Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygląd ważna sprawa

Uczucia a wygląd fizyczny

Polecane posty

Gość albo kupm ten poradnik
i pierdolnij nim sobie w łeb:)

Gość myślisz że pomoże
🖐️ :classic_cool:

Gość z pewnością nie zaszkodzi
;)

Magnolia hehe ja tez myslalam ze to ze mna jest cos nie tak :P Ciesze sie ze jest ktos kto mysli tak jak ja :D

Gość myślisz że pomoże
to ja też sobie zamówię. I zacznę stosować. Może dzięki temu poznam jaką pielęgniareczkę :classic_cool: 🖐️

No i zostalam zbluzgana ;( =Ja= ile maili Ci napisalam, ja sie rozpisywalam a Ty w kazdym mailu to samo ze Ty jestes do niczego :O Boze co ja jeszcze moge zrobic ?? Staralam sie ale ja tez nie potrafie pisac sama do siebie w nieskonczonosc !!!!! No i znowu moja dobroc wyszla na zle :(

Gość Tomek daruj sobie
przez ten czas powinieneś się zorientować że TEN sposób PODRYWU NIE DZIAŁA :(

No i jak do niego dotrzec ?? :( Tyle dziewczyn mu Mowi ze wcale tak nie jest jak on mysli , a on dalej swoje :O Tomek takim zachowaniem odrzucasz od siebie caraz wiecej osob Magnolia ja juz sie do tego przyzwyczailam ze mam za dobre serce i wtedy cierpie ;) ale lubie pomagac ludziom :)

Gość arturroo gatttii
tomku czy juz nie za duzo tej pewności w kwestii twej brzydoty? :classic_cool:

Gość bez_butow
Szkoda, ze takich dziewczyn jak Wy (magnolia22 i cocinelka) jest tak malo. Szczerze mowiac, nie spotkalem takich w realu. Obecnie wiekszosc ludzi (obu plci) nie traktuje milosci tak, jak sie powinno. W obecnych czasach milosc to jakis typ tranzakcji. Chociaz to nawet tranzakcja nazwac nie mozna, bo te osoby tylko by braly, nie dajac nic w zamian. Poza tym, jestem niestety typem romantyka a kobiety takich nie chca. Przynajmniej podswiadomie takich odrzucaja.

bez botow, mnie sie wydaje ze albo nie widzisz ze takie sa w okol Ciebie albo takiej nie spotkales ;) Ja spotkalam kolesia ktory mi odpowiadal w wielu procentach dopiero rok temu, ale niestety jest duuuzo mlodszy :( A drugiego ktory odpowiada moim wymaganiom, i jest nawet troche chamski ;), poznalam przez internet ale z nim rowniez nic nie bedzie bo nie jest z Polski :( i powiedzial mi ze nigdy w zyciu nie poznal tak wyjatkowej dziewczyny jak ja, ale powiedzial to po 6 miesiacach rozmow codziennie na skype, wiec wiem ze mowil to szczerze a poza tym pokazywal to rowniez swoim zachowaniem piszac do mnie caly czas itd. ]Tylko nie mowcie mi ze mnie klamal bo wiem ze tego nie robil, gdyby to robil nie bylby czasami chamski jak sie klocilismy i nie robil nic zeby mnie omamic ;) Takie komplementy wlansie sprawiaja ze czloweik czuje sie lepiej :)]

Gość bez_butow
"Mnie się marzy takie właśnie spokojne życie u boku ukochanego mężczyzny. Chciałabym, byśmy jak najwięcej czasu spędzali tylko we dwoje, zamiast ciągać go po restauracjach o wiele bardziej wolałabym sama coś dla nas ugotować" No wlasnie, wychodze z zalozenia, ze niewazne gdzie sie spedza czas, wazne z kim. I wole zjesc wspolnie przyrzadzona kolacje w domu, tylko we dwoje. Ale co poradzic, jesli wiekszosc kobiet woli dyskoteki. Na sile tam chodzic nie bede. Zreszta, nawet gdybym lubial, to moglym chodzic jako singiel, jak bym byl w zwiazku wolalbym robic cos, co nie da sie robic w samotnosci.

Gość bez_butow
Mozliwe, ze juz taka byla w moim zyciu, a jej nie zauwazylem. Podobno faceci nie sa zbyt spostrzegawczy w takich sprawach. "A drugiego ktory odpowiada moim wymaganiom, i jest nawet troche chamski " no wlasnie z tym tez mam maly problem, bo wiem, ze kobiety lubia troche chamskich facetow. A ja taki nie jestem. Chociaz powoli sie zmieniam :classic_cool:

Gość bez_butow
"Jak ktoś jest brzydki to nie może być chamski" A co to ma wspolnego? ;)

Bez butow- a mi sie wlasnie podobal romantyk. To bylo takie slodkie... listy, wiersze itd itp tylko ze akurat trafilam na kogos kto sie zmienil i stal sie strasznym chamem. I szczerze mowiac wyroslam juz z troche chamskich facetow. moj obecny nie jest wogole chamski. jest zawsze kochany. to dobrze bo ja mam rabniety charakterek i ciezko ze mna wytrzymac :O Moja mama zawsze mowila zebym nie patrzyla tylko na wyglad bo to nie wszystko i co mi po takim co ma ladna buzie ale tlucze mnie codziennie? Kiedys sie mniej z nia zgadzalam. Teraz bardziej Moj obiecny mi sie nie podobal jak go poznalam. Ale ujal mnie swoim charakterem i.. zaiskrzylo tak ze teraz jest dla mnie najlepiej wygladajacym facetem pod sloncem :D wyglad liczy sie o tyle ze ta druga osoba nie moze cie obrzydzac, ale jak sie zakochasz to nie widzisz brzydoty tej drugiej osoby tak przynajmniej ja uwazam pozdrawiam

Gość 9689968996899689
ale jak kogoś poznać jak na twój widok dziewczyny uciekają z paniką w oczach?

bez botow MNie nie chodzilo o to ze ma byc chamski !!!! Tylko zdaje sobie sprawe ze jak ktos jest do bolu szczery to jest tez czasami chamski bo powie cos czego powiedziec nie powinien, co moze bardzo zaolec ale co jest \\szczere ;) Podam Ci przyklad : rozmawiam z facetem na skype np. jest to rozmowa glosowa i on w tym samym czasie pisze cos z kims innym, ja do niego cos mowie i wiem ze mnie nie slucha :O pytam go :sluchasz mnie, a on na to, ze nie... No i moim zdaniem jest to troche chamska odpowiedz zla ejednak szczera i prawdziwa. Juz wole to niz ma mi mydlic oczy ze on mnie slucha a wiem ze mnie nie slucha. Rozumiesz o co mi chodzi ??

Gość mecenas karol
cocinella, widać nie jesteś jego ideałem i dlatego Cię nie słucha. Ciężko tearz oi idealną kobietę...

mecenas krol ale ja nigdy nie mowilam ze jestem jego idealem ani on nie jest moim, poniewaz idealow nie ma. Sa za to ludzie ktorzy maja wiele wad ale sa to weady ktore my potrafimy zaakceptowac, ja bym np nie zaakceptowala faceta ktory musi sobie codziennie wypic nawet jedno piwo, a innej to bedzie odpowiadac lub nie bedzie rpzeszkadzac

Ja mowie o jednym piwie codziennie a nie jednym na jakis czas ;) Nie znosze alkoholu i jego smrodu :O dlatego nie znioslabym faceta ktory codziennie musi wypic :(

Magnolia widze ze mamy coraz wiecej wspolnych pogladow :D Czyli nie jest ze mna tak zle :P ;)

ja wyznaje zasade, ze po paleniu papeirosow przynajmniej nie robi sie glupot jak po piciu alkoholu :O

Gość bez_butow
Rozumiem o co Ci chodzilo z tym chamstwem. Ja z kolei mialem na mysli faceta, ktory nie jest ciepla klucha ;) A co do picia, to nie pije prawie w ogole. Za to widze ile teraz pija dziewczyny :o jak chodza pijane :o i sie tego nie wstydza, a nawet chwala, straszne :( Palic tez nie pale :P

Ja tez nie rozumiem jak dziewczyny sie moga tak upijac i sie jeszcze chwalic tym :O Ja jak pije to w domu i zdarza sie to bardzo rzadko, i nigdy mi sie zaden film nie urwal :)

ja tez nie pije :), za to 95% ludzi ktorych znam tak :o , niektorzy z nich zaczynali pic juz w podstawowce :O, wole nie myslec co bedzi e za jakies 20 lat w spoleczenstwie polskim

najlepsze jest to ze to ja najczesciej na poczatku jestem traktowana ze gorsza bo nie pije :( Potem najczesciej ludzie sie przyzwyczajaja, ale na poczatku sa pytania, zdziwienia itd

ja zawsze mowie ze nie pije,bo nie lubie :) I mam to gdzies czy im sie to podoba czy nie :P

Gość bez_butow
"- poruszyłeś bardzo ważny temat, problem picia alkoholu przez kobiety. Co się dzieje w dzisiejszych czasach?! " Wg mnie jest to mylne rozumienie slowa wyzwolenie + rownouprawienie. Jak faceci moga pic, to kobiety tez. Szkoda tylko, ze te kobiety probuja dorownac facetom nie w tym, co trzeba. Bez obrazy ;) Moze inaczej bym patrzyl na pijaca kobiete, gdybym sam duzo pil, tego nie wiem. Ale takiej na pewno bym nie zaakceptowal, jako partnerki :P

Gość a czy wy przypadkiem
DDA nie jesteście?