Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

Gość kataraa
przestancie wy z tymi kuresstwami wezcie sie do roboty baby

Gość podwójna moralność
a może zazdrośc, że ona dobrze zarabia, ma na studia i ciekawe zycie:)

Gość podwójna moralność
a może zazdrośc, że ona dobrze zarabia, ma na studia i ciekawe zycie:)

Gość kochaneczkaaa
fan catsumi.... Na pierwszej stronce.

Gość podwójna moralność
i przynajmniej jest uczciwa, nie trzyma się kurczowo "męskich spodni" :) he he he zarobi na facetach, więc czemu nie/ jak jest popyt rosnie podaż. A kto korzysta??? niech się przyzna wg mnie zupełnie nieetycznie postapił ten facet na wieczorze kawalerskim, ale to jego sumienie, pewnie jeszcze slub kościelny miał

Gość do kochaneczki....
o żesz kur.wa! zaskoczyłaś mnie swoją ineligencją, jakże wysoką :o pierwszy raz na kafeterii, czy na prawdę jesteś taka tępa, że nie potrafisz rozróżnić prawdziwej wypowiedzi o fałszywej????

Gość też to robię xxx
a tutaj jest moja historia www.dziwka.blog.pl pozdrawiam Cię Catsumi

Gość kataraa
też mi ciekawe życie dawac dupy brudasom juz wolała bym umrzec z głodu niz siegnać takiego bagna jakie sięgneła ta biedna kureewka która szuka usprawiedliwienia tu na forum, dziewczynko to nie nasza winna że taka droga sobie powędrowałaś która prowadzi do "ni kąt" :9 to smutne i n ie staraj sie sobie wmawiać ze wszystko ok, i ze czujesz sie szczęsliwa bo jestes przegrana , przegrałaś życie dziewczynko

\"Nie wydaje mi się aby jej praca była lżejsza od np. sprzedawania w sklepie z butami\" Ludzie, do cholery, nie piszcie, ze to jest praca. \"dziewczyna jest inteligentna\" jest inteligentna i jedyne, co potrafi, to obciaganie kutasow :P

Gość odpowiednie dać rzeczy słowo
"a co Cię to obchodzi gdzie ona pracuje i co robi" Nic. :) Pod warunkiem, że namiętnie nie pisze o tym na forum. FORUM - przypominam... :) "Pisze dla tych co są ciekawi jej zawodu" Słuchaj, a nie zastanawia Cię, dlaczego ona ten topic założyła? Chyba nie w akcie dobroczynności dla ciekawskich. :) Założyła, bo lubi mówić o tym, co robi. W realu nie może, więc spełnia się tutaj. Ona nawet mentalnie jest dziwką. To nie matka dzieciom przyciśnięta nędzą, która nie widziała innej drogi. To zwykła wygodna kurewka, która nie może pojąć, że inni nie rozumieją jej pasji życia. :) "Tak więc nie wiem, czy chodzi o chęć "nie urobienia sobie rączek"" W sumie prawda, rączki to ona sobie urobi, oj urobi... ;) I nie tylko rączki... ;) "zreszta dziewczyna jest inteligentna, studiuje, może nawet będzie w końcu robic coś lepszego od ciebie" Może. :) Ja co prawda kończyłam studia bez prostytuowania się i też fajnie sobie radzę, ale może, czemu nie? Tylko co to zmienia, jeśli chodzi o to, co ona robi TERAZ?

Gość podwójna moralność
do kataraa ->i znów swięta oburzona kobieta, która wie co by zrobiła, gdyby nie miała na zycie...

Gość fan catsumi
ktoś musi umieć, skory wy kobiety nie potraficie nawet dobrze obciągnąć. a ona jest rewelacyjna

Gość plissssssssssss
Robi teraz to na co ma ochotę :) i nie mnie ja oceniać. Jak ocenisz to co się dzieje w rządzie? Praca za sex... To jest dopiero upodlenie drugiej osoby. Naprawdę lepiej jak sobie tacy pójdą skorzystać za kasę:) którą mają z naszych podatków.

Gość kochaneczkaaa
:) Bawcie się dobrze jak was to kręci. :)

podwójna moralność -- czy chęć bronienia miss prostytucji odbiera Ci zdolność rozumowania? Argumenty o nędzy chyba nie mają tu racji bytu, prawda?

Gość podwójna moralność
Skoro cie oburza, że ona tu pisze, to nie czytaj albo napisz coś ciekawszego:) na swoim topiku, ja naprawde chetnie przeczytam jej odpowiedzi. Nie chcesz to nie czytaj.

Gość eeeeeeeeeeee
ta szmaciarka sie oszukuje, cierpi z powodu swojego smutnego załosnego zawodu:( napewno w środku zazdrośći kazdej tu z was normalnie zarabiająsej kobiecie, wszystkiego, domu, stabilności, uczciwośći czystośći, oraz tego jedynego.Zrozumcie kobiety że waszą wśiekłość na ta szaciarke tylko ja wzmacnia, ona ma satysfakcje z tego że tu może komuś dopiec w ten sposób, a niby jak ma sie zemsćic ze swoje gównianne życie w burdelu, oczywiśćie przez to że dowali wam iż kocha sex z waszymi mężami. Ona zmyśla wszystko uwierzcie mi. Nie dajcie sie sprowokowac tej debilce catsumi.

Gość podwójna moralność
Ja jej nie muszę usprawiedliwiać, po pierwsze ona tego nie potrzebuje, a po drugie nie po to chyba jest ten topik:) Jestem kobietą, bronię innych kobiet przed zawiścią i nienawiścią takich "świętych".

Gość mohery górują
a seks pewnie uprawiają tylko po bożemu, w ciemności, pod kołderką. spadam, wpadnę jak wróci założycielka tematu, bo z wami nie ma co dyskutować; jesteście nudne. załóżcie sobie swoj temat, na którym będziecie poniżać prostytucję, bo piszecie trochę nie a propos...taka mała dygresja.

"Nie chcesz to nie czytaj." Koronny argument na tym forum w sytuacji braku argumentów. :) Chcę czytać i chcę się wypowiedzieć, i co? :)

"a seks pewnie uprawiają tylko po bożemu, w ciemności, pod kołderką." Seks otwarty, radosny, bez zahamowań. :) Naprawdę nie rozumiesz ćwierćinteligencie, że nie chodzi o to JAK, ale o to Z KIM?

Gość mohery górują
eeeeeeeeeeeeeeeee-> nie tobie oceniać czy catsumi jest debilką. wiem jedno- jej poziom wypowiedzi jest o niebo lepszy niż twój, więc-kto tu jest debilem. ps. deilizm jest to rodzaj upośledzenia umysłowego, spowodowanego waami genetycznymi...

Gość podwójna moralność
No właśnie:) masz rację. Niektórzy lubują sie w dowalaniu innym, a sami mają często piekło w domu/ faceta/kobietę bleeee / sex "pod kołderką"/ albo wcale / albo takich co do klubów chodzą...

Gość mohery górują
odpowiednie......itd.-> tutaj to mozesz nawet napisać, że jestes pamelą anderson, tylko nie każdy musi ci wierzyć....bez zahamowań ;)

Gość eeeeeeeeeeee
Kobieta która zarabia w taki spósób żeby przetrwac zaczyna mieć rozrwojona jaznie, po krótkim czasie nie które żeby poradzic sobie z problemami psychicznymi wpadaja w alkocholizm, niektóre w narkotyki a niektóre jak tu autorka tematu z wymyslanie i wmawianie sobie rzeczy które pomagaja jej przetrważ w tym gówniie, burdelu:( tak kasa uzaleznia, ale tylko kasa, taka dziewczyna stawia nałatwizne ponieważ innych rzeczy sie boi, boi sie wszystkiego a w burdelu jest najłatwiej.Dla tego ona na siłe wmawia sobie oraz wszystkim że to lubi, ale to nie prawda. Dla tego ona załozyła sobie ten temat żeby trochy podowalać uczciwym kobieta którym zawsze zazdrościła wszystkiego i nadal zazdrośći, nie zniżajcie sie do jej poziomu bo nie warto!!!!!!!!!!!!!!Psychika takiej kobiety jest niezrównowazona.

"Ja jej nie muszę usprawiedliwiać, po pierwsze ona tego nie potrzebuje, a po drugie nie po to chyba jest ten topik" A ja nie bronię nikogo tylko przez głupią solidarność jajników. :) Bronię tych, którzy na to zasługują i tego potrzebują. Ona ani zasługuje, ani potrzebuje. Prosiła Cię o bycie jej adwokatem? Nie. Ona jest dumna z tego, co robi, więc szkoda Twojej fatygi. :)

Gość mohery górują
niezrównoważona jest twoja ortografia.....:o

Gość podwójna moralność
A czy Ciebie prosiła o negatywne komentarze, o obelgi i bluzgi?

Gość mohery górują
podwója moralność- szkoda czasu! toż to są kobiety, które mają klapki w oczach....to ich sprawa..... Byłem kiedyś w takim nocnym klubie; dziewczyny były fantastyczne-otwarte, dla nich nie było tematów tabu...można z nimi o wszystkim porozmawiać, a co najważniejsze- nie krytykują, bo gdyby były takie jak wy, to same by się pocięły. zawsze próbją znaleźć w kimś zalety, nie to co wy...

mohery górą ---> Co do mojego seksu, to o niczym nie będę Cię przekonywać, ani wdawać się w szczegóły na forum. Nie obchodzi mnie, w co wierzysz. Mnie tylko śmieszy, że jak ktoś nie ma mentalności dziewki spod latarni, to jest jednoznaczne z zahamowaniami w sferze seksu. :) Taki tok rozumowania zadziwia mnie nie po raz pierwszy.