Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sun4

Zdradzone kontra kochanki-tylko kulturalnie

Polecane posty

Gość boziu...
xyzed, trzecia a ty konczysz?????? gdzie jeszcze pracuje się do 15?????? :D:D:D:D:D:D: drogi mitomanie, wymyslaj bajeczka na jutro....

a dlaczego nie można pracować do 15? wytłumacz mi

Gość zarciki sie was
trzymaja;)co robi facet na topiku: zdradzone kontra kochanki:) czyzby czul sie kobieta??? :D bo chyba kochanka nie jest ani nie jest zdradzonym:) ale dobrze,ze jest,bo jest sie z kogo posmiac, jak zly dzen na horyzoncie;)

Nie przesadzajcie z tą wielkością. To nie moja zasługa że tak szybko stanęłam na nogi. To zasługa sztabu ludzi którzy zajęli się mną. Wymienię kolejno: Rodzice, teścioweie, ciotka M, moje siostry rodzone i siostra cioteczna. Na końcu pojawił się ON. pokazał jak może wygladac szczęśliwe, spokojne zycie. Mimo nadmiaru kilogramów czuję się przy nim ( szczuplusieńkim ) atrakcyjna i kochana. On nie pozwala mi o tym zapomnieć że jestem dużo warta. Tego mojego M szlag trafia bo jego ideał kobiety nie okazał się takim ideałem. Nie ma jednak do kogo wrócić więc bedzie sie żuczek meczył. Dobrze mu tak. Jej współczuję, ale sama tak wybrała.

Gość od xyz-eda
ten facet tu...bryluje ,podrywa,błyskotliwie ripostuje. Po prostu tu się spełnia :o

zyx ka żeś jest? :) Pogadajmy jeszcze o podróżach:) Pospełniam się jeszcze, dowartościuję,dokopię komuś,ktoś mi dokopie i wszyscy będą szczęśliwi :) A Ty to tak sama sobie śmigasz po świecie ,czy masz jakiegoś towarzysza podróży? ;) A może ja bym się nadał? :)

Hmm... Ja byłam tą trzecią i tą zdradzoną. Pointa: nie pchać się między wódkę a zakąskę. Jako trzecia byłam nieludzko kulturna, bo nawet z pocałunkiem czekałam aż ON rozstanie się z NIĄ. Bo 3 to dla mnie tłok. Trzecia która wpakowała się w mój związek była mniej subtelna- po prostu zaprosiła go do łóżka. Jak zareagowałam? Jemu dałam po pysku, jej powiedziałam że jest zwykłą ***, spakowałam się i odeszłam.

myślę, że byś się nadał i to jeszcze jak

zyx zastanów się bo ja raczej ponurak jestem ale jak mi coś strzeli do łaba to całkiem niezły wiracha i żartowniś ze mnie :) a powygłupiać się też lubię i te inne ............. ;)

Ty ponurak? no nie powiedziałabym. gdzie byś chciał najbardziej pojechać?

a te inne to co? czy to co mam na myśli?

Jeśli to samo masz na myśli ,co ja,to taki sam świntuch z Ciebie jak ze mnie ;) :) Gdzie bym chciał pojechać? No jest sporo takich miejsc:) Generalnie preferuję Europę,Amerykę i Australię z Oceanią i oczywiście najwięcej jeździłem po Europie :) Na starym kontynencie chętnie wybrałbym się do Portugalii :)

w Portugalii nie byłam, a Australia to dopiero musi być szał. Mnie jeszcze Ameryka Płd. ciągnie i ciągnie.Brazylia, Wenezuela i te sprawy

w życiu czasami trzeba i poświntuszyć, tak po prostu, żeby nie było nudno

No ogólnie wspomniałem o Ameryce.Wyobraź sobie, my łoba w ty Hameryce południowej na haju po koce i to rozpasanie,hulaj dusza piekła nie ma :) te pełne karty pamięci i filmy w aparatach,moskity,węże i inne gadziny :)

Gość Idzcie sobie na GG

a ty idź sobie gdzie chcesz :) nikt ci tego czytać nie każe :P ale zostać też możesz :) zapraszamy do rozmowy o podróżach :)

wszystko super tylko po co nam te moskity, węże ? no ale w Peru jakbyśmy sobie popalili to żadna gadzina nam nie straszna

z Peru skoczylibyśmy sobie do Chile, a potem do Boliwii

a po drodze te tarantule, kajmany, piranie......brrr a my na haju i nam to lotto. ale przygoda, co xyzed?

Ale klawo by było :) Proponuję jeszcze zahaczyć o Kolumbię bo chętnie zwiedziłbym kraj Marqeza jednego z moich ulubionych pisarzy,który zresztą bardzo fajnie opisał swoje życie w książce pt Życie jest opowieścią - polecam :)

na pewno przeczytam. kiedyś upajałam się jego ksiazką Sto lat samotności

a czy wiesz, że on się przyjaźni z Fidelem?

Gość oto spełnienie
wszystkich mareń zgreda - forum dla kobiet kafeteria pl :O

no wiesz zyx nikt nie jest doskonały :) ale książki pisze świetne :classic_cool: polecam też Czarną godzinę,to taka krótka opowieść o niszczącej sile plotki częstokroć nieprawdziwej :) O i tą pozycję powinny też przeczytać niektóre pomarańczki :D

Gość Kokosanka..
Cześć;) Xzed😘;) podroze to moj ulubiony temat:) Chiny tam spedzilam kilka miesiecy;) heh..bylo super;) Pozdrawiam Dziewczyny z topiku i zycze milego wieczoru🌻 SC buziaczki dla Ciebie i synka;)