Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochałem się w....

Zakochałem się w...kochance

Polecane posty

... kochance:(

Gość swojej żony
co teraz...??? :o

nie wiem:)

Gość swojej żony
a czy one (żona i jej kochanka) o tym wiedzą? może jakiś trójkącik boszz:o

mam zobowiązania. Zona, dzieci.

Gość to dziel majątek
i spi**** z życia swojej żony może spotka kogoś, kto będzie zasługiwał na nią, a nie bzykał larwy za jej plecami

Gość To uważaj bo będzie ich więcej
żona, dzieci, kochanka( kwiaty, drogie kolacje, hotel, dobre wino, bachory ) I kto na to zarobi??

żona chce to ratować.

dlaczego znalazłem kochankę? ujrzałem ja na ulicy, sam zaczepiłem, była zjawiskowa.Oczy jej się same śmiały.Nie potrafiłem powiedzieć jej ,ze jestem żonaty.Zakochałem się od pierwszego spojrzenia.

wiem czego chcę.Jej. Ale mam dzieci, zonę, która przeżywa depresję i się leczy. Codziennie wybieram między milością a rozsądkiem.

miej chłopie odwagę na to, aby zrobic co nalezy, a nie użalaj sie nad sobą... czyja to wina, ze zrobułes skok w bok??? pewnie tej żony, co ma depresję.... takich dupków żołędnych jest całe mnóstwo, zabajerują niewinną kobietę, a póxniej sie pyta ludzi co mam zrobić... trzeba płacić za swoje czyny...

Gość prowokacja to nieudana
żaden facet na poziomie nie pytałby się w necie, co ma zrobić w takiej sytuacji. :P

kto pyta nie błądzi? Chcę być z kobietą, którą kocham ale odpowiadam za rozpad małżeństwa.Zniszczyłem dwie kobiety i nie znam rozwiąznia.

Gość zakochałeś się w..
swoim wizerunku przy tej osobie. jak kazdy zawsze. zdaje sie ze masz problem. to nie to ze zona cie nudzi. po prostu nie mozesz sie juz przy niej kreowac. kilka razy sie osmieszyles straciles moze klase, nie czujesz sie idealem a chcesz sie poczuc. przy nowej kobiecie tez tylko do czasu - pierwsze rozwolnienie po szampanie, potem za male zarobki. powiesz ze kobieta jest inna, lepsza. ale w koncu etap bedzie ten sam, bo to ty nigdy nie bedziesz inny. widocznie interesuje cie tylko jeden etap zwiazku. swiadczy to, ze nie jestes gotow do metamorfozy. wydaje cie sie pewnie ze nowa kobieta zmieni twoje zycie. a to tylko twoja potrzeba kreacji. do tego dojdzie dyskomfort i niesmak ze twoje dzieci gdzies zasypiaja bez ciebie.. ze gdzies cie nie ma wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia!

widocznie nie mam poziomu, ale alkohol zadziałał:(

Gość nie jesteś facetem
:P

a co na to twoja kochanka?...tez ma rodzine???...jestem ciekawa czy tak jak zone wprowadziłes w depresje?????..najpierw rozkochałes ..a jak pojawiły sie problemy to \'\'olałes\'\'!!!! bo teraz biedny mosio nie wie co zrobic..trzeba po głowce pogłaskac..bo taki biedny..nie wie co ma zrobic......

zaraz, zaraz.To nie tak. Zyłem z ta kobietą, mieszkaliśmy razem.Było mi cudownie.Ale szantaż emocjonalny żony, jej próby samobójcze zmusiły mnie do powrotu.I jest dzisiaj jak jest.

Gość kochanka zakochanego
do - to dziel majątek - tylko nie larwy wrrrrr :P

pytacie o kochanke? ODESZŁA!!!!

Gość Piotrusiu to znów Ty
? :O

Gość hahahaaaaaaaaaaaahhhaaaaaha
co za palancica, odeszła? buhahahaaaaahhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość omg...
jak się puszczają z żonatym (nie ma opcji zeby sie nie zorientowac - nie interesuje was, larwy, co ci wasi faceci robia poza bzykaniem was, jak spedzaja czas etc) to larwy zeby nie powiedzieć dziwki!! 😠

Gość zakochałeś się w..
czlowieku obudz sie... nie ma tej idealnej wersji zycia. nikt jej nie ma. przejdz z zona przez jej depresje. to moze byc twoje najciekawsze doswiadczenie. nie dziw sie jej - nie ma poczucia bezpieczenstwa. stracila klase w twoich oczach szantazem. a jak ocenilbys siebie? uwierz mi, cokolwiek wybierzesz bedzie to ta sama zyciowa breja. sam masz pewnie stany depresyjne, przed ktorymi nieswadomie uciekasz. mijala cie na ulicy? masz wrazenie ze nic nie moze cie minac?

a ja kocham tą ...larwę:) a z żoną jestem, bo mam dzieci i ona nie chce zrozumieć,ze...

taaa... a faceci, to biedne misie, które nie wiedzą co czynią... ktoś lub coś ich pcha w ramiona drugiej kobiety... zastanówcie się co piszecie!!!

Gość omg...
jesli kobieta wie, ze facet jest zajety to powinien byc dla niej nietykalny - tyle faceci ktorzy zdradzaja to dziw******* ale te babki nie lepsze