca zaraz i przodem do kierunku jazdy:D czy za śmianie się z tego muszę zaraz dostac zjebkę?

Moja wypowiedź skierowana była do panny,która tak właśnie się wyraziła,że kobiety na ulicy zabiłyby ją wzrokiem za wygląd,a faceci na nią lecą.Poza tym obserwowałam podobne tematy i dziewczyny posądzone o \"kicz\" tak się wyrażały-kobiety zazdroszczą,faceci pragną.I kto tu myśli stereotypami??

jezeli aj em de czołzen łan twoja wypowiedz byla skierowana po czesci do mnie, to chcialam tu zauwazyc , ze ja nie napisalam, ze ktos mi zazdrosci czy cos, bo nie zauwazam na sobie ani wzroku pewlnego pogardy ani podziwu... pytalam o to co zdaniem dziewczyn wyglada kiczotowato

jest jedna sytuacja kiedy zadzroszczę - gdy widzę dziewczynę/kobietę z piekną gładką cerą, pieknymi rysami twarzy bez grama makijażu, wysportowaną, bez grama tłuszczyku i świetnie ubraną:) wtedy pochłaniam ją wzrokiem i widać, że to autentyczny podziw:) wtedy nie tylko podziwiam, ale też zadroszczę - zwłaszcza tej pieknej cery:)

Gość jagooo
ile dziewczyn tyle opinii o kiczowatym wygladzie...ot cała prawda

Poza tym co to za hasło \"kiczowatość wdłg.Was\"?A twoim zdaniem pomarańczowa twarz nierówno upudrowana nie jest kiczowata?albo sztuczne paznokcie oklejone ozdobami ,nie są? Pamiętajcie,że istnieje coś takiego jak kicz kontrolowany,ale osoba o takim stylu musi mieć tego świadomość,niestety w naszym społeczeństwie brakuje inteligentnych kobiet potrafiących trzymać kicz na wodzy.

I w drugą stronę-równie kiczowate są zaniedbane dziewczyny,w powyciąganych swetrach,obrośnięte tłuszczem ( z powodów innych niż choroba) wcinające jeszcze jakiegoś maksyfa,z tłustymi włosami. Należy umieć wyśrodkować i wówczas nikt nie posądzi Was o \"kicz\",ale może np o .....przeciętność.

lachudro,ja jeszcze takiej nigdy nie wdzialam:)

Gość a ja myślę że..
wszystkie "laski" w kozaczkach ponad kolano, po solarce(pomarańczowe) są żałosne, nawet nie muszą mieć tipsów, choć przeważnie mają, kurtki kończońce się tuż pod cyckami też są zajebiste-owszem, generalizuje,ale nie pozanłam nigdy tak wyglądającej "laski",która by miała osobowość

Gość karolina*25*
heheh ja i kicz:o No takiego czegos to mi nikt jeszcze nie zazucil:o Dlatego ze mam wlosy blond,tipsy,makijaz to zn ze jestem kiczowata?:o Jestem farbowana blondynka,ale na odrosty nigdy sobie nie pozwalam,chodze raz w miesiacu do fryzjera na farbowanie i raz w tygodniu na prostowanie ich:p Tipsy mam bo paznokcie mi sie lamia,mam zawsze french zadnych dodatkowych swiecidelek no chyba ze gdzies wychodze:p Makijaz bardzo delikatny,roz na policzkach i oczy podkreslone:p Zawsze jestem ubrana ladnie,wszystko musi do siebie pasowac,buty,torebka...............itp. I wiem ze ludzie ogladaja sie za mna nie dlatego ze jestem kiczowata:o tylko dlatego ze jestem atrakcyjna kobieta:p

miałam jedną babkę od ćwiczeń która prawie tak wyglądała:) byłam na wszystkich ćwiczeniach i jeszcze chodziłam na konsultacje, żeby ją popodziwiać:) takie cuda zdarzają się raz na milion:P a co najlepsze - jest tak sympatyczna, fajna i w ogóle, że gdybym była facetem, to normalnie tysiąc róż u stóp by miała:P

Gość jjjjjjjjja
karolina25 nie za duzo zachwytów nad sobą??

Gość karolina*25*
Ja sie nie zachwycam tylko stwierdzam jak jest:p Ale oczywiscie ze mam wady,jak kazdy:o

karolino...urode i styl to moze i masz...za to z intelektem gorzej

Gość karolina*25*
Natia ja napewno tak nie pisalam:o jak juz to ze na solarium nie chodze:p