Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Początkująca Ania

Tipsy Zelowe!!Pomocy0

Polecane posty

kakasielek--------->a ten pazonkiec nie jest czasem przepilowany??moglas przepilowac naturalna plytke i dlatego jest to czerwone i bolesne. Trzeba uwazac na naturalna plytke. Pozdrawiam

Gość ts
Uważam, że aby robić tipsy nalezy się przeszkolić w tym kierunku. Nie można robić tipsów jedynie na podstawie pogaduszek na forum. Dziewczyny !! Można wyrzadzić komuś krzywdę. Poza tym to bardzo obszerny temat, tysiące drobnych czynności które należy zachować przy przedłużaniu aby osiągnąć sukces a przecież klientka płaci za to aby była zadowolona.

Kakasielek--------------->Dziewczyny jeżeli zaczynacie swoją zabawę z nakładaniem tipsów - uczcie się najpierw na sobie. Nie podejmujcie się nakładania komuś tipsów za pieniądze jeżeli tego do konca nie potraficie. Bo naprawdę można zrobić komuś krzywdę. Ja osobiście uczyłam się na sobie przez baaardzo dlugi czas aż wszystkie błędy zaczeły stawać się dla mnie jasne. Potem dopiero gdy byłam w 100% pewna że potrafię nakładać tipsy nałożyłam je mojej mamie która bardzo nalegała - oczywiście bez żadnych opłat :D Pozdrawiam🌻

Gość ZOstaD
za ktorym razem wtapiacie ozdobki>?

Gość Satara
Ja mam kurs i w sumie mało mi pomogl nauczylam sie na sobie i moich bliskich i nikomu nie popsulam plytki:) wiec uwazam ze trening czyn mistrza:) pozdrawiam:)

Gość ZOstaD
Przy ktorej warstwie zelu trzeba wtopic ozdoby?:)

ZOstaD---------------------> Możesz wtapiać w pierwszą warstwę . Tzn jak nakładasz pierwszą potem ozdoby i drugą grubszą warstwę żelu.

Gość ktoria33
to zalezy co chcesz wtapiac jezeli sa to grubasne ozdóbki to w pierwsza warstwe ale jezeli takie cieniutkie jak holo czy nitki to z powodzeniem w budujaca przynajmniej mniej pracy bedziesz miała jak przyjdzie ci zmieniac wystroj tych paznokci

Gość kasiagg6
Ja to w ogóle jestem jakaś niemota wstyd się przyznać mam lampę 15 watt próbowałam zrobić sobie tipsy i po pierwsze żaden tips nie pasuje na mój paznokieć a po drugie ten żel nie schnie pod lampą bynajmniej mam takie wrażenie zerwałam tipsy i chyba nigdy więcej ich nie nałożę szkoda tylko pieniędzy za zestaw. Nie wiem może coś źle robię czy co.Tena zestaw to chyba jakaś ściema.

Gość ktoria33
hmmmmmmmm wiesz co niewielkie doswiadczenie masz i tyle ale nie ma nic czego nie mogła bys sie nauczyc zel sie lepił bo warstwa dyspenseryjna była którą miałas zmyc heh tipsy czasem sa zleksza za duze to sie je opiłowuje do szerokosci nie znam twoich zasobów wiedzy ale chyba sie już zniecheciłas a przeciez to przyjemne zajecie nie poddawaj sie

Gość mazzi
Hej!ja bym chciala zebys przeslala mi ten film:)

Gość karaD
dlaczego tipsy ktore zrobilam bo tygodniu stały sie takie matowe a napocatku tak ladnie sie blyszczaly?;/

a nie uzywalas czasem zmywacza z acetonem?naloz na nie bezbarwny lakier

Nałóż na nie bezbarwny lakier, moje kumpela przemywała sobie cleanerem i też sie błyszczały:) ale nie wiem jak to jest.

Gość karaD
No ja wlasnie uzywam cleanera ,a zmywacza do paznkoci wogole nie uzywam:( nie wiem co sie dzieje a np mojej kolezance od papierosow tipsy zrobily sie zółte.

to uzywaj top coat jest przeciwko zolknieciu koncowek paznokci. (chyba top coat). A jakie zele uzywasz??

Gość karaD
Uzywam zeli od emii-nail i mam jeszcze jedno pytanko jak pilujecie tipsa aby wygladal naturalnie do paznokcia to zaczynia od brzegow pilowanie czy od srodka?:D dziekuje Wam slicznie za pomoc:)

Gość shishi
Hej dziewuszki:) mam jedno pytanko odnosnie lampy UV. Wiec tak mam mala lampe z jedna świetlowka 9V, czyli musze wydluzyc czas utwardzania zelu czterokrotnie tak? (skoro w najczesciej spotykanych lampach sa 4 swietlowki po 9V). Napiszcie prosze iile dokladnie sie powinno trzymac pazurki pod lampa...??

Gość dagaleo
Dziewczyny, pomocy! Mam 4 zele , nie wiem od ktorego zaczac. Podrzucicie jakas instrukcje,lub filmik? Pozdrawiam wszystkie poczatkujace.

odezwij się do mnie na maila, jak dzisiaj będę to ci pomogę, napisz mi co jest napisane na tych żelach... pozdrawiam🌼

Gość karaD
Prosze powiedzcie mi jak pilujecie czy od srodka czy od brzgow zeby zrownac tipsa do naturalnej plytki to zaczy zeby wygladal naturalnie:P

żeby zrównać tipsa z naturalnym paznokciem piłuje ta część co jest przyklejona do paznokcia, ale nie piłuję naturalnej płytki paznokcia tylko tipsa, a gdy nie widac juz przejścia nadaje mu kształt i matuje na całej powierzchni..

Gość Satyra
Mam pytanie na ktora warstwe wtapiacie brokaty ozdoby itd:)

Gość PAZNOKCIE WARSZAWA
PAZNOKCIE WARSZAWA Witam,od kilku lat zajmuje sie przedłuzaniem paznokci metodą akrylowa i żelową.Wszystkie chętne Panie zainteresowane pięknymi paznokciami zapraszam na w/w przedłużanie paznokci lub utwardzenie naturalnej płytki żelem.proponuje paznokcie klasyczne-naturalne,klasyczny french,paznokcie z wtopionymi ozdobami-hologramy,brokaty,siatka,koronka,folia,kruszona muszla...French-kolorowy,brokatowy...paznokcie zdobie ozdobami"sypkimi"jak i posiadam bardzo duży wybór wzorów z lakierów.proponuje równiez uzupełnienie,manicure biologiczny i cązkowy.Usługi wykonuje w salonie na Warszawskim Żoliborzu.dla wszystkich klientek z Kafeterii niższe ceny! szczegóły odnośnie konkretnych cen po wysłaniu zapytania na sandrus10@buziaczek.pl< /a> proszę o dopisek Kafeteria.Pozdrawiam i Zapraszam.Asia

Czesc Dziewczyny zajmuje sie panokciami zelowymi od niedawno *bynajmniej probuje* przydalaby mi sie pomoc ma ktos jakies filmiki na ten temat bylabym bardzo wdzieczna. Buziaki Pozdrawiam

Gość kate254
cześć! Jestem świeżo po kursie ...dziś robiłam paznokcie koleżance i niestety mialam problem...w żelu zaczely sie tworzyć pecherzyki powietrz ...wygląda to niezbyt ciekawie ...czym to jest spowodowane?

Gość Boże chroń mnie od takich
pseudo "stylistek" !!!!!!!!!!!! Będe sprawdzać ceryfikaty każdej dziwczyny ktora cokolwiek bedzie robić z moimi paznokciami. Nie chce trafić w wasze łapy. Czy wy w ogóle informujecie swoje klientki że nie macie pojęcia co robicie? Ciekawe cobyście zrobiły jakby sie okazało że wasza klientka ma alergie np. na wytrawiacz ..... pewnie zwiewałybyście gdzie pieprz rośnie..... albo w ogóle nie miałybyście pojęcia co sie dzieje, bo niby skąd macie to wiedzieć, a biedna klientka zejdzie na zapaść albo w najlżejszym przypadku straci paznokcie..... pozdrawiam lek.med