Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

Kurcze ... ludziki ... czemu Wy - niektórzy - tak łatwo skreślacie człowieka? :O... Oceniacie, czasem i wyzywacie, gnoicie ... To jest indywidualna sprawa każdego z nas co robi ...Ja tam stokroć wolę kobietę w ten sposób zarabiającą na życie - ale która ma dobre serce, niż jakiegoś łomota, który za źle umytą szklankę potrafi pobić do nieprzytomności ... :o albo praktykującego katolika - w wolnych chwilach pedofila :O :/ ...Patrzmy na serce, a nie powierzchnię tylko i wyłącznie :/ :( I nie bronię w tym momencie tych kobitek, nie twierdzę, że robią dobrze ... ale nie potępiam, każdy z nas ma problemy i coś na sumieniu. Pozdrawiam cieplutko :) )

Gość prezenterka
Wy co powyzej tak pytacie czy facet byl taki albo inny. Przeciez normalne tak zwane bogobojne kobiety maja tych facetow. Wy to zdaje sie myslicie ze jak prostytutka jest luksusowa i ma mlodego pachnacego bogatego sponsora to wtedy wszystko jest w porzadku.

>> Nie mam z tego powodu wyrzutów sumienia. I to mnie dziwi :| >> Wielu facetów, którzy mnie brali była zadbana wielu, ale jednak nie wszyscy. Nie czujesz do siebie upokorzenia, ze musialas obslugiwac brudasow? >> Mój facet nie wie o moje przeszłości czemu? Powiedz mu, jakie to byly dla ciebie zwariowane czasy (jak sama to ujelas). >> To sobie zrobiłam jedynie krzywdę swojego faceta krzywdzisz caly czas :/ Myslisz, ze chcialby z toba byc, wiedzac, co robilas? On pewnie sobie mysli, ze trafila mu sie niezla kobieta, a tu prosze :/ Ciagle musisz go oszukiwac... naprawde \"fajny\" zwiazek :/ Wiec nie pisz, ze krzywdzisz tylko siebie. Dziwki sa jednak pozbawione uczuc.

\".Patrzmy na serce, a nie powierzchnię tylko i wyłącznie \" ciekawe gdzie patrzyly te \"kobiety\", kiedy decydowaly sie zostac dziwkami. Najlepiej szalec na calego cale zycie, sypiac z kim popadnie (za pieniadze lub nie), a potem powiedziec \"szanujcie mnie\".

Gość prezenterka
>>dziewczyyynaaaa >juz nie wiem czy to ja jestem nienormalna ze jeszcze wierze w >normalnosc, czy swiat juz tak zwariowal ze nikt juz nie odroznia co >jest dobre a co zle.... naprawde czasami sie dziwie Masz po prostu ograniczony punkt widzenia i nie potrafisz zaakceptowac ze swiat sie zmienia. Kiedys jak kobieta nie byla cnota do slubu to kaput (zreszta do teraz jest tak w wielu miejscach na swiecie). Rozwod byl zakazany i to byla zbrodnia. Sa obecnie kraje wysoko rozwiniete w ktorych prostytucja jest uwazana za usluge terapii masazu seksualnego dla dobrostanu pacjenta (dotyczy mezczyzn i kobiet). Szczegolnie jesli dotyczy pacjentow starych, inwalidow, w zlym stanie psychicznym. Poprawia im jakosc zycia: moga sie przez chwile nacieszyc mlodym odlotowym cialem ktore w zaden inny sposob nie byloby dostepne.

Gość Martyna2006
Tak, robiłam loda facetom nawet starszym od mojego ojca. Nigdy nie połykałam spermy. Miałam prawo odmówić obsługi gości. Zdarzało się, że odmawiałam. Co jakiś czas wpłacałam pieniądze na konta organizacji charytatywnych.

>> Masz po prostu ograniczony punkt widzenia i nie potrafisz zaakceptowac ze swiat sie zmienia. ta, jak ktos nie potrafi zaakceptowac kurewstwa, to ma ograniczony punkt widzenia. Brawa za \"myslenie\" :o Ciekawe, jakby do ciebie podszedl jakis nieznany facet i zaproponowal seks, czy bys sie zgodzila. Domyslam sie, ze tak.

A co do cnoty, to nie ma sie co dziwic. Przynajmniej ma sie pewnosc, ze kobieta nie puszczala sie z kim popadnie. Bo kto by chcial byc z dupodajką?

Hybner ... to już naprawdę sprawa tych kobiet gdzie patrzyły ... Mają prawo robić, co chcą. Są dorosłe i decydują o sobie. Ja nie oceniam nikogo, ani nie potępiam. Najważniejsze, czy ma się dobre serce dla innych - jakim się jest człowiekiem.

Gość jeżeli mogę prosić
jeszcze jedno pytanie- czy " loda " robi się w prezerwatywie ?.

miss_detectivo - mają prawo robic co chcą, ale niech nie oczekują szacunku.

Gość no bez przesady
dziewczyny jak dziewczyny, bardziej doświadczone i tyle :) Sam poznałem parę, jedne z niezwykłą urodą, inne szare nieciekawe myszki, niektóre znerwicowane, faktycznie na pierwszy rzut oka można się nie zorientować, że pracują w najstarszym zawodzie świata :) No, chyba, że tak jak ja ma się intuicję, ale ja wyczuwam doskonale jedynie duże doświadczenie w tej materii ;) co jeszcze nie przesądza... Żeby nie było niedomówień, sex mnie nie interesuje, jestem prawie aseksualny, wolę medytować/kontemplować (może zostane mnichem:) ), ale w życiu spotykam się ciągle z bardzo różnymi ludźmi :)

Gość Martyna2006
"jezeli mogę prosić" na to pytanie nie będe odpowiadać. To jest zreszta topik catsumi. do niej kieruj to pytanie. Ja już nie jestem prostytutką

Ja szanuję wszystkich, którzy i mnie szanują ...jak ktoś ma problem z odczuwaniem ludzkich uczuć - jakkolwiek by ich nie nazwać, to już Jego problem...:) i nie mówię tutaj do konkretnych osób a ogólnie.

Gość jeżeli mogę prosić
proszę , niech mi ktoś odpowie , nigdy tam nie byłem a ten szczegół z prezerwatywą mnie naprawde interesuje. Zakładam ,że tak , ale co to za przyjemnoścć dla faceta lizanie przez gumę . Z drugiej strony przecież Aids- więc chyba musi być. ?>

Gość Boratttt
"jeżeli mogę prosić" >>> wystarczy poprzegladac "oferty" i cennik dziwek na stronach www. Jedne robia tylko z guma, inne z gumą lub bez. Ale bez gumy jest drozej ;)

Gość jeżeli mogę prosić
bardzo ci dziękuję boratt

Gość Boratttt
prosze :) zastanawiasz sie czy nie wybrac sie do burdelu?

Gość Boratttt
"duże doświadczenie w tej materii" skąd masz to doswiadczenie? ;) "dziewczyny jak dziewczyny, bardziej doświadczone i tyle" nie dziwne, ze masz takie zdanie, skoro seks Cie nie interesuje. Inaczej bys gadal, gdybys lubil seks :D

Gość jeżeli mogę prosić
ja już jestem tak stary i gruby jak pisałem wyżej . Nie chciał bym tam spotkać np. mojej córki.

Gość prezenterka
dziewczyyynaaaa > ty za to jestes super wszystko wiedzaca i taka swiatowa !!!! >no i co z tego ze w tym kraju jest tak, a w tym tak co z tego??!!! Nie eskcytuj sie za bardzo. Dyskusja jest spowodowana ordynarnymi atakami na katsumi. Tymczasem prawdziwym zrodlem prostytucji sa jej klienci. Tego ludzie tacy jak ty nie chca zauwazyc. Jest bardzo wazne ze po raz pierwszy w historii znalazl sie jeden taki kraj na swiecie w ktorym zabrano sie za to wlasciwie. >myslisz ze kiedys jak to mowisz - jak cnota byla taka wazna to nie >bylo prostytucji?? byla zawsze !!! >teraz tylko jest o niej duzo glosniej myslisz ze nie wiem o tym co tu >piszesz?? ale jeszcze raz ci mowie NO I CO Z TEGO!! ja mam swoje >zdanie i nie zamierzam go zmieniac tak samo jak zawsze bede >uwarzala ze klamstwo, oszustwa. kradziez, zdrada itp. jest >niewlasciwe . I jak za 30 lat beda mowic ze mozna sie na wzajem np. >OKRADAC I MORDOWAC to nie zaakceptuje tego dlatego bo jak ty >mowisz SWIAT SIE Z MIENIA >( tylko mi zaraz nie piszcie ze porownuje prostytucje do morderstwa

Gość Boratttt
"ja już jestem tak stary i gruby jak pisałem wyżej . Nie chciał bym tam spotkać np. mojej córki." To czemu Cie to tak interesuje? No, chyba, ze to napisal podszywacz ;)

Gość jeżeli mogę prosić
już odpowiadam - bo chcę poznać kulisy ich pracy - korzystając z zapewnienia- odpowiem na wszystkie pytania. Zauważyłem , że tutaj cutsumi krytykują głównie kobiety. Myślę ,że dlatego ,że może zazdroszczą im i seksu i pieniędzy , po drugie obawiają sie o swoich mężów , bo utracą wtedy swoją władzę jaką mają poprzez łóżko. Osobiście nie gardzę tym zawodem , sam wykonuję usługi " dla ludności " . Pozdrawiam.

już pisałam; zaczęło sie niewinie-dorabialam sobie, jako barmanka, ale prędzej, czy później każda barmanka, kelnerka et cetera w takim klubie kończy, jako prosytutka. Znajomy znajomego ma 5 takich clubów na Śląsku. odp. \"B\", \"d\" Dziewczyny, któe stoją na ulicy to najczęsciej stare dziwki, mją ponad 40 lat i dla nich nie ma już miejsca w clubach. Nie zdobyły wykształcenia, nie potrafiły dobrze ulokować swojej kasy i potrafią tylko jedno...więc to czynią. Nie chcę próbować swoich sił jako call girl, bo niebawem mam zamiar skończyć z tym. Po co zaczynać? Najmniejszy? Hm....taki ok.8-9 cm. Najaszybszy stosunek...pominucie było już po wszystkim. czuję sie lepszą kochanką od żon moich klienów....:p dziwezynaaaa---->dlaczego ja muszę ponosić winę, za to że jakiś pan młody przyszedł do mnie? Nie jestem zbawicielem i nie będę odpowiadałą za cudze czyny. Ja nikogo za krawat nie wciągam do klbu. Sam fakt, że tam przychodzą, świadczy o tym, że coś jes nie tak. Nie jestm księdzem i nie będę im czyniła morałów....to są dorośli ludzie, większość z nich wie, czego chce. Co ja mogę im zrobić? Precież jeżeli odmówię, to nie zmieni tanu rzeczy, bo jak nie do mnie, to pójda do innej.....

Hybner, zamiast moralizować lepiej poszperaj i dowiedz się, komu dawała twoja kobieta. Chyba, ż dla każdej jesteś tym pierwszym, no w drodze wyjątku drugim......hahahaha Nie wiesz, jake są kobiety-mam znajomych, którzy przy mnie sie nabijają z lasek; poszli do knajpy, upili koleżankę swojego kolegi, a potem we dwóh ją brało. A ta dziewczyna nadal jest z tym kolesiem. I wszyscy udają, że wszystko jest w jak najlepszym porządku....

Gość jeżeli mogę prosić
Catsumi- to ty nie w pracy teraz ?.

Gość jeżeli mogę prosić
catsumi - ktoś za ciebie mi już odpisywał , ale lizanie starego tłustego faceta nie jest chyba przyjemne. Moim zdaniem Ty musisz niestety gardzić niektórymi klientami i zrobisz to tylko za to wynagrodzenie.

Gość jeżeli mogę prosić
Ale nie wiesz , jaki on jest zanim się nie rozbierze. To co dopiero wtedy możesz powiedzieć ,że odmawiasz?. A kiedy sie płaci - przed usługą - czy po ?.