Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sun4

Zdradzone kontra kochanki-tylko kulturalnie

Polecane posty

nawet dobrze słychac:-D Grosiku! pracy w sam raz, kasy jak zwykle za mało, trzeba sie chyba obejrzec za własnym biznesem.

grosik obawiam się, ze to nie prowokacja! Niestety... AGA jesteś super Czego Ty ode mnie chcesz? Ile się będziesz czepiała? Widzę, że znasz mojego męża lepiej niż ja sama :D

no bo ja własnie dzisiaj to tez przeczytałam i sama nie wiedziałam śmiac sie czy płakac. Powiem wam ze chora miłosc moze rozum odebrać, mam tylko nadzieje,ze sie z tego wyleczyła. Spełnic taka obietnice ...brrrrrrrr ciary chodza mi po plecach!!!

niestety nigdy nie wiemy na jakiego typa czlowieka trafiamy. \"jej\" facet tez pewnie strzelil zdziwko.................pewnie jego ostatnia kochanka byla. wyleczyla go na dobre.

Jak nie mam nic do kochanek, tak \"śmiech\" mnie powaliła! Nie dzielę kobiet na złe-kochanki i dobre-przykładne żony, ale to, co ona wypisuje, to przechodzi ludzkie pojęcie!

Aga ja tez tak nie kalsyfikuje,zycie samo robi korekte,ale naprawde starsznie duzo w tej kobiecie było tego zła wrecz sie mogło zmaterializowac po takim wpisie.

wiecie co? jak patrze na ta kylie po prawej to mi sie autentic slabo robi. jestem kobieta ale podziwiam otwarta geba. zadnemu facetowi nie dziwilabym sie............ moj mialby pozwolenie na skok w bok, ale tylko z kylie. :-)............to tylko tak na marginesie

Ha a moja K jest do niej bardzo podobna :)

Gość do xyzed
to moze kariere zrobi:) tylko jej troche inny k potrzebny:):):)

wysmaruje sie dzis samoopalaczem i bede pozowala z wypietym tylkiem przed lustrem. hahahahahaha. zrobie zdjecie i wkleje tutaj... i pewnie na wszelkie czasy wypedze wam zle humory.........

Fajna ta Kylie, ale mogłaby tą chustą tak nie machać! :) xyzed znów marzenia ściętej głowy? hahahaha :D grosik czekamy na fotkę......tylko bez ciągnącej się chusty :D

Gość do kogo jest podobna
Twoja K xyzed?

Gość AGA jesteś super
dlaczego zupełnie coś zwykłego jest dla Ciebie Ago marzeniem ściętej głowy? często przecież spotykamy ludzi do kogoś podobnych, to nic nadzwyczajnego i to nieprawda, że się uwzięłam. lubię Cię, kiedyś to zrozumiesz

Gość czy naprawdę jest to cos
takiego powszedniego u kobiet - mam na myśli duży otówór gębowy u Kylie ? a swoją droga dlaczego ona ma tak duży ten otwór - czyżby już w dzieciństwie zaczynała obciągać laski?

Gość do koga podobna
K xyzeda? Dziewczyny litosci ! gdyby xyz miał kochankę i choćby w połowie tak barwne zycie jak pisze (kobiety doktoraty itp) to BY TU NIE SIEDZIAŁ i nie udzielał sie na tych topikach . Żadna z nas nie jest tu po to zeby pochwalic sie czymkowiek tylko z powodu wielkich kłopotów w które nas wmanewrowano mimo naszej woli lub w które same się wmanewrowałysmy. Dajcie spokój z tym gawędziarzem o bujnej wyobraźni , który bawi sie dokopywaniem niektórym kobietom , a szarmanckim uwodzeniem przez kafeterię :O innych . Sama czasem cos skrobne na kafe ale to co on tu robi to dla mnie świadczy tylko o jednym. Pozdrawiam!

Gość ło jezu jezu jezusicku
przecież o xyzed to nie kto inny jak...Kirdan

AGA jesteś super To,co napisałam do xyzeda, było w żartach! On to doskonale wie! \"...i to nieprawda, że się uwzięłam. lubię Cię, kiedyś to zrozumiesz...\" - uwzięłaś się uwzięłaś, tak to przynajmniej odbieram. Nie jest tak?

Ja jestem zakochana. Nie w M. Pozew juz w sądzie ( sama złozyłam ) i jest mi o niebo lepiej. Nareszcie wiem jak powinna byc traktowana przez meżczyznę kobieta. Nie tak jak traktował mnie mąż. Nie tak. ten buc teraz płacze i chce wracać tylko że nie ma gdzie. Nie żal mi s....a. Sam sobie to piwo naważył. Niech się teraz męczy. piszczał mi tu że to jednak nie była miłość jego zycia i wie jak mnie skrzywdził. Wzruszyłam się do łez hehehehe. Niech spada. Teraz się zorientował jak Ja już kogoś mam. Ciekawe. Jak on się gdździł to wyrzutów nie miał teraz Go ruszyło i mnie błaga. Mam to w nosie. Pozostało mu trzaskanie drzwiami. Za sobą.

Gość jeżeli już to gził

Oczywiście ze gził. Analfabetyzm wtórny mnie dopadł, ale jak widze zostałam doskonale zrozumiana :). Brakowało mi kulturalnego w miarę określenia i jak widac nawet nie pomyślałam nad pisownią. :). Sens mimo to pozostał.

Gość gratuluje wolna zono
a moze wolna kobieto:) :):):):) zakochana kobieto:D:)

AGA jasne ,że zrozumiałem :) A co niektórym powiem tylko tyle,że każdy dzień sprawia to ,że wydłuża się lista osób,których mam w dupie :p

Gość do xyzes
, ktore mam w dupie...... składnia obie lezy, Oj recenzenci mieli uzywanie na dr:P I se miej!!!!!!!!!!!!!

A co to polonistyki nie kończyłem :p alę dzięki za zwrócenie uwagi :) A swoją drogą ,czy wszyscy tutaj zawsze piszą super poprawną polszczyzną bez popełniania błędów? :D