Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yasminelle

Yasminelle

Polecane posty

Gość mateooo18
witam mam do sprzedania 2 nowe opakowania Yasminelle (0,02mg + 3 mg) jedno opakowanie rozpakowane w celu przeczytania ulotki cena: 45zł/opakowanie 80zł za dwa ;) kontakt gg: 2933113

Gość mateooo18
witam mam do sprzedania 2 nowe opakowania Yasminelle (0,02mg + 3 mg) jedno opakowanie rozpakowane w celu przeczytania ulotki cena: 45zł/opakowanie 80zł za dwa ;) kontakt gg: 2933113

Gość mateooo18

Gość mateooo18

Gość mateooo18

Gość hgvhkbkh
ale dowaliłaś ta cena. normalnie kosztują koło 37 zł

Gość hgvhkbkh

Gość hgvhkbkh

Gość bocobybylogdyby
Przestaniecie wrzucac jedna wiadomosci po TYSIAC RAZY?!

Gość angelaaaaaaaaaaaaa
a ja dodam........... to nie forum handlowe, a coraz wiecej osób chce tu sprzedać tabletki!!!! to są hormony i najlepiej je kupować w aptece a nie od nieznajomych ;)

Gość City Limit 18
Hej, może odpowie mi tu ktoś kompetentny , bo mój lekarz w sumie nie odpowiedział mi na no pytanie... Wczoraj wzielam pierwsza tabletke yasminelle, na nieregularne miesiączki , wysoką prolaktynę itp Moim problemem jest, że wcale nie rosną mi już piersi! Mam bardzo małe a 18 lat...czy jest szansa ,ze ustabilizuję się hormonalnie i one mi urosną? Po prostu dzwne to jest ,że w tym wieku, gdy dziewczyny noszą C i D ja mam tak małe....LEkarz stwierdził, że kiedys musialo dojsc do jakiejs powaznej choroby, ktora odbila sie na jajnikach ( faktycznie, mialam w wieku lat świnkę, dość mocną). Co mam robić? PRzyzywyczajać sie? Nie lubie przez to mojego ciała, a chuda nie jestem anie też gruba, ale małe piersi wygladaja tu kosmicznie...

Gość mateooo18

Gość skejcik
mateo ja kupuje zwoje w aptece-czyli z wiarygodnego zrodla za 34 zlote, wiec interesu tu raczej nie ubijesz. poza tym to jest karalne...

Gość MŁODA POŁOŻNO CZY
jak w trakcie brania drugiego opakowania zaczęłam brać tabletki magnez i na wieczór hydroxyzinum i kochałam się z chłopakiem w dzień przed robieniem przerwy to czy coś mogło się stać był to przerywany. Ach i pani internistka powiedziała,że to nie wpływa na rozwój tabletek,ale wolałam się zapytać ...

City Limit 18 ----- lekarz przepisal Ci przy wysokiej PRL tabletki anty? No to uwazaj, bo mi po 5 miesiacach brania yasminelle PRL tak podskoczyla,ze musialam przerwac na dluzszy czas antykoncepcje hormonalna.A wolalam uniknac zbijana PRL bromergonem.Nieregularne miesiaczki wynikaja z wysokiej PRL wiec to bledne kolo.Leczy sie przyczyne a nie objaw.Traczyce masz ok? Bylas u ginekologa -endokrynolga?Wyjsciowa PRL masz wysoka?Czy tylko po obciazeniu?Piersi moga Ci sie powiekszyc na czas brania tabletek, potem wroca do normy. MŁODA POŁOŻNO CZY --- nie maja wplywu.

Gość city limit 18
Tak, byłam, wszystko jest w porządku z tarczycą. Poza tym byłam u bardzo odbrego profesora, który mi zapisał dodatkowo bromergon oprócz yas. Wiec kiedy sie w koncu rozwine hormonalnie? Przeciez maly biust to objaw tego....

city limit 18 --- a od kiedy objawem hiperprolaktynemi jest maly biust? Maly biust to nie tylko hormony,a juz na pewno nie wymyslili takich tabletek od ktorych biust rosnie.Wtedy chirurdzy plastyczni nie mieli by za bardzo co robic.Fakt, yasminelle ma dzialanie antyandrogenne ale nastawiaj sie na jakies spektakularne efekty. Ja tez nie mam za duzego biustu,ale im dluzej cwicze tym wiecej stanikow musze kupowac, bo biust mi sie podnosi.A jeszcze jest kwestia dobrania stanikow.Sa tak zwane staniki korekcyje w ktorcyh biust nawet z \'plecow\' sie zbiera i po paru miesiacach masz rozmiar wieksze.Nie wierzylam w to az sama wyprobowalam.Ciasno mi w nim bylo,ale warto bylo, oj warto....

Gość karolina.21
Biorę Yasminelle od 5 miesięcy. Poprzednie opakowanie brałam w wakacje. Nie zachowywałam tej niezbędnej regularności...powinnam wziąć o 15 ale czasami zdarzyła się 18, raz nawet 19, później znów 15. POdczas siedmiodniowej przerwy brałam 2 krotnie preparat o nazwie "Tabletki uspokajające". Są ziołowe, dziurawca nie zawierają, ale np szyszke chmielu, kozłka lekarskiego, melisę.Od tego opakowania, które rozpoczęłam 9 dni temu zachowuję pełną regularność co do godziny. Dziś rano mi i facetowi pękła gumka, skończył we mnie. Ok. 11 wziełam tabletkę, jak każdego dnia, lecz wystąpiły po godzinie wymioty. Wziełam kolejną chwile po tym (tę przeznaczoną na jutro). Myślicie, że jestem bezpieczna? Ze ten preparat brany w czasie przerwy oraz pewna nieregularność brania podczas poprzedniego opakowania oraz te wymioty (po których wzielam kolejną tabletkę) nie obniżyły skuteczności? Błagam, pomóżcie bo nie wiem co robić...

Gość karolina.21
Biorę Yasminelle od 5 miesięcy. Poprzednie opakowanie brałam w wakacje. Nie zachowywałam tej niezbędnej regularności...powinnam wziąć o 15 ale czasami zdarzyła się 18, raz nawet 19, później znów 15. POdczas siedmiodniowej przerwy brałam 2 krotnie preparat o nazwie "Tabletki uspokajające". Są ziołowe, dziurawca nie zawierają, ale np szyszke chmielu, kozłka lekarskiego, melisę.Od tego opakowania, które rozpoczęłam 9 dni temu zachowuję pełną regularność co do godziny. Dziś rano mi i facetowi pękła gumka, skończył we mnie. Ok. 11 wziełam tabletkę, jak każdego dnia, lecz wystąpiły po godzinie wymioty. Wziełam kolejną chwile po tym (tę przeznaczoną na jutro). Myślicie, że jestem bezpieczna? Ze ten preparat brany w czasie przerwy oraz pewna nieregularność brania podczas poprzedniego opakowania oraz te wymioty (po których wzielam kolejną tabletkę) nie obniżyły skuteczności? Błagam, pomóżcie bo nie wiem co robić...

Gość bocobybylogdyby
dobry profesor i bromergon i yasmin, mój Boooze. A biust od tabletek Ci nie urośnie, może jedynie nabrzmieć. Małe piersi możesz mieć genetycznie ja mam 75A i żyje.

Gość heaaajetr
a gdzie taki korekcyjny stanik dostac młoda położno??

Gość do młodej położnej
biore pierwsze opakowanie Y. we wtorek je kńcze. od czasu do czasu pobolewał mnie pray jajnik., od dziś wieczora bolą mnie oba... czy to może być związane z Y?? czy tabletki anty mają jakiś wpływ na jajniki?? prodzę o odp.

Gość hania2008
Witam. Mam pytanie, a mianowicie koncze wlasnie drugie opakowanie yasmienelle i dostalam okres przy 18 tabletce tak samo jak przy pierwszym blistrze, a pytanie brzmi czy to oznacza, że tabletki sa za slabe i nie trzymaja mi cyklu?? zastanawiam sie nad zmiana na yasmin bo te moze sa za slabe. W poniedzialek ide do gina i nie wiem co mam zrobic zmieniac czy wziasc jesccze jedno opakowanie yasminelle. Prosze o odp. Dziekuje i pozdrawiam:)

Gość mua
juz zupelnie zglupialam:) do wtorku biore jeszcze syndi ale nie wiem jak w koncu zaczac yasminelle? robic 7 dniowa przerwe? przemawia do mnie argument, ze maja nizsza zawartosc hormonow i nie powinnam jej robic ale z drugiej strony nie zrobilam juz przerwy w zeszlym miesiacu a chyba niewskazane jest branie 3 blistrow pod rzad? pomozcie!

Gość mua
juz zupelnie zglupialam:) do wtorku biore jeszcze syndi ale nie wiem jak w koncu zaczac yasminelle? robic 7 dniowa przerwe? przemawia do mnie argument, ze maja nizsza zawartosc hormonow i nie powinnam jej robic ale z drugiej strony nie zrobilam juz przerwy w zeszlym miesiacu a chyba niewskazane jest branie 3 blistrow pod rzad? pomozcie!

Gość tratata
witam:) ja z taka sprawa... biore regularnie yasminelle, no moze czasem spoznie sie we wzieciu tabsy z 2 godzinki ale to baardzo zadko.nie używamy z partnerem zadnych dodatkowych srodkow. ten mam przerwe i okres mi sie spoznia tzn. we wtorek wzielam ostatnia tabletke i powinnam wczoraj juz dostac okresu a tu nic ;( chce tez zapytac czy jesli wypilam wiecej alkoholu a pozniej uprawialam sex to czy ochrona jest zmniejszona?? bardzo sie boje ze jestem w ciazy... prosze o szybka odpowiedz

Gość madzia. prosze o odpowiedz
kochane dziewczyny oraz droga mloda polozno ;) biore tabletki yasminelle od... kolo 1,5 roku... od zawsze mialam tez silne i czeste bole glowy... moja mama jest lekarzem i chce mi zrobic badanie krwi... takie jak krzywa cukrowa, proby watrobowe, cholesterol itd...bo chce zobaczyc czy te bole maja podloze zdrowotne czy po prostu jestem az tak wrazliwa na zmiany pogody. no i ok, moge isc, tylko kurcze... czy w takich badaniach moze wyjsc ze biore tabletki????? bo nie chce zeby sie dowiedziala !!!!!! prosze o odpowiedz... pozdrawiam serdecznie

Gość madzia. prosze o odpowiedz
kochane dziewczyny oraz droga mloda polozno ;) biore tabletki yasminelle od... kolo 1,5 roku... od zawsze mialam tez silne i czeste bole glowy... moja mama jest lekarzem i chce mi zrobic badanie krwi... takie jak krzywa cukrowa, proby watrobowe, cholesterol itd...bo chce zobaczyc czy te bole maja podloze zdrowotne czy po prostu jestem az tak wrazliwa na zmiany pogody. no i ok, moge isc, tylko kurcze... czy w takich badaniach moze wyjsc ze biore tabletki????? bo nie chce zeby sie dowiedziala !!!!!! prosze o odpowiedz... pozdrawiam serdecznie

Gość magda prosze o odpowiedz
kochane dziewczyny oraz droga mloda polozno!! biore yasminelle juz od okolo 1,5 roku.... od zawsze mialam czeste i mocne bole glowy. moja mama jest lekarzem i postanowila sprawdzic podloze tych dolegliwosci, a mianowicie chce mnie wziac na badanie krwi i zrobic mi krzywa cukrowa, proby watrobowe, cholesterol i tym podobne... i teraz, czy jest prawdopodobienstwo, ze w takich badaniach wyjdzie, ze biore tabletki ???????????? bo nie chce za nic zeby sie dowiedziala !! prosze o odpowiedz i pozdrawiam