Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brak sił

Odechcewa mi się żyć!

Polecane posty

Gość Brak sił

Mam 27 lat. Od 4 lat w związku z chłopakiem, na razie nie jestem zdecydowana na ślub. Od 4 lat szukam stałej pracy, od 3 lat cierpię na zakażenie układu moczowego, od 2 lat cierpię na nerwicę lękową, od 1 roku biorę tabletki uspokajające, poza tym czasami odzywa się Zespół Jelita Nadwrażliwego, mam problemy (chyba jakieś stany zapalne) z pochwą, nie mogę ich wyleczyć, nie mogę sie pozbyć bekterii w moczu. Nie mogę się kochać z facetem, bo czuje ból i pieczenie, w ogóle mam chyba deprechę. Jak tu z tym żyć? Jak nie można normalnie funkcjonować.... :-( :-( :-(

Gość sowaforumowa
przepraszam, czy mogę spytac? kochaliscie się bez gumki?

Gość sowaforumowa
...bo skads się to zapalenie wzięło chyba, nie?

Gość Brak sił
Kiedyś kochaliśmy się i z gumką i bez. No właśnie tak po mniej więcej 3 miesiącach bycia razem zaczęły mi się problemy z pochwą i z cewką moczową. leczę się do dziś i nie mogę :-(

Gość sowaforumowa
a no właśnie:o

Gość Brak sił
I co teraz mam zrobić? Brałam już mase antybiotyków na pęcherz i nic nie zwalcza tych bakterii i tego pieczenia w cewce. Pochwę też leczę różnymi specyfikami, ale boli, że nawet palca nie mogę włożyć. Kiedyś wkładałam 3 i nawet nie jęknęłam :D Jeśli chodzi o badanie ginekologiczne to: cytologia od kilku lat grupa II, byłam u kilku ginów i stanu zapalnego ani czego innego nie stwierdzili, Bakterii w pochwie nie mam! Więc czemu piecze i boli? Badania hormonalne tez robiłam i są w porządku. Aha, jeszcze dodam, ze z tego wszystkiego, stresu, nerwicy strasznie wypadają mi wlosy :-( Została mi już 1/3 :O

Gość sowaforumowa
ten facet to Ci chyba daje to wspracie bardzo średnie :o

Gość Brak sił
On mnie nęka od kilku lat o weselu i slubie :O

Gość sowaforumowa
a Ty się nie dajesz? :D nie chcesz ślubu?;)

Gość niech Cię nie nęka o ślubie
i weselu,najpierw musisz dziewczyno się wyleczyć ze wszystkich tych chorób!!!Twoje zdrowie jest najważniejsze a ślub i wesele poczeka!!!!!!!!!!Znajdź dobreg lekarza,popytaj się wsród znajomych,poszukaj lekarzy w necie. Poza tym podejrzewam,że to Twój chłopak zarazil Cię tym syfem(jak kochaliście się bez gumki) i stąd Twoje dolegliwości:-o

Gość co Wy z tym ślubem
niech najpirw dziewczya się wyleczy!!Gdy człowiek jest chory to ślub jest ostatnią rzeczą o jakiej myśli....

Gość Brak sił
No właśnie! On też czasami odczuwa jakieś pieczenie w cewce, też brał masę leków i nic :-( Chciałabym kiedyś wyjść za mąż, urodzić dzieci itp. Ale jak tu byc w ciąży i brac leki uspokajające? To wykluczone! Albo jak urodzić dziecko jak piecze cewka czy to pocghwa, juz sama nie weim :O

Gość zacznij sie leczyć u DOBREGO
lekarza,niech ten Twoj facet też sie leczy bo to on Cię zarazil,jeśli Ty się wyleczysz a on nie,to potem nadal będzie Cię zakażał:-o

Gość Brak sił
Ale ja już byłam u specjalistów i zero efektów. Czasami była ulga, ale to tylko chwilowe, dolegliwości znowu powracały mimo, że współzycia nie było. Zastanawiam się teraz nad autoszczepionką, bo antybiotyki nie tępią tych bakterii nic. Naprawdę te ostatnie 3-4 lata to piekło! I tak jakby zmarnowane. a życie wcześniej było takie piękne! To przez te wszystkie dolegliwości nabawiłam się nerwicy. Wydałam masę kasy, której i tak prawie nie mam, bo nie mam stałej pracy. Spróbuję jeszcze raz pić zioła odkażające drogi moczowe. Do gina pójdę w lecie na cytologie i kontrolne badania. On też już rozkłada ręce, bo nie wie co mi jest.

Gość Brak sił
Czasami w nocy płaczę w poduszkę, że mam te schorzenia i zwątpiam czy kiedykolwiek się wyleczę.... :-( :-( :-( To nie jest życie normalne!!!! Tak jakby życie mi uciekało a ja z niego nie korzystam.

Gość nie czekaj do lata
idź do gina,teraz,im szybciej zaczniesz się leczysz tym lepej dla Ciebie!W końcu musi byc dla Ciebie jakiś sosób leczenia,coś w końcu musi Ci pomóc!Nie poddawaj sie,walcz,mloda jestes,całe zycie przed Tobą,nie rezygnuj z niego!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie czekaj do lata
i KONIECZNIE zaprowadź do lekarza swojego facta,niech w koncu wyleczy on ten stan zapalny i niech przestanie Cię zarazac😡Poza tym nieleczone choroby ukladu plciowego i moczowego moga byc przyczyna bezplodnosci,zarowno u kobiet jak i u mezczyzn!!!A wiec do lekarza,OBOJE!!!!!!!!!!!!!

Gość nie czekaj do lata
aha i mam nadzieje ze Twoj facet nie zaril sie tachoroba od jakiejs panienki o potem przekazal ten syf Tobie:-o

Gość Brak sił
W dodatku ciągle mam jeszcze te dreszcze, brrr. Na nogach i ramionach mam masę krosteczek, to jakieś rogowacenie mieszków i wiem, że to nieuleczalne, ale z tym jakoś mogę funkcjonować.

Gość Brak sił
Czasami są takie dni, że nic mi nie dolega, nie piecze itp. Nie raz próbuje odstawić leki uspokajajace, ale niestety objawy nerwicy wracają... Mam nadzieję, że się pozbędę tego natręctwa lękowego. Wiem, że robię widły z igły, że to nic poważnego co mam, ludzie mają gorsze problemy, ale wierzcie mi, to tez uprzykrza życie, w dodatku jak coś piecze czy boli to wiecie jak to jest... A tak w przypadku cewki od 3 lat.

Gość dziewczyno do lekarza

Gość azile
jesli moge cos poradzic...to zrob badanie moczu,ogolne badanie i posiew,bakteriologiczne badanie pochwy,jednoczesnie wszystko...zobaczysz jakie beda wyniki,moze masz bakterie coli???albo moze tez byc grzybica,ty i partner,wtedy musicie jednoczesnie razem sie leczyc,bo inaczej on cie zaraza i odwrotnie.Jesli nie ma przyczyny(przekonasz sie po wynikach)to moze byc problem psychologiczny,czytalam o tym,bo mialam podobne problemy w twoim wieku.Ksiazka nosi tytul:Choroba duszy czy ciala,jesli jestes zainteresowana to podam autora,teraz nie chce mi sie szukac.To ksiazka tylko dotyczaca pieczenia pochwy,cewki i pecherza u kobiet i jakie sa przyczyny.

Gość lilien
z całego serca polecam psychologa!!!! skąd jesteś może będę mogła pomóc?

Gość azile
przyczyny jak najbardziej moga byc psychologiczne,u mnie byly,ale tez wyniki byly kiepskie,ale wiadomo,ze psyche dziala na cialo

Gość do azile
napisz prosze cos wiecej o tej ksiazce. tez jestem tym zainteresowana. mysle ze w duzej mierze mam jakis problem psychiczny. a moja historia tak jak autorki jest długa. odczuwam ciagle pieczenie lub swedzenie. robiłam kilka posiewów najpierw były grzybki ale teraz posiew mykologiczny ok. dalej swedziało, wiec w koncu w desperacji zrobiłam wymaz z szyjki macicy na chlamydie i wyszedł wynik dodatni, natomiast z krwi ujemny. nie wiem o co chodzi. w kazdym badz razie zaczynam dzis kuracje antybiotykiem na chlamydię. mam nadzije ze moje problemy z miejscami intymnymi sie skonczą

Gość azile
Dr Sylvain Mimoun Choroba duszy czy ciala? - Zaburzenia psychosomatyczne u kobiet,ona jest stara 1994 rok,ale moze jest juz nowsze wydanie,albo bedzie jeszcze stare.Polecam goraco,choc porusza ona raczej glownie problemy psychologiczne,podaje jednak tez rozne przyklady kobiet z pieczeniem,swedzeniem i w sumie wyniki raz dobre raz zle,ale jak sie tak glebie doszukiwac to zawsze wiazalo sie to z jakims wydarzeniem.Ja ciagle mialam problemy z pecherzem,teraz jest lepiej,ale w tej ksiazce przeczytalam super tekst o zapaleniach przewleklych pecherza...polecam kazdej kobiecie

Gość azile
dla wszystkich kobiet,ktore maja zaburzenia psychosomatyczne

Gość no to sie zalamalam
To mnie zdolowalas Poznalam chlopaka, po krotkim czasie poszlismy do lozka i to bez zabezpieczenia, przez ok 1,5-2 ms bylo super, czerpalam z sexu sama przyjemnosc a pozniej pojawily sie te same problemy Za kazdym razem kiedy probowalismy sexu, odczuwam bol i pieczenie jak nie robie nic, to zupelnie nic mi nie dolega, a jak tylko dochodzi do nawet malych pieszczot, od razu pojawia sie problem bylam u lekarza, ostatnio znowu mialam leki, ale wszystko wraca zauwazylam tez ze chyba nie moge sie golic maszynka, bo za kazdym razem pojawia sie jakis bolacy guzek w okolicy, i znika po masci ichtiolowej ta sama sytuacja, leczenie i co dalej tez nie chce tak zyc !!!

Gość no to sie zalamalam
ostatni sex, w ogole piszczoty mialy miejsce w lipcu, w grudniu znowu mialam swedzenie i pieczenie, po llekach ustapilo, ale o sexie nie ma mowy, bo nie ruszajac, jest super a probujac tylko, od razu pojawia sie problem