Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kusicielka

Jestem Kochanka Zonatego Mezczyzny

Polecane posty

Gość aluśka123
gosieńka, coś Ci powiem. Jeszcze parę lat temu też tak myślałam. Mój kochanek dla mnie nawetrozwiódł się z żoną, nie utrzymywał z nią ani ze swoim synem żadnych kontaktów, oczywiście płacił alimenty. I ja głupia byłam taka szczęśliwa, i myślałam, że tylko ja się liczę. Urodził się nam syn. Prawie bajka, ale niestety, za wszystko w życiu się płaci i teraz zostałam sama z dwuletnim dzieckiem praktycznie bez środków do życia. On wrócił do żony, bo zaczęły go gryźć wyrzuty sumienia, a o mnie mówi, że byłam jego zyciową pomyłką.

Gość gosienka...
Ja nie jestem z typu chwalipiet..ale jak ktos przeczytałby co wczesniej czytałam to wiedziałby że o kase nie chodzi... bo akurat... kto wie czy moi rodzice nie maja wiecej niż on...ja na nia nie narzekam... ;] nie trafiłaś.... ale watpie czy rozwiedzie sie dla mnie z żona szczerze to zapewne nie.... i może i dobrze... wole zapamietac ze było cudownie... a nie że sie zepsuło... tyle wam powiem.... ale ta kasa mnie rozbawiła jak Ty na nią lecisz ok hzhahaha

Gość gosienka...
hmmm a co do urody... kochankowie nigdy nie poleca na paskudstwo... hihihi no cóz........ sama sobie dopowiedz;]

Gość gosienka...
dobra drogie Panie...już nawet tego czytac nie bede bo nie moge sie opanowac zeby nie odpisac... wiec cóz... szkoda czsu! Pozdrawiem wszystkie ludzkie dusze:) a reszte ludziów zegnam..... achh jaka szkoda...mi....

Gość anty gosieńka
coś dużo masz czasu, gdzie twój kochanek, czyżby z żoną robił wiosenne porządki czy odpoczywa z nią na łonie (jej) natury? jestem od ciebie dużo starsza, i nie raz , i nie dwa, widziałam jak wyglądają kochanki żonatych facetów i wierz mi że często są paskudniejsze od żon, mają jedynie tę przewagę, że są nowością, ale nie martw się to z czasem mija. a jeżeli chodzi o kasę, to nigdy nie widziałam młodej atrakcyjnej dziewczyny w związku ze starym biednym dziadem, a ty?

Gość zzzccczzzccc
podpisuje sie pod Twymi slowami anty gosienka

Gość Do gosienki
Badz pewna ze kiedys to ty bedziesz na miejscu zdradzonej kobiety i nie wazne czy bedziesz wtedy zona czy tylko przyjaciółka, ten ból cie nie ominie,a młodosc twoja przeminie i wtedy bedziesz wygladała jak paskudztwo i jak sama wspomniałas zaden facet na ciebie juz nie poleci, ale wtedy bedziesz miała czas na przemyslenie swojego całego zycia omyłkowo nazwanym ludzkim, bo ty dziewczyno wogole nie masz serca, ''a co po trupach do celu, tylko ja sie licze"tak wynika z wszystkich twoich wypowiedzi.

Gość wszystkim
kochankom żonatych życzymy wszystkich choróbsk ginekologicznych

Ta tylko uważajcie bo te choróbska najczęściej dotykają takich życzących źle innym jak wy :)

kusicielko... zycze Ci zeby kiedys Ciebie zdradzał facet :/ ciekawa jestem jak sie wtedy poczujesz??

xyzed ;) wyjątkowo się z tobą zgodzę... Niech tam sobie los zsyła na kochanki wszystkie plagi egipskie ale akurat to? Nieee.... Ta pani co to napisala nie wzięła chyba pod uwage , ze jak kochanka złapie takie fuj przypadłości to ona niestety też ... bleeee ... :p

Gość wreszcie ktoś normalny
anty gosienko jesteś chyba jedną z niewieku, która pisze rzeczowo i madrze, takie wpisy jak Twoje pozwalają wierzyć, że jeszcze nie wszyscy na tym swiecie zwariowali.pozdrówka dla Ciebie. a gosieńka...cóż, życie pokaże........jest czas siewów i czas zbiorów. gosiu zbierzesz to co posiałaś i szczerze...nie będzie to przyjemne.

Gość do xyz
pod warunkiem ze tacy zdradzacze przynoszą choróbska do domu i zarażają żony , z wyjatkiem tych którzy z żonami nie sypiają (czyli 99% facetów według kochanek ;-)

No właśnie ;) Tylko zapomniała o tym,że kochankom to mniej grozi niż tym niekochankom;)albowiem kochanki korzystają zdobrodziejstwa płynącego z seksu,a one nie :)

To może dotyczyć żon zdradzaczy,którzy chadzają do \"przybytków rozkoszy\" tych przydrożnych ,a nie tych zdradzaczy mających jedną kochankę :)

Gość do xyz
raczej zachorowania będą wprostproporcjonalne do kochankowania-im więcej będzie tego dobrodziejstwa z kolejnymi facetami z doskoku tym szansę na złapanie pamiątki po dobrodziejstwie

Gość do xyz
taaak kochanki są z reguły dziewicami i estetkami którym nie przeszkadza fakt iż mąż sypia jeszcze z inną kobietą.

Gość czasem kochanka
moze sie zarazic od niedbającej o siebie zony bo i takie paskudy zony bywają

Gość do xyz
pewnie po wczesniejszych korzystaiach zdobrodziejstw swych mężów

Gość do xyz
czuły temat? moze lepiej zapytajkochanke o aktualne badania.Żonę też mozesz.

ciekawa jestem czy ty sie zbadałaś ,bo może spotkać cie niespodzianka...

Gość ex-żona
sc ciebie też może spotkać niespodzianka, i to nie jedna. więcej pokory, bo los się odmienia, kiedy tego najmniej sie spodziewamy

Gość do sc
a moze Ty juz zlapalas "taka niespodzianke?" Tego Ci zycze...

Gość a Wy jestescie
zawistne i do tego źle zyczące! Śledze wasze rozmowy bez żadnego wpisu ale teraz musiałam leczcie sie!!! Njpierw na Gosience sie wyzywaliście bo biedna dziewczyna sie zakochała nic złego nie pisała! A Wy jak sepy! A teraz na sc bo Gosia mądra dziewczyna powiedziaaże ma dość chamstwa i ma racje! TO pierwszy i ostatni mój wpis! Zycze wszystkiego dobrego wszystkim

do ex-zony pokory więcej to wam zyczę .....bo nie posiadacie żadnej o czym swiadczą wpisy z brakiem kultury w tle i do tego jeszcze zyczenia....bez komentarza.... do do sc-życz zycz a sama możesz coś złapać ,bo zło podobno wraca....więc zastanów sie 7 razy co piszesz...

Gość a ja napisze tylko
że lepiej nie ładować się w takie związki. Też byłam kochanką a teraz kocham i jestem nieszczęśliwa i on kocha mnie i tez jest nieszczęśliwy , ale że życie potoczyło sie tak beznadziejnie to co zrobić :(

Gość do sc
nie mow o rzeczach,o ktorych nie masz pojecia...kultura?...Tobie obce jest to slowo,skoro "kulturalnie"wlazlas z buciorami w rodzinne zycie i nadal tkwisz w tym lajnie...taka Twojea kultura???

Gość do sc
wlasnie zlo wraca....to raczej Ty o tym powinnas pamietac,ja mam czyste sumienie i nie lapie cudzych mezow...