Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

Jurrrny przystojniak (wątpie ;p) Ludzie pytaja bo sa ciekawi i chca sie rozwijac. Moga potem bardzij zrozumiec takie osoby. A skoro Ciebie to nie interesuje to co tu robisz?

Gość bylem niedawno
w klubie "kabaret" w Pradze - taam sa dopiero ceny. Moja karta kredytowa sie zagotowała :P

Gość talolek..
W jakim wieku chodzą do was kolesie najmłodszy/najstarszy... na oko tak ... byli u was nie pełnoletni kiedy kolwiek ?? Wyśmiewacie się z prawiczków ?/?

Gość To jakbym
ale w tym klubie sa jakies pokoje czy cos? I ile to ogolnie by kosztowalo? Opisz sie jak mozesz...

Gość To jakbym
o wlasnie - sa jakies znizki dla studentow/prawiczkow? :)

Gość Jurrny przystojniak
ps2. jestem pedałem i do tego prawiczkiem 🖐️

Gość ironia
No prosze nawet dziwki tu sie reklamują.....a i jeszcze chce sie znami podzielić swoimi wrażeniami...nie lubię szmat i tyle

Gość ironia
jurrny przystojniak - prawiczek analny ..hehehe

jurnyy przestań już! do takich ludzi jak ja bo nie z jednym palantem miałam do czynienia, z tym że mamy taki guziczek, wystarczy nacisnąć i koleś wylatuje z klubu i nie ma juz tam wstępu never-ever.....a spotkanie z bodyguardami do przyjemnych nie należy....:)

Gość talolek..
Tu ludzie dobra olać to nie lubicie dziwek proste zachowajcie dla siebie.. narazie ja się tylko pytam... dziwka też człowiek.. tyle......

Gość To jakbym
prosze odpowiedz na moje pytanie o znizke. I mam nastepne - jak spotkasz tego jedynego to powiesz mu czym sie zajmowalas?

Gość ironia
dziwka pewnie że też człowiek...ale mogę nie lubić takich szmat nie wszystkich ludzi sie lubi i ceni. Bo cenić i lubić trzeba za coś....a tu co że paniena za kase nogi rozkłada.

Gość lepiej za kase
niz za darmo 🖐️

Gość ironia
To jakbym chce sobie karnet wykupić...hahha moze jakas promocja....hahhaa daj kurwie zarobić ....

najmłodszy miał ok. 22 lata, najstarsi ponad 50, pod 60. niepelnoletni nie mają wstępu... do mnie nogdy nie przyszedł prawiczek, ale był u mojej koleżanki-powiedziała mu, żeto nie jest najlepszy pomysł, aby tracił swoją czystość z nią...prawiczki praktycznie sie nie zdarzają wiec się nie wyśmiewamy...noc kosztuje ok 1000... są intymne pokoje. ps. nie reklamuję sie; nie podałam meila, nr telefonu, ani nazwy lokalu, tymbardziej zdjęcia...

Z tym świrem nie warto dyskutować, po postach wnioskuję, że dowodu jeszcze nie odebrał i dłuuugo jeszcze tego nie zrobi :) Czy nie boisz sie, ze potem Twoja przeszlosc moze odbic sie na Twojej przyszlosci? Chodzi mi np o dzieci, meza, prace itp?

Gość 1000
jezusmarian, do kroćset... toz to moja wypłata :O:(

nie ma żadnych zniżek... nie myślałam jeszcze nad tym, czy powiem mojemu jedynemu, o tym co robiłam...ale chyba nie...

Gość To jakbym
ale na co cala noc - 30 minut mi starczy ;) Poza tym co za glupota wnikac w to czemu klient chce stracic cnote z nia - to jego sprawa - ja chce po prostu miec to za soba i nie potrzebuje wykladow. Bedzie jakas znizka dla prawiczka czy nie? :)

Gość To jakbym
no to

mam nadzieję, że się nie odbije....:) wyprowadzę się chyba zagranicę

ale ty możesz tego żalować, prosta sprawa- nie mów że jestes prawiczkiem :) inaczej prawie każda prostytutka zrobi ci wywód :) napisłam już- nie ma zadnych zniżek

Gość agniechap76
no ale wlasciwie po co chcesz odpowiadac na pytania dotyczace twojej profesji. tlumaczysz sie?

Gość To jakbym
Nie będę nic mówił bo nie mam zamiaru tracić tego z prostytutką, tak tylko z ciekawości pytałem. W sumie może ja też taki temat stworzę - prawiczek po 20-tce - odpowiem na wszystkie pytania (oprócz takich typu "czy istnieje Bóg", "co było pierwsze: jajko czy kura"). Dobry pomysł?

nie, nie tlumaczę się. wiem,ze wielu ludzi ma pytania dot.prostytucji, istnieją jakies steraotypy itp.dlatego założyłamten topic, żeby każdemu kto ma jakieś wątpliwości, wyjaśnić kilka spraw....

Gość robisz wyjazdy sluzbowe
? powiedzmy za 2000, Ty i kolezanka na 9 godzin w wynajetym klubie w Poznaniu, mieszane towarzystwo - ok 20 osob (pokrecicie sie, pomieszacie tyleczkami, same decydujecie z kim i za ile).

owszem, są i również wyjazdy, ale to musisz obgadać z managerem...bo nie jeżdzimy same-z ochroną :)

Gość robisz wyjazdy sluzbowe
ochrona nie wejdzie, chyba ze sa w garniturach. Tam byliby glownie biznesmeni i kilku politykow, jest wlasna ochrona.

Gość agniechap76
jakie stereotypy