Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka05

wymioty u miesięcznego dziecka

Polecane posty

Właśnie skończyłam karmienie butelką dziecka a kiedy go podnosiłam do odbijania zwymiotował wszystko co zjadł, tteraz leży spokojnie, ja też się uspakajam ale się potwornie wystraszyłam.ćzy to może być coś poważnego? Półtora godz. temu zjadł z piersi ale raczej się nie najadł do syta bo mam niewiele pokarmu a przed butelką był kąpany i spokojny.pomocy

Gość wymioty czy
po prostu wróciło wszystko w tej postaci co weszło? za bardzo się najadł i cofnęło się. to się zdarza.

jeśli nie płacze to chyba głodny nie jest mógł wymiotować z przejedzenia albo nałykał się powietrza... spóbuj go nakarmić piersią teraz, jak nie będzie chciał to raczej jest najedzony..

przejadl sie, nic sie nie martw najpewniejszy sposob na pawia u takiego maluszka to dac mupiers raz za razem, z glebokim przekonaniem ze sie nie najadl, bo masz malo pokarmu. wlasnie Ci udowodnil ze masz :) Mnie sie tez tak udalo kilka razy, potem wyluzowalam, i przyjelam ze pokarm mam :) Pozdrawiam !

dzięki dziewczyny za uspokojenie, z tym moim pokarmem to niebardzo bo właściwie to dopiero zaczynam,przez trzy tyg. nie miałam w ogóle a teraz jak ściągne to 10-20 ml. to max ale chciałabym żeby mógł się najeść, bo z butli to ciągnie już 150. Pozdrawiam