Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasta do zębów

Dobra pasta do zębów-co polecacie?

Polecane posty

Gość MonikaZawada2
Polecam pastę Paradontax - rewelacyjna w działaniu - na początku smak jest troszkę inny i trudno się przełamać ale podobno to co nie jest pachnące i smaczne to znaczy, że jest zdrowe i naturalne !!! Fakt - pomaga przy regularnym stosowaniu już po kilku myciach zębów widać efekt!!!!!!

Gość gość
Wszystko, tylko nie to gooowno, ktorego ludzie nie chca nawet darmo. Ta pasta jest NIEBEZPIECZNA DLA ZDROWIA.

Gość Mylinx
Mój czternastodniowy romans z Parodontax. 1 dzień: pierwsze spotkanie. 2. dzień: poznajemy się. 3 dzień: chyba jednak nie do końca pasujemy do siebie. 4 dzień: może jednak warto spróbować jeszcze raz? 5 dzień: jesteśmy sobą zdegustowani. 6 dzień: czegoś jednak nadal brakuje. 7 dzień: tęsknimy do dawnych smaków ale może to będzie to? 8 dzień: powoli zaczyna nas ciągnąć do siebie. 9 dzień: polubiliśmy się. 10 dzień: z każdym dniem czujemy się lepiej w swoim towarzystwie. 11 dzień: może to początek długiego związku? 12 dzień: zapomniałem o niesmacznych początkach. 13 dzień: wiem, że to jest to. 14 dzień: postanowiliśmy, że będziemy ze sobą na zawsze. Marek

Gość hagentos
Ajona, u nas od kilku lat, akurat w związku z problemami z dziąsłami, ale np. nasze dzieci również jej używają ze względu na brak fluoru. A nas wszystkich łączy w tym wszystkim to, że po prostu nie mamy żadnych problemów z zębami.

Gość gość
gdzie nie wejde jaks menda reklamuje ta sama paste. nie kupujcie tego chlamu, to najgorszy syf. woda utleniona i soda oczyszczona. te substancje nie zawieraja niczego szkodliwego dla zdrowia. reklamowane tu pasty - tak.

Ja się jakiś czas temu przerzucłam na Elmex. mój mąż został przy Blendamed expert

Gość hagentos
Hmm... a używałeś tych past gamoniu? Po co piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia? Ja od lat mam tą samą pastę!

Gość jakadeks
Hehe... ludzie, systematyczne szczotkowanie przede wszystkim. Będziecie w odpowiedni sposób dbali o swoje zdrowie to wtedy wszystko będzie ok. Nic nie dzieje się z dnia na dzień, wszystko wymaga czasu, ale zęby mogą być zdecydowanie zdrowe.

Gość karmonek
Duże znaczenie ma odpowiednia dieta, systematyczność, konkretne szczotkowanie - tak przynajmniej ja przywróciłam swoim zębom normalność. Ale jednak z dnia na dzień te zadowalające efekty nie przyszły, bo niby jak miały przyjść?

Gość gość
Ajona jest beznadziejna. Zreszta swiadczy o tym fakt, ze na okraglo siedzi na kafe sprzedawca tego bubla i probuje ludziom wciskac kit, zeby ktos to kupopwal.

Gość gość
tyle produktu mozna tera kupic w polsce trzeba sie speszyc bo za komuny tego nie bylo 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość haszanik
Aby tylko ta pasta była bez fluoru, wtedy wszystko będzie ok. Spore znaczenie ma systematyczność. Niestety, ale prawda jest taka, że ładbe zęby to efekt systematycznej pielęgnacji dobrą pastą, a nie cudownych metod.

Gość gość
SODA OCZYSZCZONA, najlepsza, najzdrowsza, najefektywniejsza i najtansza!

Gość karaboteks
Pasta bez fluoru. Duże znaczenie ma systematyczność, dbajcie o odpowiednią pielęgnację. Zobaczycie, że zęby będą mocno odmienione, ale na pewno nie dojdzie do tego z dnia na dzień. Działajcie.

Gość gostkos
Ajonę dawaliśmy również naszym dzieciom i mega pozytywnie się sprawdziła - tzn. dzieci mają zdrowe zęby, nie wykazują żadnych problemów i tak powinno to wyglądać, ale zakładanych celów z dnia na dzień nie uzyskałam.

Gość hasztoek
Ajona, systematyczne stosowanie i zęby wracają do zdrowia. W tym momencie wygląda to tak jak należy - nie od razu było idealnie, myślę, że to kwestia odpowiedniej pielęgnacji, ale można osiągnąć fajne i zdrowe zęby.

Gość kerteks
Największe znaczenie ma systematyczne mycie i odpowiednia pielęgnacja - nie od razu zęby wracają do zdrowia, one wymagają czasu, ale docelowo fajne efekty zdecydowanie można uzyskać.

Gość herkonos
Bez fluoru koniecznie, ale sama pasta niewiele da w sytuacji, gdy zęby nie będą odpowiednio szczotkowane, kiedy dieta nie będzie odpowiednia. Podstawa to jednak odpowiednie podejście do pielęgnacji.

Gość gosters
Ajona jest ok. Stosujcie pasty bez fluoru, dbajcie o solidne szczotkowanie i przede wszystkim bądźcie systematyczni. Jeśli to wszystko będzie prowadzone tak jak należy, to sami się przekonacie, że zęby będą utrzymane w zdrowiu.

Gość gość
Hmmm... ajona, systematycznie stosowana, z odpowiednim podejściem. Pasta bez fluoru. Od dawna trąbi się o tym, jak fluor jest szkodliwy - pamiętajcie o tym. Lepiej olać go już teraz, kiedy jeszcze mało jest wiadome.

Gość gość
Witam, jestem osobą niepełnosprawną ruchowo. Poruszam się na wózku ale pojawiła się szansa na to abym mogła samodzielnie chodzić a bynajmniej o kuli. Jakby się to udało to byłabym bardzo szczęśliwa. W związku z tym proszę Państwa o pomoc w uzbieraniu pieniędzy na innowacyjne leczenie mojego schorowanego kręgosłupa. Posiadam subkonto w fundacji i można mi pomóc wysyłając sms-a na numer 75165 o treści POMOC 4501. Koniecznie trzeba podać mój numer bo inaczej pieniądze do mnie nie trafią. Koszt sms-a 6,15 brutto. Ponadto zbieram wszelką makulaturę (książki, gazety, zapisane kartki, wydrukowane w zakładach pracy ). Jeśli ktoś posiada coś na zbyciu chętnie przyjmę. Można wysłać pocztą lub kurierem na swój koszt po wcześniejszym uzgodnieniu. Pozdrawiam Marta

Gość izka333
ja polecam pastę Ecodenta http://www.topdrogeria.pl/pozostale_1/pasta_do_zebow_triple_effect_z_biala_glinka_propolisem_i_zielona_herbata,12715.html, jest bardzo delikatna, a zaraz porządnie czyści szkliwo. mam wrażliwe dziąsła i wiem, że sama dobra szczoteczka nie pomoże, potrzeba też dobrego produktu żeby z nią używać... od kiedy ją stosuję to moje dziąsła są w dobrej kondycji i nic się z nimi nie dzieje także polecam:)

Gość memtor
Dobra pasta robi swoje - np. ajona rzeczywiście pomaga. Ale generalnie przywrócenie zębom normalności wymaga podejścia i czasu. Zanim udało się je poprawić tego czasu właśnie to wymagało.