Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fruit sensation

normalne odchudzanie

Polecane posty

ja zjadłam jednego i dość tak wogóle to nie przepadam za pączkami wolę mięsko

cześć :) ..fruit sensation mierzysz się? czy tylko ważysz?

nie wiem jak to działa.. napewno schudłaś skoro czujesz że spodnie są luzniejsze.. zainwestuj w metr :) Ja ostatnio zaczełam się mierzyć.. żałuje że tak pozno.. bo nie wiem po ile zwaliłam cm ;) Nie wiem czy to możliwe ale przez nie cały miesiąc ubyło mi 4 cm w talii i 3 w biodrach.. to jest możliwe??!! I nie łam się.. u mnie podczas odchudzania.. też waga staneła i nie chciała ruszyć..

melduje się na chwilkę zaraz idę na noc do pracy i zajrzę do was dopiero jutro zjadłam dziś jednego pączusia tak dla tradycji ale może uda mi się nie zjeść kolacji no to do jutra

A co tu takie pustki.Czyżby wcinanie paczków?? Ja ogółem zjadlam dzisiaj 2 i ół paczka.I tak wlaściwie to dałam sobie spokój z czym innym.Tylko ranao na sniadanko zupa mleczna. Takrze az tak tragicznie z tym tłustym czwartkiem nie bylo. Wszamam jeszcze z 2 ryżowe wafelki i koniec Mielenia ustami. Pozdrawiam

witam wszystkie odchudzaczki. w tym ciężkim dniu.Ja niestety ulełgam 2 pączki to mój grzech.na szczeście ważyłam się rano .1 kg odszedł w siną dal i nie powróci nigdy.Jestem skonana cały dzień w pracy .dopiero teraz mam chwilke dla siebie . Pije herbatke i moge poklikać

Fruit-->glowa do góry, tak dużo już dokonałaś co tam pare gram , jest zima organiz się broni potrzebuje energii. Będzie dobrze !!!

Jak tu cichutko dziśiaj rano. witam wszystkich.

Wszystkich wymiotło z domu? Właśnie parze sobie czerwoną herbatke zapraszam .

Poczytałm jak inni sobie radzą. U nas dalej cisza Herbatka wypita, tzeba się ruszyć Bo ruch to zdrowie .

dDziewczyny gdzie was dzisiaj wymiotło????

witam witam ja odsypiałam noc meg ale już jestem tylko że zaczyna się wekend to dostę p do kompa będzie ograniczony a teraz przyjemniejszy aspekt pomimo tego że byłam po nocy zważyłam się rano i okazało się że przez ten tydzień zgubiłam kilogram a wczoraj tak jak obiecałam nie zjadłam kolacji i chyba te niejedzenie kolacji daje największe efekty bynajmniej u mnie bo przecież nie raz podjadłam coś słodkiego staram się ograniczać żarcie jjem rano więcej apotem coraz mniej oby tak dalej a uda się przez miesiąc 4 kg to dla mnie sukces i więcej nie chcę aha i zamówiłam orbitrek bo z ruchem u mnie nieciekawie to jak go przywiozą to trzeba będzie stanąć i się poruszać tyle pieniędzy i na darmo????

Gość meg 13
Witam miłe panie. brawo alexandria. Córka poszłana niemiecki więc mam komputer dla siebie.Znam ten ból z odsypianiem ,dzisiaj ide na noc do pracy.

ODjutra zaczynam ćwiczyć na rowerku st. tylko mi go mąż podszykuje .ale sie ciesze!!!

Już mi to gadanie samej do siebi zaczyna wychodzić.Ciesze sie ze ubył mi 1kg.oby tak dalej,ale jutro idzemy do znajomych a moja silna wola jest słabiutka.........

zjadłam rybe ze szpinakiem ,chyba to wystarczy na dzisiaj,ale cała noc w pracy, pewnie nie wytrzymam i coś przegryze.

Moje miłe panie czuje sie bardzo opuszczona. zaraz zostane pozbawiona kontaktu z wami aż do jutra!!!!!

No to sobie pogadałam zberam się do roboty. Do jutra .

meg szkodaże się rozmijamy ale co zrobić jeden komputer a kilku chętnych a do tego się pracuje i chałupkę tez trzeba czasem ogarnąć powodzenia w pracy i gratulacje każdy zgubiony kilogram to ogromny sukces

a ja wlasnie wrocialam z wawy. jestem padnieta. dzis zjadlam pol szklanki jogurtu nat. kawe biala, serek wiejski, 2 jablka, pol szkl. ryzu czarnego, surowke i jakies 10 dag gotowanej kury,czerwona herbate---> kurde troche za duzo:(

a ja przed spankiem zajrzałam tu na chwilkę ale trochę tu cicho dziś u mnie było śniadanioobiad czyli grachamka z pastą a na kolację mały jogurt i jestem najedzona chyba te jedzenie siedzi w psychice to do jutra

Witam.Pisze tak wczesnie bo dzieciaki jeszcze śpią. Wróciłam zpracy, obiadek wsawiony,więc pije kawke i klikam. Dzisiaj idziemy do znajomych,więc pzez cały dzień będe oszczędzać kalorie bo nie wiem czy wieczorem poskromie swój apetyt.Mój rowerek już ustawiony.Nawet fajnie się pedałuje.Ile trzeba tak kręcić dziennie?Alexandria-->oglądałam wczoraj w sklepie ten orbitek ,droge to ustrojstwo(nie wiem czy o tym pisałaś)

hej, hej. ja po kawie i połowie szkl. jogurtu. jakos glodna wczoraj bylam, nie wiem dlaczego.... odezwe sie jakos popołudniu bo idę na pogrzeb.... masakra. trzymajcie się.

A ja po śledziu w oleju i kromce białego pieczywa z masełkiem.:D I po godzince ćwiczeń. Ważę 63 kg. Niestety, od tygodnia mam zapalenie oskrzeli i zapalenie krtani, więc dietkę sobie troszkę odpuściłam, żeby nie osłabiać się za bardzo. Ale czuję się już coraz lepiej; a i kolejny kilogram w dół poprawia humor.:)