Gość gość Napisano Styczeń 23, 2017 Dokładnie najlepiej zadzwonić i sie umówić terminy konsultacji są różne trzeba czasem czekać pare miesięcy ja czekam na operacje za 2 miesiące idę pod nóż nie mogę sie doczekać oby efekt był dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2017 termin operacji dopiero po konsultacji? Nie można wcześniej ustalić? Mogę prosić o numer tel. do doktora? ja dzwoniłam na rejestracje i na konsultację muszę czekać ponad 4 miesiące i aż boję się terminu operacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2017 Dziewczyny po całkowitej operacji nosa myślicie że da radę wrócić po operacji samemu prowadząc auto przez pół Polski do domu? Macie jakieś zdjęcia z internetu nosow które wykonywał dr? Nigdzie nie mogę znaleźć. Co was zachęciło oprócz ceny do robienia nosa u dr? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2017 Opinie i cena. To chyba wystarczająco przekonujące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2017 Nie polecam prowadzić Ci samej. Po pobicie w szpitalu byłam przemęczona, mało spałam, jedzenie jest marne, w drodze powrotnej zajechaliśmy na obiad na wynos i odrazu po nim usnęłam na prawie 300km. Pozatym oczy są spuchnięte i jak się męczą to łzawią. JesCze gips przeszkadza i ma się wrażenie zeza.pozatym bałabym się ze spowoduje jakiś wypadek jak ktoś na mnie spojrzy. Cała twarz w plastrach,gips i bordowe oczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2017 Dziękuję bardzo za wiadomość odnośnie prowadzenia auta :) Teraz miałaś operację? Gips już ściągnęli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2017 Operacje miałam w zeszłą środę, na ściąganie gipsu jadę we wtorek następny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2017 Dziewczyny jak to wyglada z tym gipsem ? 10 dni czy tez trzeba dłużej go nosić ? Ile byłaś w szpitalu dzien po op czy 2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćA Napisano Styczeń 24, 2017 U mnie chciał po 8 dniach zdjąć gips i założyć taki jesCze na kilka dni który już sama bym mogła zdjąć ale ze termin mi nie pasował to umówiliśmy się po 14 dniach łącznie z dniem operacji. I już nie będzie zakładał żadnego innego gipsu. Operacja była w środę 18.01 o 15:30. O 15 dostałam głupiego Jaśka. w piątek Ok 10:00 wyjęcie setonów i zaraz wypis. Wyjechałem gdzieś o 10:40. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2017 wlasnie rozmawialammz dr Brzuchanskim..jakis kosmos!na zabieg powiek 2 lata!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2017 Proszę sie nie martwić oni tak mówią a potem zmieniają termin na wcześniejszy ja miałam mieć operacje za rok a okazało sie ze jest miejsce za 4 miesiące ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2017 Po wyjęciu setonow występuje jeszcze krwawienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2017 To już raczej taki płyn z krwią a nie sama krew. Dziś wydmuchałam dwa skrzepy takie ciemne. Ogólnie to się przeziębiłam w szpitalu bo cały jeden dzień było otwarte okno. I cały czas mam tam mokro i pociagam noskiem a zarazem dziś czuje jakby mi tam coś zasychało jakby się strupki robiły.tak ciągnie nieprzyjemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2017 Życzę powrotu do zdrowka :) Opuchniecia i zsinienia znikają powoli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2017 Dziękuje. Znikają baaardzo powoli. Bo ja naprawdę miałam dwie bordowe spuchnięte piłki. Gdzie niegodziwe jest już żółto zielone, a reszta dalej bordowa. Dodam ze od pierwszych chwil smaruje żelem arnikowym killa razy dziennie a ost nawet plastry ziemniaka kładę cieniutkie.Może są tu jakieś Panie które miały lepszy patent i szybko siniaki zeszły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anet_nia Napisano Styczeń 25, 2017 do Jak się czujesz po operacji??? rozumiem że masz siniaki na oczach...a po za tym czy coś boli?? jak jest ze zwykłymi czynnościami?? co możesz jeść?? jak ze spaniem??Napisz coś więcej ..proszę..... ja mam zabieg dopiero w kwietniu ale się stresuję..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2017 Jem normalnie, oby nic bardzo twardego i dużego typu hamburger żeby buzi szeroko nie otwierać bo nos ciągnie. Samopoczucie Ok. W pierwszych dniach jak długo stałam to się męczyłam i miałam zawroty głowy ale tak to jest Ok. Wkurza mnie tylko ten gips. Śpię tak żeby głowę mieć wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anet_nia Napisano Styczeń 25, 2017 a ile minęło od operacji?? 5 dni?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2017 Też mam w kwietniu operacje. Strach ogromny. Można się normalnie wykąpać w tym szpitalu po operacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćA Napisano Styczeń 25, 2017 Można.nawet przed operacją każą się wykapać. W pokojach jest łazienka. Od operacji i minął równy tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2017 Dziewczyny co wy tutaj piszecie,normalnie zadziwiacie mnie a operację nosa niektóre traktują,jak niewielki zabieg. Otóż mówię wam,że to poważna operacja pod narkozą oczywiście każdy przechodzi to wszystko indywidualnie ale pomyślcie,po pierwsze narkoza która bardzo osłabia,po drugie łamanie kości nosa które są tylko złożone i muszą się zrosnąć,po trzecie skóra,która jest oddzielona od nosa i musi sie na nowo przylkeić,Poza tym środek nosa uszkodzony i szyty a co za tym idzie możliwość krwotoku,więc przerażona jestem ,jak któraś pyta czy da się kierować autem przez pół Polski.Stanowczo odradzam Jeszcze raz wam mówię ,to poważna operacja tyle tylko,że akurat nos praktycznie nie boli i to powoduje że niektóre zachowują się tak jakby wszystko było wygojone,latają,schylają głowę a nawet uprawiają ćwiczenia bo niby dobrze się czują a potem narzekają,że źle coś się zrosło a prawda jest taka,że nos goi się do roku i miejcie to na uwadze. Acha ,ja miałam operację nosa u Brzuchańskiego,więc wiem co piszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2017 Masz racje! Miałaś operacje i co jaki efekt ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anet_nia Napisano Styczeń 25, 2017 a gdzie miałaś operacje w Polsce czy w Czechach?? Oczywiście że wiem że to poważna operacja, dlatego z tą decyzją czekałam do 32 roku życia... każdy podchodzi do tego na swój sposób.. ja się boję że sparaliżuje mnie to na długi okres a dokładnie miesiąc po operacji mam ważną uroczystość w rodzinie.. i zastanawiam się czy aby na pewno dam radę wydobrzeć do tego okresu...nie mam na myśli całkowitego wygojenia - bo wiem że to potrwa wiele miesięcy - ale czy będę w stanie wyjść do ludzi po miesiącu od operacji..... zastanawiam się czy po prostu nie zmienić terminu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2017 Miałam operację w Czechach. No miesiąc to dość krótko ale siniaków i opuchlizny już nie ma i do ludzi można wyjśc tylko jest tylko ale czyli masz cały czas w głowie uraz,że ktoś cię dotknie w nos,który niestety boli jak diabli (tylko przy dotyku).Ja na twoim miejscu naprawdę przełożyłabym termin,b gdyby to chociaż były dwa miesiące ale miesiąc to mało i tyle.Pierwsze moje tańce były właśnie po dwóch m-cach a i tak miałam obsesję uderzenia nosa. Co do zadowolenia to jestem tak na 99% a to dlatego,że wolałabym krótszą końcówkę,która trochę opadła po roku ale operacja to spełnienie mojego marzenia o mniejszym nosku bez garba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2017 Obyło się bez poprawki? Czytałam że większość dziewczyn ma u niego poprawki nosów. Pokazywalyscie doktorowi zdjęcia nosów jakie wam się podobają czy całkowicie zdalyscie się na jego koncepcję? Zastanawiam się czy nie wydrukować zdjęcia jaki mniej więcej mi się podoba tzn nie chce zbyt zadartego ani wklęsłego ale może lepiej pokazać dla lepszej wizji zdj dla przykładu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anet_nia Napisano Styczeń 30, 2017 dziękuję za odp. Moja uroczystość to nie tańce - tylko spokojna komunia... więc chyba nie będę przekładać...... a co do efektu.... czy jest możliwe żebyś przesłała mi na mojego osobistego maila zdjęcia przed i po???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnieszka2500 Napisano Styczeń 30, 2017 Witam, jak skontaktowac sie z Dr Brzuchanskim? Jestem po 2 ciazach, brzuch zwisa do kolan a mam dopiero 25 lat:( Jestem zdecydowana na plastyke, na termin tez jestem w stanie czekac, chcialam operacje przeprowadzic w Czechach, bo znacznie taniej a lekarz swietny. Pisalam sms ale zero odpowiedzi, moze mam zly numer, napiszcie jak najlepiej z nim zlapac kontakt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAneta79 Napisano Luty 1, 2017 musisz zadzwonic do kliniki w której operuje w Czechach,tam ustala ci termin konsultacji (popros ,że chcesz szybko) i to wszystko nr do kliniki-00420558309234 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnieszka2500 Napisano Luty 1, 2017 Chciałam konsultację w dniu planowanej operacji, stąd problem, jednak już rozmawiałam z lekarzem, prosił o wysłanie zdjęć. Teraz czekam na odpowiedź i się stresuję kiedy może nadejść... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 2, 2017 Na jaki e-mail wysyłasz zdjęcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach