Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

Gość sylwiaaaaaaaa
Ona jest prostytutką idiotyzmu i pokraczności! We dług jej pogłądów debilacja oraz prostytucja ciągle popularna he he he You are VIP = Very Imbecil Person.-dziewczynko, kto ci kobieto mózg wyprasował? Dla wielu z nas tu jesteś dnem i 10 metrów mułu , wieć nie unoś się:) Ja ci tylko życzę aby twoje dochody były odwrotnie proporcjonalne do inteligencji, czytając twoje głupie żalosne wyposinki he he he. Z poważaniem Sylwiaaa lubiąća pisać z błędami ortograficznymi .buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość racjiaa
Sylwioooooooooo , podpisuje sie:) Myślenie jest przyszłością, a ja u niej tej przyszłości nie widzę, jej argumenty którymi stara sie usprawiedzliwiać swój zawód są nieadekwatne i zatopione w brodziku intelektualnym.

w każdym bądź razie - tematem topicu nie było wyzywanie catsumi od kurew dziwek etc etc, nie pytała się Was \"jestem kurwą czy nie jestem?\" , a jeśli już ją ktoś wyzywa, a ona twierdzi, że wcale nie jest kurwą i nie życzy sobie takiego podejścia - to to jest przecież normalna ludzka reakcja na fakt, że ktoś powie Ci w twarz, że wg niego jesteś zerem, nikim i brakuje CI podstawowych wartości moralnych... nie chcę jej bronić, sama nie rozumiem kobiet, które zdecydowały się na prostytucję, wg mnie zawsze jest jakieś inne wyjście z sytuacji życiowej, nawet jeśli jest ona ciężka - a jesli nie jest wybitnie tragiczna, to dorabianie sobie ciałem na pewno nie jest godne podziwu... prędzej współczucia... a jest tyle ciekawych pytań do zadania - przynajmniej wg mnie, nigdy nie miałam okazji pogadać z prostytutką, a zawsze mnie zastanawiało jak to jest, jak można sobie poradzić psychicznie z uczuciem przejścia przez tylu mężczyzn, a potem ze swoją przyszłością - z jednym tylko mężczyzną, w sumie w kłamstwie, bo przyznać się chyba ciężko?? a tu się już nie dowiem... :(

matka (język polski) wymowa: znaczenia: rzeczownik, rodzaj żeński (1.1) rodzic płci żeńskiej; zob. też matka w Wikipedii (1.2) zakonnica, przełożona klasztoru odmiana: lp matk|a, ~i, matce, ~ę, ~ą, matce, ~i; lm ~i, matek, matkom, ~i, ~ami, ~ach, ~i przykłady: (1.1) Po rozwodzie sąd przyznał dziecko matce. składnia: kolokacje: synonimy: (1.1) rodzicielka, mama, mamusia, mamuśka, mateczka, mateńka, matula, matrona, stara, starsza antonimy: (1.1) ojciec, dziecko POZA TYM - to, że takie synonimy istnieją w słowniku, nie znaczy, że est szczytem dobrego gustu i kultury ich używać... chyba, że ktoś np uważa za normalne, mówienie do mamy STARA tudzież MATRONA.

Gość wacekkkkkkkkk
e tam babo!!!!! ja mówie na swoa mame stara, co wcale nie oznacza że....kocham ja nad życie. A to że ta dziwwka tu jest jechana to zasłuzyła sobie he he he, nie mam szacunku do takich kurw!!!!!!! No chyba że któraś robi to żeby wyżywić 7 dzieciaków bo maż skurwiel ja olał:( i tyle

Gość wacekkkkkkkkk
może ty i marzyłaś żeby podadać z kuurwą ale ja niestety nie mam szacunku do lafirynd

Gość prezenterka
wspaniale >jest tyle ciekawych pytań do zadania - przynajmniej wg mnie, nigdy >nie miałam okazji pogadać z prostytutką, a zawsze mnie zastanawiało >jak to jest, jak można sobie poradzić psychicznie z uczuciem przejścia >przez tylu mężczyzn, Jezeli prostytucja nie wynika z problemow psychicznych to jest to tak samo jak faceci co chodza do prostytutek, slyszalas zeby mieli jakies problemy? >a potem ze swoją przyszłością - z jednym tylko mężczyzną, w sumie w >kłamstwie, bo przyznać się chyba ciężko?? a tu się już nie dowiem... Dosc czesto sie zdarza ze prostytutki wiaza sie z facetami ktorym nie jest ta dziedzina obca. Nie ma z tym problemu. Problem jest wiekszy z twoim rozumowaniem: jak facet sie wiaze z jedna kobieta a przedtem chodzil setki razy na prostytutki to jest OK, a jak kobieta byla jedna z nich to jest szmata i dno, tak?

Gość fevaa
"Jezeli prostytucja nie wynika z problemow psychicznych to jest to tak samo jak faceci co chodza do prostytutek, slyszalas zeby mieli jakies problemy?" tylko, ze dziwka uprawiala seks z wieksza iloscia facetow, niz facet z dziwkami. Dziwka moze miec 5 klientow na dobe (albo i wiecej), a facet raczej nie zaliczy tyle dziwek w ciagu doby, prawda? Raczej w ciagu tygodnia, albo i miesiaca. No, chyba, ze jest cholernie bogaty i ma duze potrzeby seksualne. Wiec twoje porownanie jest bledne.

Gość dziwi mnie opinia niektorych
ze facetow pojscie do burdelu nie plami. Dla mnie jest zalosne. Pewnie ktos zawola : Skad wiesz, czy Twoj maz tam nie bywa? Otoz jestem zupelnie pewna, ze nie, ma znacznie wyzej ustawiona poprzeczkę. Nie moge wykluczyc , ze nie przespalby sie z jakas atrakcyjna, mądra, ladna kolezanka - i to zreszta byłabym w stanie zrozumiec - ale stosunek do prostytutek ma jednoznaczny. I chyba nie jest odosobnionym typem wsrod facetów na poziomie. Rozmowa z taka panienką? Jaka moze byc, jesli dziewczyna spedza polowe zycia na dawaniu kazdemu, a druga połowe na tzw dbaniu o siebie - kosmetyczka, fryzjer, zakupy, solarium? Kiedy ma czas rozwinac sie inetektualnie? Rozmowa z nia moze byc bardzo banalna - typu :"moja zona mnie nie rozumie itd.. " " nie przejmuj sie misiu" ( katsumi odpowiedzialaby na to "c-est la vie", no bo ma sie za panienke luksusową...:) :)

Gość kulki gejszy
cytowane przez katsumi - dla malo wtajemniczonych - zalecane rutynowo przez ginekologów paniom w okresie menopauzy, także kobietom po licznych i trudnych porodach, z opuszczona macicą i nietrzymaniem moczu.

Gość ukagata
przeciez nie po wie ci "kochanie wiesz lubie korzystac z usług prostytutek" to logiczne że ta poprzeczka przy tobie będzię taka a nie inna:)

Gość UY24
ukagata - a czemu nie potrafisz zrozumiec, ze niektorzy faceci nie pojda do dziwki, bo maja do siebie (i partnerki szacunek)? Sam nie uprawiam seksu, ale nie dlatego, ze zona mi "nie daje", ale dlatego, ze obecnie jestem sam, nie mam kobiety. Wole jechac na recznym, a do burdelu nie pojde. A seksu nie mam od naprawde dlugiego czasu.

Gość dziwi mnie opinia niektórych
w naszym malzenstwie nie ma tematów tabu, maz to w koncu najblizsza osoba. Jestesmy wiele lat malzenstwem i naprawde znamy sie dobrze . Czasem rozmawialam takaze na temat prostytutek z dobrymi kumplami, ktorzy naprawde nie mieliby powodu wstawiac mi kitu . Nie gorszą sie prostytucjaą, ale tez mówia, ze nigdy ich tak nie przyparlo - jak juz, to zawsze sie znajdzie ciekawsza dziewczyna. Oczywiscie ze znam tez facetow, ktorzy mi sie do tego przyznali - ale to dosc specyficzny typ, srednio ciekawy, jak dla mnie w kazdym razie. Ci najatrakcyjniejsi na hasło prostytutka prychaja i wzruszaja ramionami..

Gość Martyna2006
"dziwi mnie opinia niektórych" zdziwiłabyś się

Gość dziwi mnie opinia niektórych
coz - wspolczuje wam mezow i zaklamania w malzenstwie . Ale kazdy ma swoj styl bycia, poza tym swój do swego ciągnie.

Gość CIAWESIATKO
SZMATA KURWA DZIWKA ITP MOZNA MOWIC DO KLIJETKI KTORA NAPRAWDE NA TO ZASLUGUJE A NIE DO DZIEWCZYNY KTORA UWAZA TO ZA SWOJA PRACE(W NIEKTORYCH KRAJACH PROSTYTUTKA TO ZAWOD) ONA NIE ROBI TAGO ZA DARMO KURWA TO MOJA KOLEZANKA KTORA DALA KOLESIOWI PO 15 MIN ZNAJOMOSCI........

Gość ...////
do Katsumi: piszesz że odpowiesz na każde pytanie. 21cm. w wzwodzie to może nie rewelacja, ale kochając sie z moją drobniutka partnerką na pieska, czasem sprawia jej to ból, gdyz czasami zagłęboko wchodzę. Czy można gdzieś nabyc tzw, pierścienie/nasadki na penisa, ograniczające głębokość penetracji? Pytam poważnie..

Gość doradca77
opone od ciezarowki sobie zaloz :o

Gość ...////
Dowciapniś..! ..a coś mądrego tez masz w zapasie?

Gość ludzie po co sie spierac
wystarczy zajrzec do słownika jezyja polskiego. Kurwa to wulgarnie prostytutka. Znaczenie identyczne, tyle,ze mniej elegancko wyrażone.

Gość ...////
a ty co ? z choinki sie urwał?

Ok, nikt nie namawia was ani do uprawiania prostytucji, ani korzystania z usług prostytutek. Skąd w takim razie tyle w tych wypowiedziach agresji i wulgaryzmów? Uważacie się za lepszych od Autorki, a jednocześnie sprawiacie wrażenie osób, z którymi nie warto nawiązywac żadnych kontaktów - należy obchodzić takich szerokim łukiem na ulicy, podobnie jak grupę podpitych kibiców. Szczerze mówiąc żywię znacznie większy szacunek do prostytutek, zarabiających na życie własną pracą, niż żon uprawiających ten sam proceder z niekochanym od lat mężem z zaciszu własnych czterech ścian, za udział w mężowskiej pensji, wikt i utrzymanie. Prostytucja małżeńska jest dla mnie symbolem porażki życiowej i dziwkarstwa. Prostytucja - jedynie niebezpiecznym i kontrowersyjnym zawodem, który niesie z sobą mnóstwo zagrożeń natury psychicznej, emocjonalnej i zdrowotnej. Skoro ktoś decyduje się na taki krok i wybiera tę drogę, czyni to na własną odpowiedzialność i nie krzywdzi w ten sposób innych. Podziwiam waszą \"moralność\" i \"cnoty chrześcijańskie\" :O

Gość ...////
jakiej wulgarności? ja zadałem pytanie do tej osoby i nic do niej nie mam. najbardziej wulgarnie odnoszą się ci którzy z tych usług korzystają i zamiast być wdzieczni ze mogli sobie zamoczyc za zapłatą oczywiscie, to głupio pierdolą na temat. gdyby tych babek nie było to większość tych co tu tak bluzgaja, do dziś byliby prawiczkami bo nie stać ich na zdobycie kobitki...

Gość Lapush
moge Ci sie zesrać na klatkę? tak za dyszke...;)

Gość POWIEDZCIE MI
JAKA JEST PRZYJEMNOŚĆ KLIENTA W SRANIU NA KLATE??????????????????????????????

Gość ...////
hyba tzw ulga gdy sranie cisło

Gość ...////
..poprostu wypowiedzi coniektórych świadczą o samym wypowiadającym się

Gość POWIEDZCIE MI
WYPRASZAM SOBIE MAM CI PRZYTOCZYC? 15:41 katsumi zaczerniłam robie wszystko za kase anal oral połyk sranie na klate mamuśki co chcecie tak napisała autorka topiku, wiec ja pytam, jaka jest przyjemność w 4 usłudze od góry??? czaisz? ja nie wiem... jak bardzo trzeba być zezwierzęciałym by przychodziły takie rzeczy do głowy... szczerze wszystkim prostytutkom wspoólczuje.., wiecej tu nie wejde, zycze wszystkim prostytutkom wyjscia z tego bagna..

Gość doradca77
Najsmieszniejsze jest to, ze taka dziwka, przepraszam, kobieta lekkich obyczajow :/ robi z obcymi facetami oral z polykiem, anal, itp. a pozniej jak pozna tego jedynego :o to udaje przed nim swietoszke, dla ktorej polyk i anal to zboczenie.

Gość prezenterka
fevaa reprezentujesz typowe myslenie zaklamane >tylko, ze dzi**a uprawiala seks z wieksza iloscia facetow, niz facet z >dzi**ami. Dzi**a moze miec 5 klientow na dobe (albo i wiecej), a facet >raczej nie zaliczy tyle dziwek w ciagu doby, prawda? Raczej w ciagu >tygodnia, albo i miesiaca. No, chyba, ze jest cholernie bogaty i ma >duze potrzeby seksualne. Wiec twoje porownanie jest bledne. Wieje prymitywem. Po pierwsze sa tez meskie prostytutki. Po drugie jezeli ktos odrobine potrafi myslec to skojarzy ze w zjawisku prostytucji NIE liczy sie ilosc. Sa na przyklad eskorty z kasowego topu pracujace dla miedzynarodowej elity kasowej ktorych praca to tygodniowy wyjazd raz na kilka miesiecy na jacht miliardera w egzotycznym miejscu, oczywiscie za piecio- czy szesciocyfrowe sumy w twardej walucie. Dla ciebie zapewne te prostytutki sa godne podziwu. Calkowitym przejawem bezmyslnosci jest usprawiedliwianie facetow korzystajacych z prostytucji "bo mniej moga". Jezeli sie dobrze zastanowi to prostytucje napedzaja klienci tworzacy popyt i na bazie tego popytu tworzy sie ten biznes. Dlatego wlasnie w Szwecji chcac zlikwidowac prostytucje uderzono w KUPOWANIE uslug i sa one karalne. Po pewnej liczbie wpadek gdy szanowni obywatele wpadli na zakupach kontrolowanych zjawisko bardzo sie ograniczylo bo przynajmniej faceci ktorzy nie chca ryzykowac konfliktow z prawem przestali kupowac.