Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doświadczona stara 30stoletnia

o co biega z tymi białymi kozaczkami

Polecane posty

Gość samica tapira malajskiego
I nie rozumiesz o co mi chodzi. Dla mnie to mogą być buty i za 5 000 ale jeśli to będą białe kozaczki to sorki, ale wolę te za 300 ale eleganckie, kalsyczne i stylowe.

A tamci nie tyle nie mieli szacunku (chociaz to akurat jest też prawdopodone, bo u snobów każdy, w butach za 300 zł to menel) co uznali, że człowiek będący głównym udziałowcem potrafi zachować się stosownie do sytuacji i przyjdzie, niech i w garniaku z Wólczanki a nie od Versacego, ale w garniaku.

no moze i powinien, ale czy to cos zmienia? Bylo cieplo i nie chcial sie dusic, bo tak wypada. Gdyby byli Ludzmi - to nikt nie podnioslby szumu i kazal ochronie wypraszac zgubionego w budynku turysty. Powinni podejsc do tego z dystansem, takim wlasnie, jak powinny przechodzic Polki kolo bialych kozakow. Bo nie wiadomo kto w nich idzie.

Miło się rozmawia, ale nie rozumiesz o co mi chodzi, a ja kompletnie nie wiem o co się czepiasz. Białe kozaczki, czy za 30 czy za 30 000 zł, od Prady czy z bazaru, są kiczowate. Ja ich nie ubieram, ale akurat mam gdzieś, kto je nosi i bynajmniej nie oceniam ludzi po spojrzeniu na obuwie, kolor włosów, czy model samochodu. ALe nie da się ukryć, że białe kozaczki to taki sam symbol kiczu, jak Marylin Monroe symbol sexu, chociaż połowie facetów się kompletnie nie podoba ...

Koniec końców się widzisz zgadzamy :D:D:D:D:D I wątpię, czy wraz z moim stwierdzeniem, że bk są niesmaczne, autorka usunęła je z szafy, więc o co tyle szumu.

W tym sezonie białych już się nie nosi chyba, w każdym razie nie widuję ich zbyt wiele na ulicach. Teraz przeważają długie czarne do krótkich spodni (rybaczki, bermudy) lub brązowe kowbojki do jeansów.

Białe kozaczki, czy za 30 czy za 30 000 zł, od Prady czy z bazaru, są kiczowate. Nie czepiam sie, tylko staram sie wytlumaczyc, ze ty tak uwazasz, a ktos inny nie. Co to wogole jest kicz. Paris Hilton jest kiczem? Mandaryna jest kiczem? Moze i sa, nie wiem, mi sa obojetne. Dlatego, ze to zywe osoby i maja swoj kanon i nic mi do ich kanonu. A marilyn Monroe byla symbole seksu na wojnie i po. Po niej symbolem seksu byla Pamela Anderon, teraz nie wiem kto jest symbolem. Tak samo moze by c z bialymi kozakami, wracajac do tematu. ze dzis uwazane sa za kicz - jutro moga byc symbolem bogactwa i snobizmu.

:P U siebie nie lubię U innych jest mi obojętne Chyba że w określonym zestawie "różowo-tipsowym" - wtedy budzi wesołość :D

Gość czrnula-la
a ja mam buty za prawie 8 baniek ..................................... ale brazowe nigdy biale a zmiluj sie dla mnie bialy to tak jak rozowy jakies barbi hahahah biale kozaki a za paznokciami zaloba bueheheh

Gość beznadziejny ten pogląd
z was to dopiero ofiary mody - mody na krytykowanie białych kozaczków!! hehehe Ja nigdy takich nie nosiłam, raczej do niczego by mi nie pasowały, ogólnie nie przepadam za bielą, ale uważam, że to dziecinada krytykowac buty tylko ze względu na kolor. Prawda jest taka, że efekt końcowy zależy od tego, jakie są to kozaczki, bo białe białym nierówne!! jak i od tego, do czego sie je nosi!! czasem potrafią wyglądac na prawdę ciekawie.. czego nie można powiedziec o niektórych kozaczkach czarnych, o kiepskim fasonie i wykonaniu, których dodatkowo właścicielki nie potrafia dobrac do reszty stroju. Biale kozaczki tandetne?? zależy... ale krytykowanie wszystkich białych kozaczków, tylko dlatego że są białe - to dopiero tandeta!! bardzo z resztą teraz modna! :-) do autorki - jesli masz ładne buciki i ładnie potrafisz dobrac do nich resztę stroju, to je noś!! na pewno nikt nie bedzie wytrykał Cię palcami, a jeśli ktoś zwróci uwagę ,to pewnie dlatego, że ładnie wyglądasz.. i tak sobie pewnie pomyśli, choc głośno powie, że WSZYSTKIE BIAŁE KOZACZKI SĄ OBCIACHOWE - po prostu taki pogląd to taka kiczowata moda :-p

do samicy czegos tam>>>> a można wiedzieć gdzie jest napisane, ze białe kozaki sa kiczowate ( na marginesie....kicz to tez styl, lepszy niz brak stylu)? a niby kto wyznacza kanony dobrego smaku i stylu? uzurpujesz sobie dziwne prawo do bycia alfa i omega w kwestiach mody, a sadze, ze przed klawiatura siedzi zwykla szara mycha w czarnych brzydkich kozakach