Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibuleczka

Czy jest tutaj jeszcze jakas kobieta ktora nie moze zajsc w ciaze? Wpiszcie sie.

Polecane posty

ja bym tak wlasnie zrobila,chocbym miala przemierzyc 1000 km do tesciow!!!

Gość Innka
Witam :) Impreza była udana, ale dziś źle się czuję :( Przed chwilą mieliśmy jeszcze gości. Ja nie przepadam za świętami. My nie rozmawiamy, gdzie spędzimy święta, bo decydujemy niemal w ostatniej chwili, czy gdzieś jedziemy, czy zostajemy w domu.

hej hej!!! a ja mam dziś wolne!!! ugotowalam zupke i wcinam sobie... a oprocz tego to poprzestawialam szafki i kuchnie gazowa w kuchni i przerezilam sie co tam zobaczylam wynajmuje to mieszkanie dopiero od m-ca i jeszcze wszystkiego nie posprzatalam...niestety brakuje mi czasu... ale jakos to ogarne.ja niestety pic nie moge,poniewaz moj organizm tego nie toleruje.:( :( :( a tak bym czasami chciala...:( cos dziewczynki nie piszecie ostatnio...pewnie nie macie czasu.. ja zreszta tez bo duzo pracuje. no dobra...jak bedziecie mialy czas to napiszcie co u was!!! pozdrawiam pa!!!

Hej Kobietki. Sonique-Dziekuje ze to napisalas,troszke smutno mi sie zrobilo,ale dziekuje Ci za pomoc i za to ze jestes.Wiem dobrze ze moglam wszystko zepsuc miedzy nami.Tez mialas takie doswiadczenie,i jak to sie skonczylo?,mysle ze dobrze. Pozdrawiam Cie serdecznie i caluje,pa. Edytkanytka-Wracaj szybko do zdrowia,pozdrawiam. Kamcia-Zobaczysz bedziemy mialy upragnione i tak dlugo wyczekiwane dzidzie,ja w to wierze i Ty tez uwierz i RESZTA DZIEWCZYNEK TEZ SIE DOCZEKA TEGO UPRAGNIONEGO SKARBU. No wlasnie tak jak piszesz,nic na sile. Kocham go i mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze. Pozdrawiam i buzka,pa. Innka-Dziekuje za mile slowa,JESTESCIE WSZYSTKIE KOCHANE I UMIECIE CZLOWIEKA POCIESZYC I WYSLUCHAC. Ale narazie nie mozemy byc razem,bo ja jestem w polsce a on we wloszech. Zobaczysz wszystko bedzie dobrze i bedziecie miec dzidzie, uwierz w to.Pozdrawiam i buzka,pa. Smutna Izolda-Narazie nie mozemy nigdzie wyjechac,bo maz caly czas pracuje,ale mam nadzieje ze nie dlugo to sie zmieni.Dziekuje za dobre rady. Pozdrawiam i buzka,pa. Dorcia-Dziekuje za dobre rady. Narazie damy sobie spokoj i tak na odleglosc nic nie mozna zrobic.Pozdrawiam i buzka,pa. Violaa-Dziekuje Ci kochana.U Ciebie tez wszystko bedzie dobrze. Pozdrawiam i buzka,pa. Klaudia26-Ciesze sie razem z Toba,napewno mile uczucie i przezycie, uslyszec bicie serduszka dzidzi Twojej. Uwazaj na siebie i dzidzie,odpoczywaj. Pozdrawiam i buzka,pa. Ania3_7 - Dziekuje.Pozdrawiam i buzka,pa. POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE I PRZESYLAM DUZEGO BUZIAKA,PA.

Witajcie moje Kochane! My w tym roku nie mysleliśmy nawet o żadnym imprezowaniu na andrzejkach bo ja teraz chodze spać z kurami ;) W piątek widziałam na usg moje maleństwo. Ma już 1,58 cm - wielkolud - co nie? ;) To niesamowite że przy takich rozmiarach juz widać bijące serduszko i maleństwo ma już kształt człowieczka. Życze Wam wszystkim żebyście mogły jak najszybciej doświadczyć tego cudu. Będę za Was wszystkie mocno trzymała kciuki. Uaktualniam jeszcze tabelke Tabelka 1 NICK/ Skąd-----------------Wiek------ilość cykli star.---------termin @ jadira/Kraków...............34..............13.......... . ......ok.22.11.07 violaa/Biskupiec/Dublin.....24..............4lata ...........ok??.11.27.07 cherry23(ania)--szczecin------23----------12--------- ------@ 11/07 sm. Izolda Legnica...............33...........25 .............ok.8.11.07 Tabelka 2: zaciążone NICK/ Skąd---------------Wiek----tydzień ciąży-------termin porodu Weronik/Wrocław......33.......13......................11 maj klaudia26/Sulechów.....26.......9....................... 21czerwiec2008 Dorcia_/Nowy Sącz.....29.......9.......................5 lipiec2008 Buziaczki 🌼 😘

Gość jest tu ktoś
hop, hop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jest tu ktoś
hehe! cześć to ja Izolda ;) Spytałam najpierw czy ktoś tu jest bo sama ze sobą nie chce mi sie gadać. Co u Ciebie?

a mam narzekać czy coś bardziej pozytywnego ?? ;-) bo jak coś pozytywnego - to odezwę się później ;-) 😘

hej Izolda a co u Ciebie 🖐️🌻 hej Grazka100 🖐️🖐️ co słychać??... u mnie zimno, śnieżno i do domciu daleeko ... a poza tym mam cyklicznego koniecrocznego MEGA DOOŁAAA mam nadzieję, że Wy nie! :-D 😘

u mnie też zimno, wieje, pada brrr! A jeszcze do tego muszę wychodzić z psem co chwilę, bo ciągle sika. Co do nastroju to nie jest w najlepszej kondycji, mogłoby byc lepiej :(

...ale to masz tak dzisiaj z tym nastrojem, cos sie wydarzyło czy to koniec roku też trochę ma na to wpływ?? bo nie wierzę, że spacery z psem tak działają? ;-) a przy okazji..co on tak sika? przeziębił się czy co?

głównym powodem mojego nie najlepszego nastroju jest oczywiście brak dziecka. Raz lepiej raz gorzej, staram się o tym nie myśleć, ale sama wiesz, że to nie jest łatwe. tym bardziej, że otoczenie nie da o tym zapomnieć. Wszxyscy moi znajomi mają dzieci lub zachodzą w ciążę, w telewizji ciągle reklamy zabaweczek, pieluszek, zupek, czasopism dla mam itp. Gdzie sie nie obejrzę tam mama z wózkiem. Zresztą co ja Ci będę pisać, przecież sama to przechodzisz i wiesz dobrze co to znaczy. Jeszcze gdybym była młodsza, to pewnie lepiej bym to znosiła ale niestety czas goni :( Co do psa to jeszcze szczeniak i sika często ale w małych ilościach ;) A Twój dół czym spowodowany???

Izoldo, u mnie co roku o tej porze jest ciężko, ale ten rok wyjątkowo mi dopiekł. Śmierć ojca, notoryczny brak kasy, problemy w pracy...to tylko w wielkim skrócie streszczenie tego roku. :-( nie byliśmy nigdzie na urlopie, co przyczynia sie do zmęczenia i frustracji a to prosty krok do chorób i tak w kółko! Nie mogę napisać, że tak strasznie boli mnie brak dziecka, bo zwyczajnie boję sie co z nami będzie, a dziecko to ogromna odpowiedzialność! Wiem ile mam lat, że zostało mi mało czasu, trochę uwiera jak pomyślę, że może nigdy...ale tak cichutko cos we mnie mówi: będzie co ma być. Nie wiem czy to nadzieja czy rezygnacja. Jedno wiem na 100% - jeśli trzeba by się leczyć czy potrzebne by było in vitro...odpadamy w przedbiegach! nie ma szansy na kasę! Dlatego, droga Izoldo, nie nakręcam się, bo pewnych rzeczy i spraw nie przeskoczę! szkoda tylko, że spotkałam mojego tak późno....ale z drugiej strony: DZIĘKI WIELKIE, że w ogóle go spotkałam!!! 🌻😘 Boszszsz...ależ się rozgadałam! sorki...🖐️🌻

u nas niestety sytuacja finansowa też nie najlepsza. Ja rok temu musiałam sie zwolnić z pracy ze względów zdrowotnych, więc tylko mąz pracuje, ale dalibyśmy radę gdyby pojawiło sie dziecko. Na wakacjach byliśmy aż dwa dni nad jeziorem ;) ale wóciłam bardziej zmęczona niż prze dwyjazdem, więc nie zaliczam tego do wypoczynku. Na in vitro nie byłoby nas stać, ale mam wieeeeelką nadzieję, że uda się naturalnie. Dzisiaj czytałam w necie, że podobno mają refundować ten zabieg, ale znając życie skończy sie na obiecankach. I tak to mniej więcej wygląda. Jest takie powiedzenie: dał Bóg dziecko, to da na dziecko. Cos w tym jest, więc myślę że wy też dalibyście radę finansowo. Oby tylko udało sie urodzić zdrowe dzidzi. Ach, rozmarzyłam się :)

Ja też, Izoldo, mam nadzieję, że uda się naturalnie i zdrowo - dla mnie i dziecka. Przed moją menopauzą ;-) 🖐️ hihi Inaczej nie wyobrażam sobie tego i już !! Musimy sie więc, moja droga, uzbroić w cierpliwość i czekać, próbować i mieć nadzieję 🌻 powiedz mi, pewnie już to pisałas, ale nie będę teraz szukać na wcześniejszych stronach...czy to będzie Wasze pierwsze dziecko czy już macie jakąś pociechę (albo pociecha) 🌻 ja też czytałam notkę o dofinansowaniu in vitro - zobaczymy co z tego wyjdzie. Dobrze by było!! Niestety wiele par chętnie by z tego skorzystało. Piszę \'niestety\' bo każda para wolałaby mieć możliwość naturalnego poczęcia...eh! Uszy do góry, Izodlo 🖐️ zobaczysz, że nam się też uda! prędziej czy później - ale się uda!!! 😘 nie przyjmuję innej opcji do wiadomości! i już!

niestety nie mam dzieci i dlatego tak mi zależy, żeby zdążyć. Moja mama szybko weszła w okres menopauzy a to podobno dziedziczne, więc rozumiesz ;) Jasne, że nam sie uda, nie może być inaczej :D :D

Gość 2007 kobieta
czy niemoznosc zajscia w ciaze bylo spowodowane stosowaniem tabletek?

:-D 🖐️...no to doszłysmy do jakichś wniosków wspólnych (i nadziejek ogromniastych) :-D będzie dobrze - musi być! 🌻 jestem pewna, że wcześniej lub później, ale my też napiszemy tu dziewczynom, że mamy dwie kreseczki! 🖐️ na pocieszenie powiem Ci, Izoldo, że jestem starsza i bliżej mi do menopauzy...hihi (nie wiem z czego się cieszę!) ;-) żebyśmy tylko zdrowe były! 😘😘

Gość Innka
cos mi sie źle wstawiło spróbuję jeszcze raz

Gość Innka
Państwo chce opłacić in vitro NOWA MINISTER ZAPOWIADA REFUNDACJĘ ZABIEGU - Na początek można refundować in vitro dla najbiedniejszych. Na wszystko nie będzie nas stać - powiedziała nowa minister zdrowia Ewa Kopacz. To wiadomość dla półtora miliona polskich par, które nie mogą mieć dzieci. - Obiecuję, że się tym zajmę - dodaje. Problem jest palący, bowiem zabieg w Polsce jest tak drogi, że z pośród 1,5 mln par jedynie 3,5 tysiąca z nich rocznie stać na poddanie się temu płatnemu zabiegowi - informuje "Dziennik". W Polsce niepłodność dotyczy od miliona do półtora miliona par. Szacuje się, że gdyby znieść bariery finansowe, rocznie wykonywano by ok. 25-28 tys. zabiegów. Teraz skala jest zdecydowanie mniejsza: między 3,5 a 4 tys. Cena waha się od kilku do nawet kilkunastu tysięcy złotych. Nawet posłanki opozycji reagują na tę deklarację z entuzjazmem

rozstalam sie z facetem... chyba tak musialo byc.i tak ten zwiazek byl do dupy

Gość Innka
Kamcia współczuję, trzymaj sie jakoś