Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygląd ważna sprawa

Uczucia a wygląd fizyczny

Polecane posty

Hey wszystkim.Tomek jestes bardzo przystojny,kolezanka jest oczarowana.

Pewnie ze nie ;) Jak nie chce z nami pisac to nie :P Ale my nie pozwolimy upasc topikowi :D

Gość Bird..
>> Tomek jestes bardzo przystojny,kolezanka jest oczarowana. Nie wiem, jak on wyglada, ale w necie kazda napisze o facecie, ze jest przystojny. Nie wiem czemu? Zeby go nie obrazic? Zeby dodac mu pewnosci siebie? Skoro chlopak nie mozna znalezc dziewczyny i twierdzi, ze to przez wyglad, to widocznie tak jest. Ja tak samo. Nawet nie pokazuje zdjecia do oceny bo po co? Wiekszosc napisze, ze z wygladu jestem OK, ale jakos na ulicy zadna nie jest zainteresowana.

Gość Bird..
Moze masz racje. Ale tylko MOZE. Poki co, zostaję przy swojej teorii. Nie twierdze, ze kobieta powinna podrywać faceta, ale powinna mną zainteresowana. Powinienem widzieć, że podobam sie kobietom, widziec ich spojrzenia. A skoro tego nie ma, to wiadomo, jestem wg nich brzydki i nie sa mna zainteresowane. Bez względu na to, jaki jestem.

Gość przystojniacy
ja kiedys trafiłam na takiego, który nie mógł uwierzyć, ze nie ślinię się na jego widok, a mi nawet do głowy nie przyszło aby "śłinić się na jego widok" tylko dlatego, ze jest przystojny, do tej pory nie daje wiary:)

Gość Bird..
Nie chodzi mi o to, ze kobieta ma mnie zdobywac :o "On ma zaciekawić kobietę swoim charakterem." ale jak ma zaciekawic charakterem, skoro ona nie jest zainteresowana, bo facet jej sie nie podoba.

Gość Violka1968
Wyglad fizyczny na poczatku tez jest wazny.

\"Niemal spadłam z krzesła... Rany Julek!!! Czyli myślisz, że wartościowa kobieta będzie oceniać faceta, jakiego w ogóle nie zna na podstawie tylko i wyłącznie wyglądu i na tej właśnie podstawie będzie go uwodzić i kusić...?\" I to jest wlasnie to !!!!!! Ja tez sie nie zainteresuje facetem ktory jest ladny :O Nigdy mi sie tak nie zdarzylo ze facet spodobal mi sie z wygladu i potem chciaLAM GO POZNAC ;)\\ Zawsze jest na odwrot, poznaje faceta i albo nam sie dobrze rozmawia albo nie i wtedy moge stwierdzic czy mi sie podoba czy nie ;) Kiedys w klasie mialam chlopaKA KTORY BYL BARDZO PRZYSTAJNY I PODOBAL SIE WSZYSTKIM DZIEWCZYNOM, JA CHYBA JAKO JEDNA Z NIELICZNYCH NA NIEGO NIE LECIALAM :p ALE ale pewnego dnia tak sobie zaczelismy rozmawiac i jakos doszlo do tego ze jestesmy bardzo podobni do siebie ;) no i wtedy wlansie zaczal mi sie podobac :) sokrki za caps ale mam nowa klawiature i jeszcze sie nie przyzwyczailam a zmieniac mi sie nie chce :P

Gość Bird..
Violka1968 - pewnie, ze wazny, w zasadzie najwazniejszy. magnolia22 - "np. w ciekawy i niebanalny sposób zagadać, powiedzieć coś fajnego z poczuciem humoru (ale nie przesadnym...), nie prawić przesadnie głupich komplementów..." daj spokoj, jak jej sie nie spodobam fizycznie, to z takimi poradami moge zostac najzwyzej jej kolega. "oza tym wygląd to maleńki ułamek wrażenia, pewnie zaraz zaprzeczysz" Pewnie, ze zaprzeczę. Wyglad to 80% sukcesu.

\"Często jest tak, że po krótkiej rozmowie z kimś nawet bardzo nieatrakcyjnym, ale o ciekawej osobowości, od razu widzimy tę osobę w innym świetle, ona jakby pięknieje w naszych oczach\" Mam to samo !!! Jestes wielka :D :D :D :D Wracam do ogladania filmu ale jeszcze tu zawitam ;)

Gość Violka1968
Mnie osobiscie denerwuje bardzo to ze głownym tematem panów jest seks . Czy tez macie podobne zdanie?

Gość ajajaja
bo oni maja jedno w głowie :)

Gość Violka1968
Pracuje głownie z facetami i tylko jest jeden z którym moge porozmawiac tak normalnie na tematy zupełnie rózne .

Gość Violka1968
A moze jest jakis pan co sie wypowie?

Gość Bird..
"widzę, że interesują cię tylko powierzchowne i płytkie kobiety" :O nie wiem, dlaczego tak twierdzisz :( "Mnie osobiscie denerwuje bardzo to ze głownym tematem panów jest seks " a ja zauwazylem, ze ci ktorzy gadaja o seksie, maja najwieksze wziecie u kobiet.

Gość Bird..
Faceci, ktorzy mysla tylko o seksie i swoim samochodzie maja najwieksze powodzenie u kobiet. Ale zazwyczaj są to przystojniacy, wiec to nie dziwne.

Gość charakter i tylko charakter
u mnie nie mieliby wzięcia,

przecież oni nawet kolorów nie odróżniają:)

Gość Bird..
"Pracuje głownie z facetami i tylko jest jeden z którym moge porozmawiac tak normalnie na tematy zupełnie rózne ." i zaloze sie ze nie ma, albo ma mniejsze powodzenie u kobiet, niz reszta facetow z ktorymi pracujesz.

Gość Bird..
"przecież oni nawet kolorów nie odróżniają" wiekszosc facetow odroznia tylko 16 kolorów :)

Gość Violka1968
Wrecz odwrotnie ma powodzenie najwieksze ten własnie jedyny.

z mężczyznami da się porozmawiać na wiele ciekawych tematów, zależy jakie relacje panujamiędzy nami

Gość Bird..
"jak byś podszedł do wartościowej kobiety..." a skąd mam wiedzieć, czy jest wartościowa czy nie? Na czole nie ma tego wypisane :)

nikt Ci nie każe od razu wiedzieć czy dana kobieta jest wartościowa, przyjdzie taki czas, że na nia trafisz-po prostu

Gość Bird..
"Wrecz odwrotnie ma powodzenie najwieksze ten własnie jedyny." To ja już nie wiem, moze zyjemy w dwóch róznych światach. W moim, przystojniacy mają powodzenie, bez wzgledu na charakter. W Twoim widać na odwrót ;)

Gość Violka1968
Osobe wartosciowa poznasz po kilku wymienionych zdaniach - takie jest moje zdanie.

to ja chyba tez żyję w innym świecie-bo u mnie przystojniacy mają trudniej:)

Gość Bird..
Tez mam nadzieje, ze Bog mi pomoze. Chociaz na razie nie chce mnie wysluchac. Albo juz ma jakis plan i juz go realizuje? :)

Gość Violka1968
rozmowa , gesty ....jak rozmawiam z facetem a on zaczyna sie przeciagac to wiem ze chce pokazac jaki jest wielki ale co mi po jego wielkosci jak jego wnetrze to jedna pustka...

Gość Bird..
"to ja chyba tez żyję w innym świecie-bo u mnie przystojniacy mają trudniej" rotfl No tym to mnie rozsmieszylas :D:D:D:D