Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artiii

mam doła

Polecane posty

Gość artiii

mam doła. Oddawałem całego siebie, a ona zajeta robieniem dwóch kierunków studiów, chciała załatwić wyjazd na staż za granicą. Gdy dowiedziałem sie o nagich zdjeciach i filmach kt przesyłał jej jakiś znajomy zerwałem. I pisze teraz ze chce rzucic całą swoją kariere i że zrozumiała ze najważniejsze to jest szczeście i miłosć do mnie. a te zdjecia i filmy przesłał jej choć tego nie chciała (i twierdzi że chciała to wykorzystać przy szantażu, bo on ma praktyke tam gdzie ona chciała i mógłby jej pomóc). Czy warto?

Gość sdbckjih
"i twierdzi że chciała to wykorzystać przy szantażu, bo on ma praktyke tam gdzie ona chciała i mógłby jej pomóc" matko co to za laska...skoro kariere rozpoczyna od takich posuniec...wspolczuje, ja juz bym jej podziekowala, zreszta skoro ci wyciela taki numer z tymi fotami to skad wiesz ze nie zrobila innych gorszych rzeczy...to chyba typ osoby ktora dazy do celu po trupach...nic fajnego

Gość artiii
twierdziła ze sama nie wie po co to trzymałą i dodała ze moze chciała zaszantażować? sama nie wie po co.

Gość sdbckjih
wiesz co zastanow sie...tak naprawde to pokieruj sie tym co podpowiada ci intuicja..ty ja znasz, a ja moge wydac swoja opinie na podstawie tego co piszesz...ale skad masz pewnosc ze nie robila innych rzeczy skoro ukrywala przed toba zdjecia jakiegos golego faceta...przeciez gdyby bylo tak jak mowila ze chce nimi go szantazowac (co dla mnie jest chore i uwazam ze laska nie ma kregoslupa moralnego) to mogla ci o tym powiedziec...przeciez jak sie kogos kocha to nie powinno sie miec tajemnic i to w dodtaku takich

Gość sdbckjih
a druga spraa to z tego co piszesz nie byles na pierwszym miejscu...wazniejsze bylo robienie kariery......i to w jaki sposob..no zenada (chodzi o szantaz), moze teraz nagle jak jej podziekowales to brakuje jej osoby ktora moglaby traktowac jako rzecz drugorzedna

Gość artiii
wiem. Przyznałam sie że to chore, ze cheć spełnienia ambicji okazały sie wyniszczajace i zaćmiło jej oczy. mówi że chce cieszyć sie z prostych drobnostek ale ze mną. Byliśmy razem prawie 5 lat:(

Gość artiii
Bardzo ją kochałem, planowałem zareczyny w walentynki, poczułem się jak największy kretyn na świecie:(

Gość sdbckjih
wiesz..kazdy zasluguje na druga szanse, jesli czujesz ze tego chcesz to sie nie zastanawiaj;) radze ci jednak zebys przygladal sie uwaznie temu zwiazkowi bo moze sie okazac ze to tylko tak miodowy miesiac....a po jakims czasie znow bedziesz spychany na drugi plan....w takiej sytuacji radze ci zebys sie z nia rozstal bo przeciez zaslugujesz na to zeby byc szczesliwym i byc dla drugiej osoby najwazniejszy

Gość sdbckjih
ale oczywiscie trzymam kciuki i zycze powodzenia.....5 lat to kupa czasu przeciez ;)

Gość julittka
prawdziwa milosc nie jedno przetrwa i napewno przez te 5 lat nie jedna probe razem przezyliscie ...raz jest lepiej a raz gorzej przeciez....ale jesli postanowisz wrocic do niej to bacznie ja obserwuj i ustal jakies drobne zasady ktore to wasze wspolne zycie zmienia....wiesz podziwam Cie strasznie ze chciales sie oswiadczyc i zerwales ...kurcze ale biedaku musisz cierpiec ...strasznie mi przykro...ale wszystko napewno bedzie ok musi byc ;]

w sumie to ty wiesz najlepiej ale te zdjecia fakdz dziwna sprawa ale w sumie nie nie fdziwna ona ma jakies kompleksy