Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 Hej dziewczyny, mam prośbę. Możecie mi przypomnieć, jakie krem poleca dr Brzuchanski na smarowanie blizn po operacji piersi? Będę wdzięczna za odpowiedz. Przy okazji 4 stycznia miałam zabieg wiec jeśli któraś ma jakieś pytania to zapraszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwowin Napisano Styczeń 13, 2017 Dr.Brzuchanski mi polecał cotratubex ale ja byłam uczulona. Z władnego doświadczenia polecam Bliznasil dwa razy dziennie . Jest rewelacyjny moja blizna na brzuchu prawie nie jest niewidoczna. Tylko trzeba systematyczności a naprawdę maść świetna. Miałaś powiększenie piersi czy podniesienie inaczej plastyke piersi. Ja mam 8 marca plastykę piersi bez powiększania. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malamalutka Napisano Styczeń 13, 2017 Hey byłaby wdzięczna gdybys napisała jaki rozmiar masz czy pod mięsień czy gruczoł i jak po zabiegu sie czułaś ? Dziękuje z góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2017 Witam ponownie dziewczyny. Co do kremu na blizny to nadal proszę o info bo narazie żaden z podoanych nie jest tym który proponował Pan dr. Natomiast w kwestii mojej operacji miałam zabieg powiększenia piersi. Wybrałam implanty Eurosilikon rozmiar 305 ml pod mięsień. Nie powiem żeby to był najłatwiejsze tydzień w moim życiu ;) jednak implant pod mięsień to duże obciążenie dla organizmu. Bardzo ciężki był dla mnie pobyt w szpitalu szczególnie noce ponieważ ze względu na bardzo duża dawkę narkozy (wazę 45 kg a dr powiedział ze musieli mi podać ilość jak na 80 kg) nie działały na mnie środki przeciwbólowe. Pytajcie jak chcecie wiedzieć coś konkretnego. Podam tez na wszelki wypadek maila: jjoanna.walczak@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2017 Mnie kazał smarować cepanem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2017 Mi chyba tez polecał cebulkowy cepan.. później miałam contratubex a później bio oil. Nie powiem który najlepszy.. bliznę i tak widać dalej po 3 latach. Taka skóra i brzydko wykonany szef.czy któraś dziewczyna stąd będzie 18.01? Jeśli tak to się zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2017 Niedługo mam operację nosa u Doktora. Wiecie ile przed operacją należy wykonać telefon do Pani anastezjolog aby obgadać wszystko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2017 Oraz jak to jest że ściągnięciem gipsu po 10dbiach po operacji nosa? Mam troche daleko. Można samemu ściągnąć ten gips czy konieczna jest pomoc pielęgniarki / lekarza? Jeśli tak to gdzie mogłabym ściągnąć ten gips aby nie jechać specjalnie 400km w jedną stronę? Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iwonawin Napisano Styczeń 18, 2017 Może jest chętna osoba na termin plastyki piersi na 08.03.2017. Mój mail iwonawin@vp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2017 Co do nosa to do dr Brzuchańskiej trzeba dzwonic dwa tygodnie przed operacją a co do gipsu to bym nie ryzykowała sciągania gdzie indziej bo nie wiesz do końca jak wyszła operacja i jak wygląda nos i w razie nie zadowolenia nie wiem czy doktor zrobi poprawkę.Ja po pierwszej operacji miałam nos skręcający na lewo i do tego jeszcze opadł a poprawkę miałam po roku,tak więc zastanów sie czy warto ryzykować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2017 I jeszcze co do poprawki to jednak poprawiła to co było złe po pierwszej operacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2017 Musiałaś za poprawkę płacić ? Robiłaś u brzuchanskiego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2017 poprawka była za darmo tylko płaciłam za pobyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2017 To mnie trochę uspokaja ze poprawił za darmo. Jak długo leżałas po operacji w szpitalu? Niby pisze ze 3 dni powinno sie zostać s jak jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2017 Ja właśnie wczoraj miałam operacje nosa. Konkretną bo było robione wszystko. Jutro wypis. Oczy mam tak spuchnięte ze jak otwieram to cały czas łzawią. Nos sam w sobie nie boli. Po prostu czuć ze było grzebane. Czlowiek ogólnie może chodzić i funkcjonować. Pierwszej nocy sikanie tylko do baseniku. Od rana już pozwalają do toalety iść. Jedzenie to oczywiście jakieś papki. Żeby to jeszcze była zmielona zupa.. a to jakieś gęste mleko na słodko, słono, jakaś żółta gęsta woda itd.. trzeba zjeść żeby mieć siły i już..smaku poza słodkim i słonym i tak się nie czuje. Szkoda ze na tym forum tak mało dziewczyn opisuje swoje operacje. U furmanka było zupełnie inaczej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malamalutka Napisano Styczeń 19, 2017 Jestem mega ciekawa jak sie udała Twoja operacja jakie badania musiałaś wykonać przed zabiegiem? Czy mogłaś zrobić je na miejscu ? W innych klinikach leży sie 3 dni w papierach tez jest napisane pobyt do 3 dni. Szczerze nie jestem za bardzo zadowolona ta obsługa nawet przed operacja jakos wyjątkowo sie nie starają słaby kontakt itp No ale cóż jestem zdecydowana zapłacone pieniądze termin ustalony! Mam nadzieje ze dr Brzuchanski potrafi dobrze robić nosy! Mało info na necie zero negatywnych opinii wiec mam nadzieje ze oddaje sie w dobre ręce ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2017 Jak to zapłacone pieniądze? Ja nic nie płaciłam prZed. Tylko w dniu operacji. Kontakt jest słaby przed owszem. Ale doktor bardzo miły już na miejscu. Badania robią w rano w dniu operacji. Krew, mocz, EKG. Trochę latania po szpitalu zanim się trafi na sale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2017 Ale wy robicie operacje w Czechach? Ja robię w Bielsku wiec chyba inne zasady tam są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anet_nia Napisano Styczeń 20, 2017 Witam, Jestem właśnie po konsultacji u Dr. Brzuchańskiego w Bielsku, ustalił mi termin korekty nosa na 07-04-2017r. Przyznam szczerze że tak szybki termin mnie zaskoczył...ale akurat ( jak się dowiedziałam w dziale planowania operacji) dostali nowe terminy i mi się poszczęściło. Jestem mega zestresowana, ale i szczęśliwa że wreszcie się odważyłam na realizację tego marzenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anet_nia Napisano Styczeń 20, 2017 co do płatności to w Bielsku wygląda to tak: 25% do 7 dni od podpisania umowy, reszta w dniu zabiegu, 1-wsza konsultacja -150zł na 2 tygodnie przed zabiegiem należy wykonać zlecone badania, i wyniki skonsultować z anestozjolegiem - żoną dr. Brzuchańskiego, potem wieczorem dzień przed zabiegiem - należy wykonać zalecony zastrzyk....no a potem do kliniki , operacja, na 3 dzień wypis do domu... co dalej ..dowiemy się" w praniu " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2017 To ja idę pierwsza pod nóż ;) tez operacja nosa nie mogę sie doczekać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2017 Z nosem jest o tyle dobrze ze on po operacji jako tak nie boli. Czuje się tylko go przez te strony co go rozpychają..bardziej bolał mnie welfron w ręce. No i oczy ! Oczy tragedia.. jak mnie wybudzili miałam wrażenie ze mam w nich piach..tak tez im powiedziałam. Nalali kropelek. I odrazu lód na oczy i na sale. Nie spałam całą noc...oczy cały czas we łzach. Rano po śniadaniu zdrzemnęłam się 2,5 godz. Trzeba uważać bo jak się buzie przymknie to budzisz się dopiero jak juz się dusisz Hah. Samopoczucie po śnie się poprawiło odrazu. W tym dniu tez był problem z oczami i cały czas lód kładłam. Druga noc była już Ok od jakiejs północy. Wyspłałam się za wszystkie czasy do 6. Z oczami było już trochę lepiej.. ale jak długo miałam otwarte to wraz łzawiły No i jak się schyla to tez dokuczają o wtedy nos trochę boli. W środę była operacja.. a moje siniaki tak naprawdę dopiero nabierają koloru.. z wiśniowego w ciemne bordo..narazie jestem przerażona bo nosek mam mega zadarty do góry. Sapki są aż tak naciągnięte ze ciągną też górną wargę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2017 Konsultacja w Czechach kosztuje ok 50 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2017 U mnie jest dosyć spora cześć chrzestna do poprawy kość nie będzie w ogóle ruszana i słupek trzeba poprawić jedna dziurka jest większa i nos lekko krzywy ciekawe co wymodzi lekarz mówił ze trzeba wyciąć piłeczkę i podnieść lekko do góry zrobić seksowny nosek i spróbować słupek poprawić :) oby siniaków nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2017 U mnie, garbek, szerokość słupka, kartofelek czyli piłeczka, trochę prosiłam żeby skrócił go bo dość mocno odstawał od twarzy, No i tez jedna dziurka trochę roznila się od drugiej i coś miał przyciąć. Także mój nosek został potraktowany konkretnie. Stad tez taki obrzęk duży oczu. Cieszę się ze po ponad roku od kiedy starałam się o termin,mam to już wreszcie za sobą i liczę na to ze nie będzie potrzebna żadna korekta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 22, 2017 Dziewczyny czy jest realne ze ktoras zrezygnuje z terminu u Brzuchanskiego ale tylko miedzy 6-12 lutego juz na zabieg powiek??tylko moge wtedy,jestem wstanie dac odstepne:)czy uda sie od razu na zabieg w ogole bez wczesniejszej konsultacji i wyslanie do doktora zdj?na stronie znajde do niego tel bezposredni a nie na tejestracje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAnna Napisano Styczeń 22, 2017 Witam dziewczyny mam operacje u Doktora 5 czerwca ( lifting piersi i poprawkę boków po plastyce brzucha jednoczesnie) może któraś z was też ma taki termin operacji warto by się wybrać razem zawsze raźniej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2017 Dziewczyny, jak się kontaktujecie z doktorem żeby ustalić termin korekty nosa w Czechach? Wysłałam e-mail ale nie odpisuje? Macie jakieś namiary? jak długo czekałyście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zlosnicazla 0 Napisano Styczeń 23, 2017 świetny chirurg, super podejście no i efekt piękny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2017 Ja czekałam bardzo długo. Od pierwszego maila do ustalenia terminu chyba z 3 miesiące minęły. Dzwoniłam do niego do jego żony na rejestracje, pisałam maile SMS.az wkoncu któregoś dnia Odp na sms ze mój mail wpadł do spamu. Szybciej będzie umówić się przez rejestracje na konsultacje i wtedy poda Ci termin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach