Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość by ruszyc dalej

JAK ZAPOMNIEC????

Polecane posty

Gość by ruszyc dalej

jak zapomniec o kims z kims juz nie jestesmy, jak przestac o tej osobie myslec?

Gość niewykonalne
nie zapomnisz naucz się żyć mimo to, żeby on był tylko tłem, a nie treścią życia powodzenia ja sobie nie radzę

Gość by ruszyc dalej
mimo natoloku zajec nie moge przestac myslec, nawet nie wiedzialam ze czlowiek ma tak podzielna uwage. po co sie kocha i mysli o kims z kim nie jestesmy? dziwne to

nie zapomnisz. nie licz na to. a trzeba klina klinem :) naprawdę! i wcale nie mówię że masz szukac nowego faceta, nie, tylko musisz zacząc robić to , czego nie robiłas , będąc z nim ! Przerabiałam to , bardzo niedawno, bo w sierpniu... byliśmy ze sobą prawie trzy lata, kochałam nad życie, oddałabym mu moje płuco (on ma zaawansowaną astmę), byłam na każde skinienie , zawsze wtedy , kiedy on chciał , zawładnął mną do ostatniej komórki.... i co? I odszedł do innej! To z inną chciał być tak \"najbliżej jak tylko można\" !... Nie powiedział mi tego prosto w oczy, nie..... napisał maila! nie miał odwagi! Od sierpnia się z nim nie widziałam , nie pisałam , w pierwszych dniach myślałam że oszaleję....... ale nie dałam się depresji , odbiłam się od dna..... a deklarował że jest przyjacielem..... facet to świnia!

Gość wcale nie swinia
Jednak nie wszyscy faceci to swinie... Zostawila mnie ponad miesiac temu bo stwierdzila ze mnie nie kocha. Jednego dnia powiedziala ze jestem calym jej swiatem a drugiego doszla do wniosku ze nic z tego nie bedzie, ze dojzewalo to w niej od jakiegos czasu. Powiedziala ze nie chce urwac kontaktu, ale teraz jesli ja nie wykonam gestu ona sporadycznie sie odzywa. W zasadzie przez ten czas tylko raz napisala smsa:/ I co jestem swinia bo kocham ja nad wszystko???? Nie wydaje mi sie:(

Gość 7 months of lonely
Nie zapomniesz. Nie odrazu. Ja zostalam porzucona prawie 8 miesiecy temu przez mojego ukochanego, z ktorym bylam 2 lata i mialam z nim spedziec moje zycie.... Te 7 miesiecy to byl dla mnie koszmar!!!!!!!!!!! Ciagle liczylam na to, ze wroci, nie dopuszczalam takiej mysli, ze mogloby go nie byc.... kumpele wyciaglaly mnie na imprezy ale mnie sam widok kazdego faceta obrzydzal... az w koncu chyba odbilam sie od dna i zaczelam poznawac nowych facetow... i jest dobrze! Zaczynam zyc na nowo!!!!!!!!! I wiecie co??? Swiat jest pelen superciach :P:P:P:P:P:P

Gość eLo Elo pOmArAnCze DD
..jeden dzien by kochac ... cale zycie by zapomniec....

Wydaje mi sie,ze zawsze nawet podswiadomie bedziemy myslec o tej osobie,jesli to byl dlugi zwiazek i cos sie czulo do tej osoby