Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kameliowa Dama

QWWECC CZY JAKOŚ TAK GDZIE JESTEŚ?????????

Polecane posty

Super poprostu.Tydzien czasu interesowalam sie tym topikiem, a ona go sobie bez słowa usunęła.Mogła przynajmniej uprzedzic tych, ktorzy starali sie jej pomoc u poswiecali swoj czas:( Chociaż nie mam prawa mieć o to pretensji.Ciekawa jestem jak sie ma?

Gość własnie

Gość SpongeBobSqarepants
Ja myślę, że Agatka nie ma czasu, gdyż analizuje rozmowy ze swoim "ukochanym", przeprowadzane na gg. Albo n - ty raz roztrząsa problem pt.:"dlaczego on mi to zrobił, raz pisze tak, a raz tak". Tragedia.

Gość co sie dzieje
pewnie jej teraz nie ma bo pisała ze jedzie na uczelnię, co nie nie usprawiedliwia tego, że mogła dać znać ze ma zamiar skasowąc topik, przynajmniej nie byłoby zastanawiania sie, co sie stało. A tym samym jednak nie zaszkodziłoby troche szacunku dla tych którzy z nia byli przez ten cały tydzien.

Gość co sie dzieje
a teraz to sobie mozemy tylko gdybać... no nic, moze sie wkrótce odezwie...

Gość Kasia 123
Tez chcialam zapytac gdzie ona jest i dlaczego usunela topic. Nigdy sie nie wypowiadalam ale sledzilam topic od poczatku i trzymalam kciuki. Pozdrawiam.

Gość cccciekawska
a jaki ona miala problem??

ja mam do niej numer gg... ale nie odpowiada... mam nadzieje ze sie odezwie... ze nas tak nie zostawila, chcialysmy i chcemy jej pomoc wiec.... musi dac znac!!

Gość co sie dzieje
zobaczymy czy sie odezwie gdy już bedzie wiadomo, ze raczej nie siedzi na uczelni... śledziłam ten topik mimo, ze nie zabierałam głosu do tej pory. mam nadzieję, że da nam znać co u niej. pozdrawiam was dziewczynki.

Gość pliskaaa
mozecie mniej wiecej strescic jej historie?

Streszczenie: Agata vel QWWECC ma dylemat - on kocha czy nie kocha? A jeśli kocha to dlaczego jest dla niej taki, jaki jest (wredny, chamski, beznadziejny, a za moment miły i normalny). Jesli jednak nie kocha (w co ona nie wierzy mimo wszelkich znaków na niebie i ziemi) - to jak dalej żyć bez tego jednego, jedynego itp., itd... On - czyli jej wybranek - sam nie wie czego chce (tak przynajmniej wynika z opisów). Ona właściwie też nie wie i się miota - chciałaby pokazać chłopakowi, że potrafi żyć bez niego, jednoczesnie zasypując go korespondencja na gg w stylu \"kocham cię, nie mogę bez ciebie żyć, nasza miłość jest/była piekna, wzniosła i do grobowej deski\". To tak w skrócie. Czeski film. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych topikiem

Gość pliskaaaa
ula la.. dzieki za streszczenie:)

Gość może się pojawi

Gość może się pojawi
to nie fair tak znikać bez słowa, odezwij sie:)

Gość upupup

Gość co sie dzieje
podnosze

Gość Eraser
Stchórzyła

Gość upupup