Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2016 Mam takie pytanie, ile koron kosztuje konsultacja u dr. Brzuchańskiego, znalazłam cennik ale z roku 2014 nie wiem czy te ceny są aktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAneta79 Napisano Kwiecień 25, 2016 w 2015 o ile dobrze pamietam płaciłam 300 koron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 4, 2016 do Veronika89. Mam konsultacje w tym samym dniu co Ty :) skąd będziesz jechać? Może wybierzemy się razem? Podaje swojego maila majka2089@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Veronika89 Napisano Maj 4, 2016 Odpowiedziałam Ci, sprawdź meila :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiaczy Napisano Maj 5, 2016 czarnula61 jaki koszt powiek? chcę się zapisać do doktora bo poleciła mi go koleżanka, ale nigdzie cennika nie mogę znaleść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 6, 2016 Witam, czy ktoś zna ceny plastyki powiek dolnych w Czechach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 10, 2016 Hej, mam pytanie do dziewczyn które miały juz operację jak się płaci w koronach w złotówkach czy mozna kartą . Pytam bo juz za miesiąc mam operację. Proszę o odpowiedz,. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 14, 2016 Hej kto mi poda adres strony internetowej kliniki. Jula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jastyna_iga 0 Napisano Maj 30, 2016 Cześć ,mam do was pytanie. Wybieram się jutro na pierwsze spotkanie do Dr.Brzuchańskiego na powiększenie piersi. Czy po konsultacji w tym dniu robią zabieg piersi? czy jest możliwość w czechach zabrania na raty piersi ? Jaka cena w całości całego zabiegu ? Proszę o opinie operacji ,gojenia oraz jak wygląda przebieg całej operacji ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jastyna_iga 0 Napisano Maj 30, 2016 Cześć ,mam do was pytanie. Wybieram się jutro na pierwsze spotkanie do Dr.Brzuchańskiego na powiększenie piersi. Czy po konsultacji w tym dniu robią zabieg piersi? czy jest możliwość w czechach zabrania na raty piersi ? Jaka cena w całości całego zabiegu ? Proszę o opinie operacji ,gojenia oraz jak wygląda przebieg całej operacji ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2016 Dr robi operację ale innym pacjentkom. Żeby mieć operację trzeba ustalić termin , czekasz od miesiąca do trzech. Jeśli jutro masz konstrukcje umowiona to nie będziesz miała operacji. No chyba że konstrukcje miałaś mailową i dr wyznaczył na jutro operację. Co do ceny to koszt ok 9 tys a to zależy od implantów czyli jaka firma i kształt. Jak jutro masz konstrukcje to wszystkiego dowiesz się od dr. A i cena zależy od kursu korony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jastyna_iga 0 Napisano Maj 30, 2016 Dziękuję za Informację, a jest mozliwość na raty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2016 Nie mam pojęcia bo placilam gotówką. A nie lepiej wziąć kredyt w pl? Ja np uważam że najkorzystniejszej wychodzi w banku spółdzielczym. Żeby nie było że to reklama, to jest moje osobiste zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justyna_iga Napisano Czerwiec 1, 2016 Cześć które implanty bardziej polecacie Anatomiczne czy okrągłe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2016 Jak to polecacie? Przecież kształt dobiera lekarz a to zależy od twojej wyjściowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2016 Czy ktoś robił u tego doktora nos? Jaka jest cena za całkowitą korekcje (z krzywą przegrodą)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 22, 2016 Robilam rok temu nos. Cena cos okolo 4 tysiecy zlotych. Doktor nie robi przegrody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa 79 Napisano Lipiec 18, 2016 Witam, czy któraś z Was przesuwala termin operacji? Ja mam na 22.sierpnia wyznaczoną operację powiększenia biustu i nie mogę w tym terminie :-( Chciałabym ją przesunąć na koniec roku, ale nie wiem czy jest jakaś szansa na to tak żeby nie stracić zaliczki. Chciałabym się poradzić zanim będę kontaktować się ze szpitalem, z góry dziękuję za pomoc. PS..Może jest ktoś chętny kto się chce zamienić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 19, 2016 Bez problemu mozesz zmienic termin operacji. Nie stracisz zaliczki. Moze akurat ktos zrezygnuje i doktor znajdzie dla Ciebie miejsce pod koniec roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa 79 Napisano Lipiec 19, 2016 Dziękuję za dobrą wiadomość, a nie wiesz czym wymagają jakiegoś usprawiedliwienia typu zaświadczenie lekarskie bo w moim przypadku to sprawy rodzinne. Czy to trzeba bezpośrednio do doktora, bo już próbowałam ale on nigdy nie odbiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 19, 2016 Dobrze byloby gdyby udalo Ci sie zalatwic jakies zwolnienie lekarskie, np. zapalenie oskrzeli, angina, stan zapalny czegos tam. Ale jesli to sprawy rodzinne to kontaktuj sie z doktorem i z nim ustal przesuniecie terminu na koniec roku. Zaliczka nie przepada w takim wypadku, jesli tylko termin przesuwasz. Jesli rezygnowalabys z 22-go sierpnia na amen to wtedy zaliczka przepada. Kontaktuj sie z doktorem we wtorki okolo 12, wtedy najczesciej odbiera. Numer na recepcje +420 558 309 234. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 20, 2016 Czy doktor odpisuje na maile? Ma ktoś do niego maila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa 79 Napisano Lipiec 20, 2016 Dziękuję bardzo za podpowiedź ☺będę próbować, a jeśli chodzi o maile to ja pisałam i raczej nie ma co liczyć że odpisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 26, 2016 Czy doktor potrafi zrobić korekcje uszu czy też jest to za trudny zabieg jak dla niego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 26, 2016 ile kosztuje konsultacja u tego doktora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2016 Doktor nie robi uszu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2016 Nie robi Dr Brzuchański uszu? Na pewno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2016 Na milion %. Robi piersi, nosy, brzuchy, powieki gorne, powieksza usta, wycina pieprzyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bettya Napisano Lipiec 28, 2016 do Ewa79 Ewa, napisz mi swojego maila - pogadamy... , ja mam termin na piersi na 19 września i chętnie się zamienię na 22 sierpnia, jeśli Ci odpowiada taki termin, bo piszesz że pod koniec roku chciałabyś, zawsze to miesiąc... napisz: beatakrosno@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość soniaw Napisano Sierpień 5, 2016 witam , mam ustalony termin na piersi prawie na połowę grudnia.Czy któraś z Was nie chciałaby się zamienić na taki termin aby wypadał pod koniec jakiegokolwiek wczesniejszego miesiąca? Mam taką pracę terminową niestety że najbardziej pasowałby mi termin zawsze pod koniec miesiąca. Czy w ogóle można zamienić się terminem? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach