Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygląd ważna sprawa

Uczucia a wygląd fizyczny

Polecane posty

Gość Bird..
"Violka masz rację, to wychodzi w rozmowie" jeszcze gorzej, jak facet nie ma wygladu i do tego jest cholernie niesmialy. Ze mną rozmowa jest jak monolog, ja milcze, kobieta mówi :(

Gość charakter i tylko charakter
do Bird. cieszę się, ze Cię rozśmieszyła, może jestem dziwna-ale tak mam, bo to że facet jest przystojny, to już nie jego zasługa, więc nie robi to na mnie wrażenia. Chcesz to uwierz, nie to nie:)

Gość Violka1968
Bird - a mozna wiedziec ile masz lat?

Gość Violka1968
Chyba zawstydziłam Birda ? Zegnam wszystkich . Kolorowych snów zycze

Gość Bird..
"Bird, a co powiesz na migowy język? " to jest powazna sprawa, nie czas na zarty :( "cieszę się, ze Cię rozśmieszyłam" tez sie ciesze ;)

Gość Bird..
"a mozna wiedziec ile masz lat?" można :classic_cool:

Gość bardzie tajemniczy niż
nieśmiały ten BIrd:)

Gość Dylemat_faceta
A ja wlasnie mam dylemat - zwiazany z wygladem dziewczyny. Pasujemy do siebie. Lubimy sie. Miedzy nami trochę "iskrzy". Oboje mamy po 27 lat i szukamy stabilizacji. Dobrze sie czujemy ze soba. ...ale: no wlasnie, jeste jakies "ale". Mysle o ewentualnym zwiazku bardzo powaznie - to dla mnie czas zeby sie zastanowic nad zalozeniem rodziny. Wlacznie z posiadaniem dzieci. Tymczasem, ona ma kilka powaznych wad budowy ciala (bardzo niski wzrost ok. 140cm, wada kregoslupa). Nie wiadomo czy w ogole bedzie mogla miec dzieci. A jesli bedzie miala... no, nie chcialbym zeby mialy z genow jakies znieksztalcenia, choroby. No i mam dylemat: osobowosc pasuje, gorzej wlasnie z perspektywami odnosnie zakladania rodziny.

Gość Dylemat_faceta
magnoliu22, rozumiem Cie. Znajomosc jest juz troche zaawansowana. Dlatego zaczalem sie nad tym zastanawiac. Oboje mieszkamy w Londynie, wiec nasz oddalenie od rodzinnego kraju powoduje, ze czlowiek tym intensywniej o tym wszystkim mysli. Nie chce jej krzywdzic i dawac nadziei palcem pisanych po wodzie. Stad - ten dylemat.

Gość haha katolik w Boga wierzy
a do wróżek lata :D buhaha ..[ na religii mnie uczyli , że to grzech :P ] chłopie nie osmieszaj się :O

dylemat faceta, ja do slow magnolii z ktora oczywiscie sie zgadzam ;) napisze tylko , ze dziecko mozna zawsze adoptowac i kochac jak swoje :)

Gość Bird..
"Chyba zawstydziłam Birda" nie zawstydzilas :D "bardzie tajemniczy niż nieśmiały ten BIrd" to chyba dobrze? Kobiety podobno lubią tajemniczych facetow? ;) magnolia22 (21:09) - to wszystko prawda, co piszesz i sam o tym dobrze wiem, ale ciezko sie zmienic Dylemat_faceta - zaraz Cie kazda pojedzie, zes pustak, bo patrzysz na wyglad, a konkretnie na wzrost. Mimo, ze kobiety są jeszcze gorsze, bo KAZDA patrzy u faceta na zwrost. KAZDA. I to nie jakies 1.70, ale conajmniej 1.80 i w góre. Osobiscie jestem dosc wysoki i nie mam na tym punkcie kompleksow, ale zastanawiam sie, czemu wzrost jest taki wazny? Jak ktos jest nizszy niz dana kobieta sobie zalozyla, to nie masz najmniejszysz szans. =Ja= - ja we wrózki nie wierze.

Gość haha katolik w Boga wierzy
;] tylko kase od Ciebie wyciagaja i mówia Ci to czego pragniesz :(

Gość Bird..
W karty wierzysz? Daj spokoj... Kazdy jest kowalem swojego losu. Nikt nie ma zapisane swojego zycia w kartach, gwiazdach, czy fusach :)

co do kart, to może sa w stanie oddać sytuację teraźnejszą, jeżeli chodzi o przyszłość, wydaje mi się, że nie bardzo, mogą tylko zasugerować i w ten sposób człowiek podąża za nimi to tajemniczy czy nieśmiały jestes BIrd, a może cwaniaczek ;)

Gość Bird..
"tylko kase od Ciebie wyciagaja i mówia Ci to czego pragniesz " dokladnie. Sam napisales, ze byles juz u wrozki 3 razy. Po co? Dwie poprzednie wrozby sie nie sprawdzily? ;) I tylko mowia Ci, ze kiedys kogos poznasz. Pfff, tyle, to i ja Ci moge powiedziec, za friko :)

BIrd. nie poznaję- "każdy jest kowalem swego losu", więc działaj

Gość Dylemat_faceta
magnolia, cocinelka - dzieki Wam za mile slowa i towarzystwo w rozmyslaniach! Milo sie od Was czyta refleksje. Wygladacie na dojrzale osoby :) Macie racje, trzeba dac sobie czas na ulozenie wszystkiego w glowie, i w sercu. pozdrawiam z wieczornego Londynu!

Gość Bird..
"to tajemniczy czy nieśmiały jestes BIrd, a może cwaniaczek" heh, jestem przeciwienstwem cwaniaka. Chociaz chcialbym nim byc, bo w obecnych czasach tacy ludzie mają najłatwiej. Tacy, to mają zycie.

Gość Bird..
No dobra, PRAWIE kazda. Zadowolona? ;)

Gość ta ale faceta 150 cm
na pewno byś nawet nie wzięła pod uwagę.Instynkt by ci nie pozwolił ;)

dylemat faceta , ale gafa :O zapomnialam podziekowac za komplemant ;) ale magnolia mnie upzedziala ;) A to prawda ze jestem dojrzala, co tez czasami przeszkadza facetom, bo oni by chciali tylko takie ktore sa latwe i nie mysla, a ja sie do nich nie zaliczam :P

Gość Bird..
Prawie kazda. Wzrost jest niby tak wazny, bo jak kobieta zalozy szpilki to i tak chce byc nizsza od faceta. Od butow uzalezniac uczucie, w glowie sie nie miesci. W zasadzie mozna dzieki temu odroznic plytka dziewczyne (ktorą podobno szukam, tak mi tu jedna napisala ;) ) od normalnej dziewczyny. ha! ta ale faceta 150 cm - ja nawet nie mowie o takim, ktory ma 165 a co dopiero 150. Jak kobieta ma zalozly 1.65, zalozy szpile :P to i tak chce byc nizsza od faceta conajmniej kilkanascie cm. Zalosne to.

magnolio masz calkowicie racje jesli znajdziemy tego wyjatkowego to bedzie z nami przeszczesliwy :) Ja bym bardzo chciala kogos uszczesliwic :) sprawialo mi to zawsze wielka radosc dawac radosc innym :)

24 ;) ale taka dojrzala jestem juz od dawna bo niestety zycie mnie do tego zmusilo

Gość Krak-Smok
Czytam i czytam ten wątek... I tak sobie myślę. Może to trochę myślenie życzeniowe, ale chcę wierzyć, że prawdziwa miłość zmienia naszą percepcję. Sprawia, że w tym co dla innych "przeciętne" lub "nieatrakcyjne" - jesteśmy w stanie dotrzeć to, czego inni nie widzą.

ja tez nie lubie brac ;) A juz najbardziej nie znosze jak ide z facetem gdzies i on za mnie placi :O wiem ze to troche glupie ale nie lubie tego :(

Krak -to uwierz;)